Penis Pumpar Verkligen Fungerar?

Tja, kan de hjälpa dig att få en erektion.

Vittnesmål har avslutats i rättegången mot Donald Thompson, f.d. domare anklagas för att använda en penis pump samtidigt leder en Oklahoma rättssalen. Enligt AP giggled jurymedlemmar vid ett utbyte som började när en försvars advokat avses penis pump som en föråldrad behandling för Erektil dysfunktion. Det fortfarande att använda dem, sade expertvittne. Inte du personligen? frågade advokaten. Nej, svarade vittnet. Jag rekommenderar de som en urologist. Vänta, penis pumpar verkligen fungerar?

Ja, de gör. Läkare visa penis pump – eller vakuum insnörning enhet, som det ’ s kallas i branschen – som en rimlig och billig behandling för Erektil dysfunktion. En rapport från American Urological Association säger att insnörning enheter kan vara användbart i de fall där PDE5-inhibitor droger som Viagra är ineffektiva. Fortfarande, de flesta män (eller par) don ’ t som att använda penis pump: I rapporten konstateras att låg patienten huruvida begränsar tillämpningen eller användning av denna terapi.

Klicka här för att köpa bästa Penis pumpar

Enheten består av en akryl röret och en pumpande mekanism, som kan vara en squeeze boll, en hand-grepp, en kolven eller en elektrisk enhet. Som användaren pumpar luft av röret, ökar det resulterande vakuumet blodflödet till hans Erektil vävnad. Han bilder sedan en förträngning ring över basen av sin penis att behålla en erektion när han tar bort röret.

Ett vakuum uppförande kan inte alltid känna precis som the real thing. Olika källor beskriver dem som porösa och semi-flaccid, lila i färgen, och ibland kall eller stel. Men kliniska studier ändå hitta höga nivåer av tillfredsställelse bland dem som får den vakuum behandlingen av ED. (forskare mäta effektiviteten av en behandling genom att be patienter att gradera sina sexuella erfarenheter på den internationella Index av Erektil funktion.)

Vakuumpumpar har också visat sig framgångsrika i studier av penile rehabilitering. Vissa förfaranden – vilja radikala prostatectomies — kan orsaka tillfällig impotens av nerv skador. Om du går tillräckligt länge utan en spontan erektion, kan några av dina penile vävnad atrophy, orsakar långsiktig dysfunktion. Det visar sig att postoperativa användning av en penis pump kan bidra till att avvärja denna skada.

Klicka här för att köpa bästa Penis pumpar

Penis pumpar är tillgängliga över disk, och vissa män utan ED använda dem för onani eller öka deras längd eller omkrets. För att åstadkomma detta senare mål, föreslår leverantörer 30 minuters sessioner tre eller fyra gånger per vecka under en period av flera månader. Den medicinska litteraturen, stöder dock inte tanken att vakuum insnörning ger en varaktig förändring i penis storlek.

Om något, kan överanvändning av pumpen skada penis. American Urological Association rekommenderar endast de enheter som ingår i ett vakuum motorbegränsare, som automatiskt kan i luft om för mycket negativt tryck bygger i röret. Alltför stora pumpar utan vakuum motorbegränsare kan orsaka penile blåmärken, eller — i extrema fall — mycket allvarliga vävnadsskador.

Klicka här för att köpa bästa Penis pumpar


Search for Penis Pumpar Verkligen Fungerar?

  • elktrisk Erektions pump

Related Post: