Peniksensuurennustekniikoita Tuotteita: Ne Toimivat?

 Houkuttelemana tuotteita, jotka väittävät lisätä peniksen kokoon? Hanki faktoja mitä odottaa mies-lisälaite pillerit, pumput, harjoitukset ja leikkauksia.

Penis laajentumisen tuotteet ja menettelyt eivät ole vaikea löytää. Miesten aikakauslehdet, radio-ohjelmia ja internet ovat täynnä mainoksia pumput, pillereitä, painot, harjoituksia ja jopa leikkauksia, jotka väittävät lisätä pituus ja leveys teidän penis.

Kuitenkin on olemassa hyvin vähän tieteellistä tukea mistään nonsurgical menetelmiä suuremmaksi penis. Eikä hyvämaineinen lääketieteen järjestö hyväksyy penis leikkaus puhtaasti kosmeettisista syistä. Useimmat tekniikat mainostetut ovat tehottomia, ja jotkut voivat vahingoittaa penistäsi. Joten miettiä kahdesti ennen kuin yrittää mitään niistä.

Peniksen koko: Mikä on normaalia ja mikä ei?

Pelko, että penis näyttää liian pieni tai liian pieni tyydyttää kumppanisi seksin aikana on yleinen pelko. Mutta monet tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat miehet ajattelevat heidän penis on liian pieni oikeastaan ​​normaalin kokoinen penis. Samoin tutkimusten mukaan kuin monet miehet ovat liioiteltuja käsitys siitä, mikä on "normaali" peniksen kokoon. Katsovat, että:

 • Keskimääräinen penis toimenpiteet välimaastoon 3 ja 5 tuumaa (eli noin 8-13 cm), kun ei pystyssä, ja välillä 5 ja 7 tuumaa (13-18 cm), kun pystyssä.
 • Penis pidetään poikkeuksellisen pieni vain, jos se mittaa alle 3 tuumaa (eli noin 7 senttiä), kun pystyt, tilaa kutsutaan mikro-penis.

Kuinka kumppanit Näytä peniksen kokoon

Suosittu media ja mainostajat uskottelevat teille, että kumppani välittää syvästi peniksen kokoon. Kysymys vetovoima on monimutkainen, mutta lukuisat tutkimukset osoittavat, että peniksen koko on huomattavasti pienempi luettelossa painopisteistä naisia ​​kuin sellaisia ​​aiheita kuin miehen persoonallisuus. Valitettavasti olemassa pieni tutkimus homo miesten käsitykset kumppaninsa peniksen kokoon. Mutta pitää muistaa, että ymmärtää oman kumppanin tarpeita ja toiveita on todennäköisesti parantaa seksuaalista suhdetta kuin yrittää muuttaa penistäsi.

Älä usko hype

Yritykset tarjoavat monia erilaisia ​​nonsurgical penis laajentumisen hoitoja, ja usein edistää niitä vakavia näköisiä mainoksia, jotka sisältävät vahvistukset "tieteellisiä" tutkijoita. Mutta jos katsot tarkkaan, huomaat, että väitteet turvallisuutta ja tehoa ei ole osoittautunut niin, markkinoijat luottavat suosittelut, vinoja tiedot ja kyseenalainen ennen ja jälkeen-kuvia.

Tiiviiseen tarkastus ns seksuaalisen lisälaite täydentää, saatat huomata lause, kuten "Näitä lausuntoja ei ole arvioinut Food and Drug Administration (FDA)." Tosiasiassa valmistajat ei tarvitse toimittaa todisteita FDA Turvallisuuden tai tehokkuudesta, ennenkuin ravintolisistä markkinoilla.

Penis laajentumisen tuotteet

Mainostetaan eniten penis laajentumisen menetelmiä ovat tehottomia, ja jotkut voivat aiheuttaa pysyvää vahinkoa peniksen. Tässä muutamia yleisimmin edistänyt tuotteita ja tekniikoita:

 • Pillerit ja voiteet. Nämä sisältävät yleensä vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai hormoneja, jotka väittävät laajentaa peniksen. Mikään näistä tuotteista on osoittautunut toimivaksi, ja jotkut saattavat olla haitallisia.
 • Tyhjiöpumput. Koska pumput vuoda verta penikseen ja tehdä siitä turvota, he joskus käytetään erektiohäiriöiden hoidossa. Käyttämällä penis pumppu useammin ja pidempään kuin tavallisesti käytetään erektiohäiriön voi vahingoittaa elastisia kudoksen penis, joka johtaa vähemmän yrityksen erektio. Tyhjiöpumpulla voi luoda illuusion suuremman peniksen, mutta tulokset eivät ole pysyviä.
 • Harjoitukset. Kutsutaan Jelling, nämä harjoitukset käyttää käsi-over-käden liike työntää verta pohja pään sinun penis. Vaikka tämä tekniikka näyttää turvallisempi kuin muut menetelmät, se voi johtaa arpikudoksen muodostumista, kipua ja disfigurement. Ei ole olemassa tieteellisiä tutkimuksia, jotka osoittavat, tämä tekniikka on tehokas kasvattaa peniksen kokoa.
 • Venyttely. Venyttely koostuu liittämällä paarit tai Extender-laitteen penis. Nämä laitteet aiheuttavat pidon penis. Muutama pieni tutkimuksissa on raportoitu nousu puoli tuumaa lähes tuuman (n. 1-2 cm) pitkä näihin laitteisiin. Kuitenkin tutkimukset eivät ole korkealaatuisia ja tiukempi tutkimusta tarvitaan ennen tätä tekniikkaa voidaan pitää turvallisia ja tehokkaita.

Leikkaus on riskialtista eivätkä välttämättä toimi

Tutkimukset ovat osoittaneet, että suurin osa miehistä, jotka tehdään penis laajentumisen leikkaus ole tyytyväinen tuloksiin. Parhaimmillaan leikkaus voi lisätä puoli tuumaa (1 cm) ja pituus veltto penis. Pahimmillaan leikkaus voi aiheuttaa komplikaatioita, kuten infektion, arpia, ja menetyksen tunne tai toiminto.

Kirurgisia menetelmiä peniksen laajentuminen – Ei kosmeettiseen käyttöön


Tarve penis laajentumisen leikkaus on harvinaista. Leikkaus on yleensä varattu miehille, joiden penis ei toimi normaalisti, koska syntymä vika tai vamma.

Vaikka kosmeettinen penis laajentumisen tarjoamia jotkut kirurgit, se on kiistelty ja monien mielestä tarpeetonta ja mahdollisesti haitallista. Muutama eri tekniikoita käytetään pidentämään peniksen. Kaikki ne tulisi harkita kokeellinen. Ei ole tarpeeksi tutkimuksia penis laajentumisen leikkaus antaa tarkka kuva riskeistä ja hyödyistä.

Yleisimmin käytetty kirurginen toimenpide pidentää peniksen katkaiseminen lykkäävän nivelside, joka kiinnittyy peniksen häpyluun ja siirtämällä ihoa vatsan peniksen. Kun tämä nivelside katkeaa, penis näyttää pitemmältä, koska enemmän se roikkuu alaspäin. Mutta leikkaus lykkäävän nivelside voi aiheuttaa pystyttää penis epävakaat. Katkaiseminen lykkäävä nivelside on joskus yhdistetty muita menettelyjä, kuten poistamalla ylimääräistä rasvaa yli häpyluun.

Menettelystä, jolla penis paksumpi merkitsee sitä rasvaa lihaista kehon osaa ja suonensisäinen se varsi penis. Tulokset ovat usein pettymys, mutta koska suuri osa pistetään rasvaa reabsorboituu elimistöön. Tämä voi johtaa kaarevuutta ja epäsymmetrisyys penis. Toinen tekniikka leveys kasvaa on varttaminen kudosta akselille penis.

Mikään näistä menettelyistä on osoittautunut turvalliseksi tai tehokkaita.

Muutamia asioita, jotka saattavat todella auttaa

Vaikka siellä ei taata turvallinen ja tehokas tapa laajentaa your penis, on olemassa muutamia asioita, voit tehdä, jos olet huolissasi peniksen kokoon.

 • Kommunikoida kumppanin kanssa. Se voi olla vaikea murtaa vanhoja tapoja tai keskustella seksuaalisesta kumppanisi kanssa. Mutta voit olla iloinen teit – ja saatat olla yllättynyt kipinä se laittaa takaisin seksielämääsi.
 • Kuntoon ja menettää vatsa rasvaa. Jos olet ylipainoinen ja on "kaljamaha", voit näyttää kuin olisitte lyhyempi penis kuin sinulla itse tehdä. Säännöllinen liikunta voi olla suuri ero. Parempi fyysinen ilmastointi ei voi vain tehdä sinusta näyttää paremmalta, mutta voi myös antaa sinulle enemmän voimaa ja kestävyyttä aikana sukupuoleen.
 • Trimmaa häpykarvat. Paljon häpykarvat noin sijaintipaikkakunnasta peniksen voi tehdä penis näyttää lyhyempi. Rajaus voi tehdä peniksesi näyttäisivät suuremmilta. Se voi myös lisätä herkkyyttä noin sijaintipaikkakunnasta peniksen.
 • Keskustele lääkärisi tai neuvonantaja. Feeling tyytymätön penistäsi on yleinen ongelma. Sertifioitu ohjaaja, psykologi, psykiatri tai perheesi lääkäri voi auttaa. Monet miehet tuntevat paremmin varmuuden siitä, että he ovat "normaali" tai neuvoja siitä, miten paremmin tyydyttämään kumppaninsa turvautumatta kosmeettisia penis laajentuminen.

Rivi

Monet miehet luulevat pieni penis ja että kasvattamalla niiden penis tekee niistä parempi rakastaja tai tehdä niistä houkuttelevampia. Mutta mahdollisuudet ovat teidän penis on normaali kokoluokassa. Vaikka penis on keskimääräistä pienempi, se voi olla väliä niin paljon kuin luulit. Ennen kuin turvautua aikaa vievää, kallista tai vaarallista tekniikkaa, joka minimaalisesti tehokas parhaimmillaan harkita muita vaihtoehtoja.

Tehokkain ratkaisu voi olla yhtä helppoa kuin puhuminen kumppanin kanssa tai saada kuntoon. Jos nämä ohjeet eivät auta, yritä puhut ammatillinen neuvonantaja about your huolenaiheita.


Search for Peniksensuurennustekniikoita Tuotteita: Ne Toimivat?

 • peniksen venytys tutkimus
 • peniksen venytys painoilla
 • peniksen venytys painolla

Related Post: