Penis Utvidelse Produkter: Fungerer De?

 Fristet av produkter som hevder å øke penis størrelse? Få fakta om hva du kan forvente fra Male-enhancement pills, pumper, øvelser og operasjoner.

Penis-utvidelsen produkter og prosedyrer er ikke vanskelig å finne. Menn magasiner, radio show og internett er fulle av annonser for pumper, piller, vekter, øvelser og selv surgeries som hevder å øke lengden og bredden på penis.

Men det er veldig lite vitenskapelig støtte for alle nonsurgical metoder for å forstørre penis. Og ingen anerkjente medisinske organisasjon bifaller penis kirurgi for rent kosmetiske grunner. Mesteparten av teknikkene du ser annonsert er ineffektiv, og noen kan skade din penis. Så tenk to ganger før du prøver noen av dem.

Penis størrelse: Hva er normal, hva ikke?

Frykten for at din penis ser for små eller er for liten til å tilfredsstille din partner under sex er en vanlig frykt. Men en rekke studier har vist at de fleste menn som tror deres peniser for små faktisk har normal størrelse peniser. Tilsvarende studier antyder enn mange menn har en overdrevet idé om hva som er "normal" penis størrelse. Tenk at:

 • Den gjennomsnittlige penis måler et sted mellom 3 og 5 inches (eller ca 8-13 cm) når den ikke oppreist, og mellom 5 og 7 inches (13 til 18 centimeter) når oppreist.
 • En penis anses unormalt lite bare hvis den måler mindre enn 3 inches (eller ca 7 centimeter) når oppreist, en tilstand som kalles mikro-penis.

Hvordan partnere vise penis størrelse

Den populære medier og annonsører ville du tror at din partner bryr seg dypt om penis størrelse. Spørsmålet om tiltrekning er kompleks, men flere studier tyder på at penis er mye lavere på listen over prioriteringer for kvinner enn slike spørsmål som en manns personlighet. Dessverre er det lite forskning om homofile menns oppfatninger om sin partners penis størrelse. Men husk at å forstå din partners behov og ønsker er mer sannsynlig å forbedre din seksuelle forhold enn å prøve å endre størrelsen på penis.

Ikke tro på hype

Selskaper tilbyr mange forskjellige typer nonsurgical penis-utvidelse behandlinger, og ofte fremme dem med alvorlige utseende annonser som inkluderer påtegninger fra "vitenskapelig" forskere. Men hvis du ser nøye, vil du se at krav til sikkerhet og effektivitet ikke har blitt bevist Så markedsførere er avhengige av attester, skjev data og tvilsomme før-og-etter bilder.

På nært inspeksjon av såkalt seksuell ekstrautstyr kosttilskudd, kan du merke en setning som: "Disse påstandene har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration (FDA)." Faktisk trenger produsentene ikke å skaffe bevis til FDA av sikkerheten eller effektiviteten før du setter kosttilskudd på markedet.

Penis-utvidelsen produkter

De fleste annonsert penis-utvidelse metoder er ineffektiv, og noen kan forårsake permanent skade på penis. Her er noen av de mest fremmes produkter og teknikker:

 • Piller og lotions. Disse vanligvis inneholder vitaminer, mineraler, urter eller hormoner som hevder å forstørre penis. Ingen av disse produktene har vist seg å fungere, og noen kan være skadelig.
 • Vakuumpumper. Fordi pumper trekke blod inn i penis og gjøre det hovne opp, de er noen ganger brukt i behandlingen av erektil dysfunksjon. Ved hjelp av en penis pumpe oftere og lengre enn vanligvis brukes for erektil dysfunksjon kan skade elastiske vev i penis, som fører til mindre fast ereksjon. Ved hjelp av en vakuumpumpe kan skape en illusjon av en større penis, men resultatene er ikke permanent.
 • Øvelser. Noen ganger kalt Jelling, disse øvelsene bruker en hånd-over-hånd bevegelser å presse blod fra base til hodet på penis. Selv om denne teknikken vises tryggere enn andre metoder, kan det føre til arrdannelse, smerter og skjemmende. Det finnes ingen vitenskapelige studier som indikerer denne teknikken er effektiv på å øke penis størrelse.
 • Stretching. Stretching består av feste en båre eller extender-enhet til penis. Disse enhetene øve trekkraft på penis. Et par små studier har rapportert økninger av en halv tomme til nesten en tomme (ca 1 til 2 cm) i lengde med disse enhetene. Men studiene ikke er av høy kvalitet og strengere forskning er nødvendig før denne teknikken kan betraktes som sikker og effektiv.

Kirurgi er risikabelt og kan ikke fungere

Studier har vist at flertallet av menn som gjennomgår penis-utvidelse kirurgi ikke er fornøyd med resultatene. I beste fall kan kirurgi legge en halv tommers (1 cm) til lengden på slapp penis. I verste fall kan operasjon føre til komplikasjoner som infeksjon, arrdannelse og tap av følelse eller funksjon.

Kirurgiske metoder for penis utvidelse – Ikke for kosmetisk bruk


Behovet for penis-utvidelse kirurgi er sjelden. Kirurgi er vanligvis forbeholdt menn som har penis fungerer ikke normalt på grunn av en fødsel defekt eller skade.

Selv om kosmetiske penisforlengelse tilbys av noen kirurger, er det kontroversielt og av mange ansett å være unødvendig og potensielt skadelig. Et par forskjellige teknikker brukes for å forlenge en penis. Alle av dem bør vurderes eksperimentelle. Det er ikke nok studier av penis-utvidelse kirurgi for å gi et nøyaktig bilde av risiko og fordeler.

Den mest brukte kirurgiske prosedyren for å forlenge penis involverer kuttet den oppsettende ligament som festes på penis til skambeinet og flytte hud fra magen til penisskaftet. Når dette ligament er kuttet, vises penis lenger fordi mer av den henger ned. Men å kutte suspensory ligament kan føre til en erigert penis til å være ustabil. Kuttet den oppsettende ligament er ofte kombinert med andre prosedyrer, slik som å fjerne overflødig fett over skambenet.

En prosedyre for å gjøre penis innebærer tykkere å ta fett fra en kjøttfull del av kroppen og injisere det inn i skaftet av penis. Resultatene er ofte skuffende, men fordi mye av den injiserte fett er reabsorbed av kroppen. Dette kan føre til kurvatur eller asymmetri av penis. En annen teknikk for å øke bredden er pode vev på skaftet av penis.

Ingen av disse prosedyrene har vist seg å være sikker eller effektiv.

Et par ting som kan faktisk hjelpe

Selv om det finnes ingen garantert sikker og effektiv måte å forstørre din penis, er det et par ting du kan gjøre hvis du er bekymret for din penis størrelse.

 • Kommunisere med partneren din. Det kan være vanskelig å bryte gamle vaner eller å diskutere seksuelle preferanser med partneren din. Men vil du være glad du gjorde – og du kan bli overrasket over den gnisten det setter tilbake i ditt sexliv.
 • Kom i form og miste magen fett. Hvis du er overvektig og har en "øl gut," du kan se ut som om du har en kortere penis enn du faktisk gjør. Regelmessig trening kan gjøre en stor forskjell. Bedre fysisk condition kan ikke bare gjøre deg se bedre, men kan også gi deg mer styrke og utholdenhet under sex.
 • Trim kjønnshåret ditt. Mye av kjønnshår rundt roten av penis kan gjøre penis ser kortere. Trimming kan gjøre penis ser større. Det kan også øke følsomheten rundt roten av penis.
 • Snakk med legen din eller en rådgiver. Feeling misfornøyd med størrelsen på penis er et vanlig problem. En sertifisert rådgiver, psykolog, psykiater eller familien din lege kan hjelpe. Mange menn føler seg bedre med forsikring om at de er "normal" eller med råd om hvordan du bedre tilfredsstille sin partner uten å ty til kosmetisk penisforlengelse.

Den nederste linjen

Mange menn tror de har en liten penis, og at å øke størrelsen på penis vil gjøre dem en bedre elsker eller gjøre dem mer attraktive. Men sjansene er din penis er innenfor normal størrelse. Selv om din penis er mindre enn gjennomsnittet, kan det ikke saken så mye som du trodde. Før du ty til tidkrevende, dyrt eller farlig teknikker som vil være minimal virkning på sitt beste, bør du vurdere andre alternativer.

Den mest effektive løsningen kan være så enkelt som å snakke med partneren din eller komme i form. Hvis disse tiltakene ikke hjelper, prøv å snakke med en profesjonell rådgiver om dine bekymringer.


Search for Penis Utvidelse Produkter: Fungerer De?

 • Se pikk utvidelse pumpe

Related Post: