Pompe De Penis Fapt Funcţionează?

Ei bine, ele pot ajuta să obţine o erecţie.

Mărturia sa încheiat în procesul de Donald Thompson, acuzat fostul judecător de a utiliza o pompă de penis in timp ce prezida o judecată Oklahoma. Potrivit AP, juraţilor chicoteau la un schimb, care a început atunci când un avocat de apărare denumite pompa penisului o expirată de tratament pentru disfuncţie erectilă. I liniºtit folos aceia, a declarat un martor expert. Nu tu, personal? avocatul a cerut. Nu, răspunse martor. Vă recomandăm pe cei ca un urolog. Stai, pompe de penis într-adevăr funcţionează?

Da, ei fac. Medicii Vezi pompa penis — sau constricţia vid dispozitiv, deoarece ’ s numit în afaceri — ca un tratament rezonabile, low-cost pentru disfuncţia erectilă. Un raport de la Asociatia Americana de urologice spune că dispozitivele de strângere ar putea fi utilă în cazurile în care inhibitor de PDE5 medicamente precum Viagra sunt ineficiente. Totusi, majoritatea bărbaţi (sau cupluri) de don ’ t ca folosind pompa de penis: raportul concluzionează că acceptabilitatea pacientului scăzută limitează aplicarea sau folosirea de aceasta terapie.

Click aici pentru a cumpara cele mai bune pompe de Penis

Dispozitivul constă dintr-un tub acrilice şi un mecanism de pompare, care poate fi o minge de stoarce, un grip de mână, un piston sau un dispozitiv electric. Ca utilizator pompele de aer din tub, vid rezultate creşte fluxul de sânge în lui Tesutul erectil. El diapozitive atunci un inel de strângere peste baza de penisul lui pentru a menţine erecţia, atunci când el îndepărtează tubul.

O erectie vid nu poate simt mereu ca un lucru real. Diverse surse le descrie ca violacee spongioasă şi semi-flaccid, în culoare, şi, uneori, rece sau amorţite. Dar studiile clinice încă găsi rate ridicate de satisfacţie printre cei care primesc tratament vid pentru ED. (cercetători măsura eficacitatea tratamentului pacienţii să rata lor experienţe sexuale pe indicele internaţional al funcţiei Erectile, cerându.)

Pompe de vid, de asemenea, au dovedit de succes în studii de reabilitare penisului. Anumite proceduri — ca prostatectomies radicale — poate provoca impotenţă temporar ca urmare a nervilor. Dacă te duci destul de mult fără o erectie spontana, unii dintre dumneavoastră tesutului penisului poate atrofie, provocând disfuncţia pe termen lung. Se pare că postoperatorie folosirea unei pompe de penis poate ajuta stăvili acest prejudiciu.

Click aici pentru a cumpara cele mai bune pompe de Penis

Pompe de penis sunt disponibile peste tejghea şi unii bărbaţi fără ED le folosesc pentru masturbare sau să crească lungime sau circumferinta lor. Pentru a realiza acest din urmă obiectiv, furnizori sugerează sesiuni de 30 de minute de trei sau patru ori pe săptămână pentru o perioadă de câteva luni. Literatura medicală, cu toate acestea, nu acceptă ideea că constricţia vid va produce o schimbare durabilă dimensiunii penisului.

Dacă nimic, suprasolicitarea de pompa poate deteriora penisului. Asociaţia Americană de urologice recomandă numai acele dispozitive care vin cu un limitator de vid, care vă permite automat în aer dacă prea multă presiune negativă construieşte în tub. Excesiv de pompare fără limitator de vid poate provoca vânătăi penisului, sau — în cazuri extreme — deteriorarea ţesutului foarte grave.

Click aici pentru a cumpara cele mai bune pompe de Penis


Search for Pompe De Penis Fapt Funcţionează?

  • pompe de aer pentru impotenta

Related Post: