Sklopi Za Beljenje Zob

teeth whitening kits Kot boš starejši, zobe naravno postala temnejša. Če piti čaj, kava, rdeče vino ali porabijo drugih živil in pijač z močno barvil, lahko postane zobe razbarvana prej v vašem življenju. Drugi glavni vzrok porumenelosti je kajenje, ki lahko prikažejo rumene zobe. Zob upadanja, polnila in kamna kopičenje (kaljenih oblika ploščica, ki nastane v film bakterij na površini zobe) lahko tudi prispevajo k razbarvanja.

Zob, beljenje proizvodov lahko pomagajo olajšati zobe. Ponavadi vsebujejo kemične imenovane vodikovega peroksida bodisi carbamide peroksida. Ko te kemikalije razčleniti, kisika zaide v težko zunanje površine (emajl) zobe, ki jih whitens. Beljenje učinke lahko traja od nekaj mesecev do treh let. To se razlikuje od osebe do osebe.

Obstaja več različnih načinov, boste lahko Bijeliti zobe. Na primer, lahko kupite beljenje sklopi za uporabo doma, ali vaš zobozdravnik lahko Bijeliti zobe za vas. Beljenje ne bo delo na lažno zob, krone, furnirji ali nadevi (vključno z nadevi zob obarvani). Namesto tega zobozdravniku lahko nadomeščajo z vžigalnik tisti. On ali ona lahko dal nasvete o različnih beljenje metod in ki bodo najbolj učinkovite za vas.

Če imate zob razpad ali gumi bolezni, to morali obravnavajo pred imate kakršne koli beljenje zdravljenja. Obstaja nekaj primerov, ko vaš zobozdravnik lahko priporoči, da nimate whitened zobe. Primer beljenje ni običajno priporočenih za nosečnice ali doječe ženske, ali kdorkoli, mlajši od 18, katerih zob še vedno razvija.

>> kliknite tukaj za nakup kompletov za beljenje zob

Kaj so alternative ščetkanje zob beljenje?

Preprostih načinov za izboljšanje videz razbarvane zob vključujejo:

  • redno ščetkanjem z a zobni kremi fluorid
  • opustitev kajenja
  • zmanjšanje na hrane in pijače, ki lahko obarvajo zobe, kot so čaj, kava in rdeče vino
  • obiščejo vaš zobozdravnik redno – on ali ona lahko obsega in poljščina zobe odstraniti kamna, ki je bila

Beljenje zobnih so nekoliko abrazivne, ki lahko pomaga odstraniti površinski madeži, vendar ne spremenite naravnih senci zobe. Strokovnjaki so trenutno pregledovanje kako učinkovito beljenje zobnih.

>> kliknite tukaj za nakup kompletov za beljenje zob

Over-the-counter zob beljenje kompleti

Over-the-counter beljenje sklopi prodajajo v večini večjih lekarne vsej Veliki Britaniji. Ponavadi vsebujejo gume usta pladnji (kalupi, ki so približno enako obliko kot zobe) in epruvete beljenje gel. Po ožemanjem nekatere gela v usta pladnji, jih postavite nad zobmi, običajno za približno 30 minut v času.

Beljenje sestavino gel je običajno vodikovega peroksida. Sklopi bo vsebuje samo šibko vodikovega peroksida, tako ne smejo biti tako učinkovit kot močnejši proizvodov, ki uporabljajo vaš zobozdravnik. Nekateri proizvodi, ki lahko kupite prek okenc so bolj učinkovite kot drugi. To je odvisna od na koliko beljenje sestavine vsebujejo.

Vedno govorijo vaš zobozdravnik pred uporabo over-the-counter zob beljenje sklopi.

>> kliknite tukaj za nakup kompletov za beljenje zob

Beljenje zob poklicne

Poklicne beljenje izvaja zobozdravniku. To je lahko zunanji ali notranji. Če imate zunanji beljenje, gel se postavi na zunanjih površin zobe. Notranji beljenje vključuje beljenje proizvod se notri vaš ščipanja zob. Zunanji beljenje je bolj pogosti, kot notranji beljenje lahko uporablja le, če ste imeli root canal zdravljenja, olajšuje dostop v notranjost vaš ščipanja zob.

Zunanje, beljenje

Zunanji beljenje je podobna over-the-counter zob, izbjeljivanja kompleti. Vaš zobozdravnik bo gume usta pladnji, ki zobe prilegajo točno in gel bo močnejši in zato bolj učinkovito. On ali ona bo dal cevi za beljenje gela in navodila za dajte gel v usta plošč. Boste morali redno nositi usta pladnji 30 minut do ene ure, v obdobju dveh do štirih tednov.

Moč ali laserski, beljenje lahko izvedemo tudi z zobozdravniku. On ali ona bo gume pečat okoli zobe čuvati vaš dlesni. Nato beljenje gel je na zobe in posebnih, svetla luč je uporabljajo za beljenje proces. Ta obdelava traja ponavadi eno uro.

>> kliknite tukaj za nakup kompletov za beljenje zob

Notranji, beljenje

Notranji beljenje lahko le, če ste imeli root canal zdravljenja. To pomeni, da sta krvnih žil in živci notri vaš ščipanja zob nadomesti z gumo polnjenja.

Če imate notranji beljenje, bo vaš zobozdravnik izvrtam luknjo v vaš ščipanja zob in dal beljenje proizvod v luknjo. On ali ona bo nato uporabite luknjo, ki je bil prej za vaš korenski zdravljenja, čeprav je to morda treba nekoliko večje. Vaš zobozdravnik bo zapečati luknjo z začasno polnjenje, zapušča belilo notri vaš ščipanja zob.

Boste morali iti nazaj k zobozdravniku približno en teden kasneje, da so začasno polnjenje in belilo, vzamejo ven. On ali ona bo zapolnila luknjo s zob obarvani polnjenja.

>> kliknite tukaj za nakup kompletov za beljenje zob

Kakšna so tveganja?

Kot pri vsakem postopku, obstajajo nekatera tveganja, povezanega z beljenje zob. Smo niso vključeni priložnost teh dogaja kot so specifične za vas in se razlikujejo za vsako osebo. Vprašajte zobozdravniku razložiti, kako to tveganje velja za vas.

Stranski učinki

Stranski učinki so se neželene, vendar večinoma začasne učinke lahko dobite po postopku.

Neželeni učinki beljenje zob vključujejo začasno občutljivost zobe vroče in hladno, boleče grlo, ponudba dlesni in bele lise na vaš dlesni. Teh stranskih učinkov bi izginili po nekaj dneh. Če stranskih učinkov zadnji več kot to, se obrnite na vaš zobozdravnik.

>> kliknite tukaj za nakup kompletov za beljenje zob


Search for Sklopi Za Beljenje Zob


Related Post: