Produse De Marire A Penisului: Nu Au De Lucru?

 Ispitit de produse care pretind a spori marimea penisului? Obţineţi date despre ce sa se ​​astepte de la sex masculin-accesoriu pastile, pompe, exerciţii şi intervenţii chirurgicale.

Penis extindere produse şi procedurile nu sunt greu de gasit. Reviste pentru bărbaţi, emisiuni de radio si pe internet sunt pline de anunţuri de pompe, pastile, greutati, exercitii si chiar interventii chirurgicale care pretind că pentru a creşte lungimea şi lăţimea a penisului tau.

Cu toate acestea, există foarte puţin sprijin ştiinţific pentru orice metode non-chirurgicale de marire a penisului. Şi nici o organizaţie de renume medicale sprijină intervenţii chirurgicale penisului pentru motive pur cosmetice. Cele mai multe dintre tehnicile pe care le vezi publicitate sunt ineficiente, iar unele pot deteriora penisului. Deci, cred că de două ori înainte de a încerca oricare dintre ele.

Marimea penisului: Ce este normal, ceea ce nu?

Se tem că penisul tau arata prea mici sau este prea mic pentru a satisface partenerul tau in timpul actului sexual este o teamă comună. Dar o serie de studii au aratat ca majoritatea barbatilor care cred că penisul lor sunt prea mici, de fapt, au penisuri de dimensiuni normale. În mod similar, studiile sugereaza decât mulţi bărbaţi au o idee exagerat de ceea ce constituie "normal" marimea penisului. Gândiţi-vă că:

  • Penis mediu Măsurile undeva între 3 şi 5 cm (sau aproximativ 8 până la 13 cm), atunci când nu sunt in erectie, şi între 5 şi 7 inci (13 la 18 cm), atunci când erectie.
  • Un penis este considerat anormal de mic numai în cazul în care măsurile de mai puţin de 3 inci (sau aproximativ 7 centimetri) in erectie, o afecţiune numită micro-penis.

Cum partenerii de vedere marimea penisului

Mass-media populare şi publicitate ar fi în care credeţi că partenerul tău îi pasă profund despre marimea penisului. Problema de atracţie este complex, dar numeroase studii sugereaza ca marimea penisului este mult mai mic pe lista de priorităţi pentru femei decat aspecte, cum ar fi personalitatea unui om. Din pacate, nu exista pic de cercetare despre percepţia bărbaţilor gay este vorba despre mărimea partenerii lor "penis. Dar tine minte ca înţelegerea nevoilor partenerului tau si dorintele este mai probabil sa-ti imbunatatesti relatia sexuala decat incercarea de a modifica dimensiunea penisului.

Nu cred că hype

Companiile oferă mai multe tipuri diferite de nechirurgical penisului-extindere tratamente, şi de multe ori le promoveze cu grave cu aspect anunţuri care includ menţiuni de la "ştiinţific" cercetători. Dar dacă te uiţi atent, veţi vedea că cererile de siguranţa şi eficacitatea nu au fost dovedite Deci, de marketing se bazează pe mărturii, date denaturate şi discutabile înainte de a-şi-după fotografii.

La o inspecţie atentă a aşa-numitele suplimente pentru imbunatatirea performantelor sexuale, este posibil să observaţi o propoziţie, cum ar fi, într-adevăr, producătorii nu trebuie să furnizeze dovezi pentru a FDA "Aceste declaraţii nu au fost evaluate de Food and Drug Administration (FDA)." de siguranţă sau eficacitatea înainte de punerea suplimente alimentare pe piaţă.

Penis-extinderii produse

Cele mai multe reclama penis de extindere metode sunt ineficiente, iar unele pot duce la deteriorarea permanentă a penisului. Aici sunt unele dintre produsele cele mai promovate pe scară largă şi tehnici:

  • Pastile si lotiuni. Acestea conţin, de obicei, vitamine, minerale, plante medicinale sau hormoni care pretind de marire a penisului. Nici una dintre aceste produse a fost dovedit de a lucra, iar unele pot fi dăunătoare.
  • Pompe de vid. Deoarece remiză pompe de sânge în penis şi să-l umfla, sunt uneori folosite în tratamentul disfuncţiei erectile. Folosind o pompă de penis mai des şi mai mult decât de obicei folosite pentru tratamentul disfuncţiei erectile pot deteriora tesut elastic în penis, ceea ce duce la mai puţin erectii ferme. Folosind o pompă de vid poate crea o iluzie de un penis mai mare, dar rezultatele nu sunt permanente.
  • Exerciţii. Uneori numit Jelling, aceste exerciţii utilizaţi o mişcare de mână-over-hand pentru a impinge de sange de la baza la capul penisului. Desi aceasta tehnica pare mai sigura decat alte metode, aceasta poate duce la cicatrice formarea, durere şi desfigurare. Nu există studii ştiinţifice care indică această tehnică este eficientă la marimea penisului creştere.
  • Întinzându-se. Întinzându-se compune din atasarea unui dispozitiv Extender targa sau a penisului. Aceste dispozitive exercita tracţiune pe penis. Cateva studii mici au raportat creşteri de o jumătate de inch la aproape un inch (aproximativ 1 la 2 cm) în lungime cu aceste dispozitive. Cu toate acestea, studiile nu sunt de înaltă calitate şi de cercetare mai riguroasă este necesară înainte de această tehnică pot fi considerate sigure şi eficiente.

Chirurgia este riscant şi nu poate lucra

Studiile au aratat ca majoritatea barbatilor care sufera penis de extindere chirurgie nu sunt mulţumit de rezultate. Cel mai bun caz, chirurgia poate adăuga o jumătate de inch (1 cm) la lungimea penisului in stare flasca a. Cel mai rău caz, chirurgia poate duce la complicaţii, cum ar fi infecţii, cicatrici, si pierderea sensibilitatii sau a funcţiei.

Metode chirurgicale de marire a penisului – Nu pentru uz cosmetic


Nevoia de penis de extindere chirurgie este rară. Chirurgia este de obicei rezervat pentru barbatii al caror penis nu funcţionează în mod normal, din cauza unui defect de naştere sau de prejudiciu.

Deşi marirea penisului cosmetice este oferit de unele chirurgi, este controversat şi considerat de mulţi a fi inutile şi potenţial dăunătoare. Cateva tehnici diferite sunt utilizate pentru a prelungi un penis. Toate acestea ar trebui considerate experimentale. Nu exista studii suficiente de extindere penisului-interventii chirurgicale pentru a oferi o imagine exactă a riscurilor şi beneficiilor.

Procedura cea mai utilizate pe scară largă chirurgicale pentru a lungi penisul implică secţionarea ligamentului de supraveghere care se ataseaza penisul la nivelul osului pubian si pielea se deplasează de la abdomen la arborele penisului. Atunci când acest ligament este tăiată, penisul pare mai lung, deoarece mai mult de ea atârnă în jos. Dar, de tăiere a ligamentului de supraveghere poate provoca un penis in erectie care urmează să fie instabil. Secţionarea ligamentului de supraveghere este uneori combinată cu alte proceduri, cum ar fi eliminarea excesul de grasime pe osul pubian.

O procedură pentru a face penis mai gros presupune luarea de grăsime dintr-o parte cărnoasă a corpului şi injectarea acestuia în trunchiul penisului. Rezultatele sunt deseori dezamăgitoare, cu toate acestea, deoarece o mare parte din grasime injectat este resorbit de catre organism. Acest lucru poate duce la curbura sau asimetrie a penisului. O altă tehnică pentru latimea de creştere este de altoire ţesut pe trunchiul penisului.

Nici una dintre aceste proceduri a fost dovedit a fi sigure sau eficace.

Câteva lucruri care s-ar putea ajuta de fapt

Desi nu exista nici un fel garantate sigură şi eficientă pentru a mări penisul dvs., există câteva lucruri pe care le puteţi face dacă sunteţi preocupat de marimea penisului tau.

  • Comunica cu partenerul tau. Acesta poate fi greu de a sparge vechile obiceiuri sau pentru a discuta despre preferinţele sexuale cu partenerul tau. Dar veţi fi bucur ca ai facut – si vei fi surprins la scânteia se pune inapoi in viata ta sexuala.
  • Ia in forma si pierde burtă grăsime. Dacă sunteţi excesul de greutate şi au un "gut bere," s-ar putea arăta ca şi cum ai avea un penis mai scurtă decât tine de fapt, nu. Exercitiile regulate pot face o mare diferenţă. Condiţionat fizică mai bună, nu poate face numai sa arati mai bine, dar poate oferi, de asemenea, vă mai multa putere si rezistenta in timpul actului sexual.
  • Trim parul pubian. O mulţime de păr pubian in jurul bazei penisului tau poate face penisul sa arate mai scurte. Tăiere poate face penisul sa arate mai mare. Acesta poate creşte, de asemenea, sensibilitatea jurul bazei penisului.
  • Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau un consilier. Senzaţia nemultumiti de marimea penisului tau este o problemă comună. Un consilier certificat, psiholog, psihiatru sau medicul de familie vă poate ajuta. Multi barbati se simt mai bine, cu asigurarea că acestea sunt "normale" sau cu sfaturi despre cum pentru a satisface mai bine partenerul lor fără a recurge la marirea penisului cosmetice.

Linia de fund

Multi barbati cred că au un penis mic şi că o creştere a dimensiunii penisului lor le va face un iubit mai bun sau a le face mai atractive. Dar sansele sunt penisul tau se încadrează în gama de dimensiuni normale. Chiar daca penisul tau este mai mic decât media, este posibil să nu contează la fel de mult cum te-ai gandit. Înainte de a recurge la tehnici de consumatoare de timp, costisitoare sau periculoase, care va fi minim eficace cel mai bun caz, ia în considerare alte opţiuni.

Cea mai eficientă soluţie poate fi la fel de uşor ca şi a vorbi cu partenerul tau sau sa fii in forma. Dacă aceste măsuri nu ajută, încercaţi să vorbesc cu un consilier profesionist despre preocupările dvs..


Search for Produse De Marire A Penisului: Nu Au De Lucru?


Related Post: