Vaginal înăsprirea Chirurgie Review – Are Intervenţii Chirurgicale Pentru A Strânge Vagin Lucru?

Chirurgie vaginale de strângere

Este vaginale înăsprirea chirurgie într-adevăr cea mai bună modalitate de a face vaginului mai stricte?

Acest articol ar trebui să fie utile pentru tine, în cazul în care te gândeşti în curs de chirurgie vaginale de strângere.

Aici este ceea ce veţi afla:

 • Cum se realizează acest tratament chirurgical?
 • Cât timp durează pentru a recupera de la ea?
 • Ceea ce pot merge greşit în timpul această procedură?
 • Cât de mult costa să înăsprească vaginului cu intervenţii chirurgicale?
 • Sunt acolo orice alternative naturale disponibile?

Păstraţi lectură a descoperi unele fapte de bază despre vaginul înăsprirea operaţie, şi obţine răspunsurile sunt căutaţi!

Exact ceea ce este o intervenţie chirurgicală înăsprirea vaginale?

Vagin înăsprirea operațiunea (cunoscut și ca vaginoplasty sau laser vaginale înăsprirea chirurgie) este o procedura chirurgicala efectuată sub anestezie generală.

Astfel de procedură ajută femeile au un vagin mai stricte şi mai tineresc-căutarea, precum şi a îmbunătăţi viaţa lor de sex şi de a îmbunătăţi încrederea.

După cum probabil ştiţi, având un copil poate lasa cu un vagin vrac şi/sau saggy. În plus, vă pot, de asemenea, experienţa mai puţin senzaţie şi satisfacţia sexuală în timpul actului sexual din cauza de ea.

Din aceste motive, utilizatorii cele mai comune chirurgie să înăsprească vagina sunt adult femeile care au avut unul (sau mai multe) livrarea vaginale în trecut.

O astfel de procedură promite le» pre-pregnancy «rezultate, precum şi creşterea experienţa sexuală, pentru tu şi partenerul tău.

Cu care a spus, femeile care a dat naştere la un copil (sau copii) nu sunt singurii care sunt supuse aceste intervenţii chirurgicale. Poate deveni se întindea de dumneavoastră organe sexuale și a reproducerii, chiar dacă aţi avut niciodată copii înainte.

Cum vaginale chirurgie înăsprirea face dumneavoastră mai stricte?

În zilele noastre, există multe feluri diferite de chirurgie înăsprirea vaginale în existenţa.

Cu toate acestea, toate acestea funcţionează în acelaşi mod. Scopul chirurgie înăsprirea vaginale este de a îmbunătăţi puterea, contracţia şi controlul muşchii vaginale.

Ce chirurg este trage împreună muschii vaginale, scurtează-le cu copci dissolvable şi elimină excesul pielea în şi în jurul vaginului.

Rezultatul final este mai strictă, young-looking vagin, precum şi experienţă îmbunătăţită sexuale.

Click aici pentru a descoperi mai multe despre vaginul tot-natural cremă de strângere

Cât timp durează pentru a recupera de la chirurgie înăsprirea vaginale?

Durata medie pentru a recupera pe deplin de funcționarea înăsprirea vaginale este în jur de şase (6) săptămâni. În acest timp, tu nu sunt permise pentru a avea orice contact sexual.

Prima săptămână este cea mai dificilă.

Vă puteţi aştepta să fie gât şi umflat în aceste zile. Pentru a face faţă cu durere şi de a preveni infecţiile, chirurgul va prescrie medicamente pentru durere şi antibiotice.

Din fericire, ea devine mai bine foarte curând.

Ar trebui să meargă în dvs. de-a doua săptămână, şi du-te la locul de muncă după dvs. de-a treia săptămână. Vi se cere, de asemenea, să vină pentru examinările pentru a verifica progresul şi prevenirea problemelor potenţiale.

Care sunt riscurile de operatie înăsprirea vaginale?

Evident, fiecare chirurgie a riscurilor implicate, şi complicaţii sunt întotdeauna posibil. În scenariul cel mai rău caz, ar putea muri chiar de ea!

Când vine vorba de chirurgie înăsprirea vaginale, probleme sau riscurile cele mai comune sunt:

 • Infecţii vaginale,
 • Bad reacţii la anestezie,
 • sângerare,
 • haematoma,
 • neregulate inima bate.

Riscurile sunt mai mari în cazul în care aveţi de fum în mod regulat, au prea mult de greutate corporală, au diabet zaharat sau orice alt sănătate legate de probleme.

Depinde de chirurg şi tipul de chirurgie aveţi de gând să aibă, dar în general, tu nu ar trebui să vă faceţi griji despre cicatrizare ca cele mai multe cicatrici sunt ascunse în interiorul dumneavoastră organul intim.

Cât de mult costa o intervenţie chirurgicală înăsprirea vaginale?

Vă puteţi aştepta să plătiţi undeva între 5000 dolari şi $10000 astfel vaginale de tratament chirurgical.

În afară de faptul că,, de asemenea, depinde de preţul pe chirurg individuale (sau medic), precum şi de tipul de chirurgie (rezultatele) pe care doriţi să aibă.

Anumite întinerire vaginale Centre, de asemenea, taxa pentru consultări precizii.

Este chirurgie să înăsprească vagin valoare de riscuri şi bani?

Dacă vaginului arata saggy şi vechi, cu o mulţime de excesul de țesut, tu, probabil, va fi capabil să strângeţi muschii vaginale (până la punctul în cazul în care sunteţi satisfăcut de rezultatele) numai cu vaginul înăsprirea exerciţii şi intivar crema.

În acest caz, vaginoplasty este singura modalitate de puteţi obţine mai stricte, mai tineresc căutarea vagin, îmbunătăţi experienţa sexuală pentru tu şi partenerul tău, şi creşte încrederea dumneavoastră.

În caz contrar, tu ar putea doar fi irosim banii, precum ameninţate sănătatea şi bunăstarea dumneavoastră. Alege vagin fizice metode de strângere în schimb!

Faceţi clic aici pentru a cumpara Intivar

Care sunt alternative naturale pentru chirurgie înăsprirea vaginale?

Deci, exact cum poate vă strângeţi vaginului natural?

Există mai multe metode diferite disponibile. Dar, pe scurt, toate vine în jos pentru a face aşa-numitele înăsprirea vaginale (sau Kegel) exerciţii, şi folosind o crema de strângere vaginale, cum ar fi Intivar.

Click aici pentru a descoperi mai multe despre vaginul tot-natural cremă de strângere


Search for Vaginal înăsprirea Chirurgie Review – Are Intervenţii Chirurgicale Pentru A Strânge Vagin Lucru?

 • crema ce contracta muschii vaginali

Related Post: