Penis Pumper Faktisk Fungerer?

Vel, kan de hjelpe deg å få en ereksjon.

Vitnesbyrd er avsluttet i rettssaken mot Donald Thompson, den tidligere dommer anklaget for å bruke en penis pumpe mens presiderende over rettssalen en Oklahoma. Ifølge AP fniste jurors på en utveksling som startet da en forsvarsadvokat referert til penis pumpe som en utdatert behandling for erektil dysfunksjon. Jeg fortsatt bruke de, sa en sakkyndig. Ikke du, personlig? spurte advokaten. Nei, svarte vitnet. Jeg anbefaler de som en urolog. Vent, har penis pumper virkelig arbeide?

Ja, de gjør. Leger vise penis pumpe- eller innsnevring vakuum enhet, som det ’ s kalt i bransjen-som en rimelig, rimelig behandling for erektil dysfunksjon. En rapport fra amerikanske Urologiske Association sier at constriction devices kan være nyttig i tilfeller der PDE5 inhibitor legemidler som Viagra er ineffektive. Likevel, de fleste menn (eller par) don ’ t som å bruke penis pumpe: rapport konkluderer med at lav pasienten aksept begrenser programmet eller bruk av denne behandlingen.

Klikk her for å kjøpe beste Penis pumper

Enheten består av en acrylic tube og pumping mekanisme, som kan være en klem ball, et grep, en stempelet eller en elektrisk enhet. Som brukeren pumpene luft ut av røret, øker den resulterende vakuumet blodgjennomstrømningen i hans erectile vev. Han deretter glir en innsnevring ring over bunnen av hans penis vedlikeholde erection når han fjerner røret.

Vakuumet erection kan ikke alltid føles som den virkelige tingen. Ulike kilder beskrive dem som svampete og semi-flaccid, lilla i fargen, og noen ganger kaldt eller nummen. Men kliniske studier fortsatt finne høy forekomst av tilfredshet blant dem som får vakuum behandling for ED. (forskere måle effektiviteten av en behandling ved å spørre pasienter å vurdere sine seksuelle erfaringer på International indeks av erektil funksjon.)

Vakuum pumper har også vist seg vellykket i studier av penile rehabilitering. Bestemte prosedyrer-som radikale prostatectomies – kan føre til midlertidige impotens som følge av nerveskader. Hvis du går lenge nok uten en spontan ereksjon, kan noen av penile vev atrofi, forårsaker langsiktige dysfunksjon. Det viser seg at postoperativ bruk av en penis pumpe kan hjelpe avverge denne skaden.

Klikk her for å kjøpe beste Penis pumper

Penis pumper er tilgjengelig over disk, og noen menn uten ED bruke dem for Onani, eller for å øke deres lengde eller omkrets. For å oppnå denne sistnevnte mål, foreslår leverandører 30 minutters økter tre eller fire ganger per uke for en periode på flere måneder. Medisinsk litteratur, men støtter ikke ideen om at innsnevring vakuum vil produsere en varig endring i penis størrelse.

Hvis noe, kan overforbruk av pumpen skade penis. Den amerikanske Urologiske Association anbefaler bare de enhetene som følger med et vakuum limiter, som automatisk kan i luften om for mye negative trykket bygger i røret. Overdreven pumping uten vakuum limiter kan forårsake penile blåmerker, eller – i ekstreme tilfeller — svært alvorlig vevsskade.

Klikk her for å kjøpe beste Penis pumper


Search for Penis Pumper Faktisk Fungerer?


Related Post: