Revizuire A Phallosan – Se întinde De Dispozitiv

Phallosan – să ne imaginăm imaginea de alături. Karamojong trib din Africa si sorin trib au fost folosind principiul streching (acelaşi principiu a fost folosit de toate penis extender). Ei a face it! Penisuri lor se întindea până la 17,7 inch. Dar, este confortabil? Desigur nu este. Eşti dispus să-l poarte, când aveţi de gând? Cu siguranţă nu sunteţi fie. Oamenii vor uita-te la tine şi începe să vă întreb, “Ce porţi?”, atunci vă veţi simţi direct ruşine.

Vă rugăm să acorde o atenţie suplimentară, penisuri de Karamojongeses întinde într-adevăr, dar al lor a devenit mai subţire. Desigur, noi vrem lung şi cele groase, don ’ t noi?

Deci, alege penis extender care îndeplineşte toate condiţiile 3 următoarele:

 1. Capacitatea de a face penisul mai gros şi mai mult. Este diferită una. Nu toate penis extender poate face penisul mai gros.
 2. Comfortability. Este starea absolută. Deoarece se întinde principiul de lucru, acesta va funcţiona bine, dacă este purtat în mod constant de ore de zi cu zi. În cazul în care face să te doare, nu stăm purtarea aceasta chiar si pentru doar cinci minute, putem?
 3. Acesta nu va face ne e ruşine. În cazul în care acesta poate fi purtat în timp ce face orice activităţi în aer liber, se va face cu siguranţă penis Extenderul lucra într-un timp mai lung, şi desigur mai mult timp penisului funcţionează mai multe oportunităţi penisului că are să-l facă.

Click aici pentru a comanda Phallosan

Phallosan se îndeplinesc condiţiile 3 de mai sus? da! Hai să-l dovedească:

1. Capacitatea de a face penisul mai gros şi mai mult

Cheie este cum Phallosan de lucrări. Vă rugăm să acorde o atenţie la imaginea alaturi.

Sistemul de vid utilizate de Phallosan acoperă întreaga penisului. Pe de altă parte, alte penis Extenderul da numai tractions la sfârşitul glandele. Folosind sistemul de vid, Phallosan ’ t împiedică circulaţia sângelui, oferă spaţiu mai larg, ceea ce face penisul mai gros şi mai mult.

2. Comfortability

Din cauza lucrărilor de sistemul de vid care ’ t tie rândul său special, Phallosan niciodată te rănit şi -l face este sigur pentru a purta până la 12 ore, chiar şi atunci când sunt de dormit. Neverthelles, pentru motivul sănătate, Phallosan trebuie să fi pus în afara daca ai urina. In plus, lasa ’ s au o privire la instrumentele care stick pe piele:

Click aici pentru a comanda Phallosan

a. prezervativ

Se întinde prezervativ a logo-uri de TUV, CE şi a fost aprroved de FDA. Se compune din latex pură, fără proteine, astfel încât se poate reduce riscul de alergie. Veţi obţine 3 dimensiuni cu totul (S.M.L) pentru o perioadă lungă de timp. Acest sistem este diferit cu prezervative comune. Deoarece acesta este urmat de vid care poate preveni penisului la slippering afară. Cu toate acestea, există încă suficient spaţiu să crească. Vid poate creşte, de asemenea, circulatia sangelui, care accelera formarea de noi celule.

Phallosan este, de asemenea, completat cu un protector care protejează Kenis şi Kulup de umflarea sau fiind roşcat dacă acesta strecthes prea puternic. Ca acelaşi lucru se întâmplă dacă purtaţi ciorapi comprimare, ele sunt destul de bine, dar a câştigat ’ t face sa te simti a fi comprimat. Tu nu ar trebui să fie surprins pentru că atunci când purtaţi o veţi simţi ca în cazul în care nu o purtau.

Click aici pentru a comanda Phallosan

b. stretch centura

Acesta este realizat din textil gratuite de formol. Stretch centurii pot fi aranjate, astfel încât acesta poate furniza o intindere constantă în conformitate cu cresterea penisului. Centura, de asemenea, pot fi spălate sub temperatura de 30 de grade Celsius.

c. pad cauciuc

Această caracteristică este facut din silicon medicale alese. Ea ’ t provoca iritaţii şi vă veţi simţi este atat de moale atunci când ea are un contact cu pielea.

d. Phallosan Klip

Această caracteristică se utilizează pentru a consolida o remorca de prezervativ. Această caracteristică este nichel, deci nu este corodat nici dur.

Click aici pentru a comanda Phallosan

3. Nu face să vă simţiţi ruşine

De sistemul de lucru vid Phallosan este amenajat pentru a fi potrivite pentru a fi purtat sub lenjerie de corp, fără a putea a fi văzut. Acesta nu va atrage oameni ‘ s atenţia chiar şi atunci când faci orice activităţi care cu siguranţă poate folosi mai mult de Phallosan, şi face penisului să crească mai mult şi mai mari.

Deşi Phallosan a îndeplinit condiţiile 3 de mai sus, este Phallosan sigur? Lasa ’ s a se vedea ce Phallosan a realizat:

 1. Toate materialele care va avea un contact cu pielea a fost trecut prin testul de contaminare prin Eco Tex 100.
 2. Toate materialele utilizate sunt bine tolerate şi au fost testate pentru Biocompatibily.
 3. A fost testat de catre TUV, CE, şi aprobat de FDA.
 4. Fără efecte secundare, bazate pe autoritatea de sănătate publică Europa.
 5. Phallosan este, de asemenea, în conformitate cu standardele EN 980, EN ISO 14971 o d EN ISO 10993-1.
 6. Phallosan are simbolul CE și în conformitate cu ce Consiliul Directiva 93/42EEC.

Au văzut lucruri de mai sus, nu este surprinzător dacă urolog din germană şi Dubai recunosc măreţia de acest produs prin prezentarea acestui produs la Congresul lor, în plus, urolog şi Andralogist întotdeauna prescrie Phallosan pentru a avea un penis mai mare.

Puteţi de asemenea! Acum Phallosan pot fi cumpărate, care a costa $299.00 (delevery Costa 25 de dolari). Şi de a lua de extindere a 0,8 – 1.2 inch în numai câteva luni. Este un foarte înţeleaptă dintre voi să-l cumpere atunci când adyan Pret ’ t crescut…

Click aici pentru a comanda Phallosan


Search for Revizuire A Phallosan – Se întinde De Dispozitiv

 • cat trebuie sa porti phallosan
 • cat costa un dispozitiv de extindere phallosan
 • pe ce parte trebuie pus phallosan
 • phallosan cat trebuie purtat

Related Post: