Pénisz Szivattyúk Valóban Munkát?

Nos ők tud segít ön kap az erekció.

Bizonyság Donald Thompson, a korábbi bíró vádolt használ egy pénisz pumpa, míg elnökölt az Oklahoma tárgyalóteremben próba véget ért. Szerint AP esküdtek kuncogott, az eszmecserét, amely akkor kezdődött, amikor egy védőügyvéd a pénisz pumpa nevezik elavult elbánásának merevedési zavarok. Csendes használ, azt mondta a szakértő tanú. Nem tudod személyesen? az ügyvéd kérdezte. Nincs, válaszolta a tanú. Ajánlom azoknak, mint egy urológus. Várj, ne pénisz szivattyúk valóban munka?

Igen, igen. Orvosok Nézd a pénisz pumpa- vagy vákuum szűkület eszköz, mint ez ’ s úgynevezett az üzleti — mint egy ésszerű, olcsó kezelés a merevedési zavar. Az Amerikai Urológiai Szövetség jelentése azt mondja, hogy constrictio devices lehet hasznos azokban az esetekben, ahol a PDE5 gátló gyógyszerek, mint a Viagra hatástalan. Mégis, a legtöbb férfi (vagy párok) don ’ t, mint a pénisz pumpa segítségével: A jelentés arra a következtetésre jut, hogy alacsony beteg elfogadhatóságát korlátozza az alkalmazás vagy használat, ez a terápia.

Kattintson ide vásárolni a legjobb pénisz szivattyúk

A berendezés áll egy akril cső és a szivattyúzási mechanizmus, amely lehet egy présel labda, egy kéz fogás, egy dugattyú vagy elektromos eszköz. Ahogy a felhasználó szivattyúk ki a csövet a levegő, a keletkező vákuum növeli a vér áramlását, az erekciós szövetek. Majd diák szűkület gyűrű felső a alap fenntartani az erekció, amikor eltávolítja a csövet a pénisz.

Vákuum erekció is nem mindig érzem, mint az igazi. Különböző forrásokból le őket, mint szivacsos és semi-flaccid, lilás színű, és néha hideg vagy dermedt. De a klinikai vizsgálatok még mindig nagyon magas aránya, a megelégedettség között azok, akik megkapják a vákuumos kezelés ED. (kutatók intézkedés hatékonyságát a kezelés mellett kérdezés betegek aránya szexuális tapasztalataikat a merevedési funkciót nemzetközi Index.)

A vákuum szivattyúk is pénisz rehabilitációs tanulmányok sikeresnek bizonyultak. Bizonyos eljárásokat – mint a radikális prostatectomies — idegek károsodása következtében átmeneti impotenciát okozhat. Ha elég hosszú a spontán merevedés nélkül, néhány, a pénisz szövet sorvadás, hosszú távú zavara okozza. Kiderül, hogy postoperatív pénisz pumpa használata segíthet elhárít ezt a kárt.

Kattintson ide vásárolni a legjobb pénisz szivattyúk

Pénisz szivattyúk over the counter, és néhány ember, ED nélkül használja őket, maszturbáció, vagy növelje a hossza, vagy a heveder. Ez utóbbi célt elérni, szállítók azt sugallják, 30 perces ülés három vagy négy alkalommal hetente több hónapig. Az orvosi szakirodalomban, azonban nem támogatja az elképzelést, hogy a vákuum szűkület fog tartós változást a pénisz méretét.

Ha valami, a szivattyú túlzott használata károsíthatja a péniszt. Az Amerikai Urológiai Szövetség azt javasolja, hogy jön-val egy vákuum limiter, amely automatikusan lehetővé teszi a levegő, ha túl sok a negatív nyomás épít a cső eszközök. Túlzott szivattyúzás nélkül a vákuum limiter okozhat, pénisz zúzódás, vagy – szélsőséges esetben – nagyon súlyos szöveti károsodás.

Kattintson ide vásárolni a legjobb pénisz szivattyúk


Search for Pénisz Szivattyúk Valóban Munkát?


Related Post: