Nasveti Za Nakup Zob Beljenje Kompleti

Nasmeh lahko se močna, tako da tvoj sijalo z zobmi izbjeljivanja kompleti in dobav. Obstaja veliko možnosti za izdelavo zobe bjelji, vključno z beljenje geli zob, beljenje pladnji zob in beljenje trakovi zob. Ti zob izbjeljivanja kompleti lažje doseganje morilec nasmeh na domu, prihranite drago obisk k zobozdravniku. Ne glede na vaš proračun ali rok, lahko najdete zob beljenje pladnji in drugi proizvodi whitener zobe, da dela za vas. Preberite o za nasveti za nakup zob beljenje sklopi.

Odkup zob izbjeljivanja kompleti:

  1. Za postopno beljenje najti beljenje zobno pasto. Preden uporabite zob izbjeljivanja kompleti, zakaj ne Razvedriti vaš nasmeh s beljenje zobno pasto? Poglej za formulo z peroksid ali pecilni soda, ki bo odstranil površinski madeži iz zobe. Izbjeljivanja zobna pasta ne bo vam dramatične rezultate, ker to ne ostane na zobe dovolj dolgo, da bleach njih, ampak to bo Bijeliti zob z ohranjanjem njih čisto in ukinitev hrane madeže.
  2. Kupite zob beljenje geli za hitro. Beljenje geli zob običajno uporablja s pladenj, ki lahko primerna nad zobmi zgoraj in spodaj, temveč tudi prihajajo v obliki beljenje pero, ki se lahko uporabljajo neposredno za zobe zob. Beljenje peresa zob in beljenje pladnji zob vsebujejo vodikovim peroksidom ali carbamide peroksidno mešanic, ki bleach emajl in dentin plast. Poglej za prožno pladenj, ki ustreza tudi nad prednji in zadnji zob in ne zdrsne znotraj usta za učinkovito zob whitener.
  3. Nakup beljenje trakovi za preprosto uporabo zob. Trakovi, ki vključujejo tanke, jasno plastični trakovi, prevlečeni z vodikovim peroksidom gela, beljenje zob bo Bijeliti zobe čez en teden ali dvotedenskega obdobja, odvisno od koncentracije beljenje gel. Poiščite trakovi, uporabite dvakrat na dan za hiter, enostaven za prikaz rezultatov ali kupiti zob beljenje trakovi, ki se raztopi po Bijeliti zobe za primerno metodo lahko uporabite kjer koli. Glede na občutljivost zobe, lahko izberete kit, ki vam bo dala vidnih rezultatov po nekaj dnevih ali eno z nižjo koncentrat vodikovega peroksida, ki ne draži občutljivih ust.

Smile4you zobe Whitener pregled

Komplet za beljenje zob iz Smile4you je enega od proizvodov, ki so bili ulovljeni pozornost naše pregledovalci ne samo zato, ker je eden od so najbolj priljubljenih zob izbjeljivanja izdelke na voljo na trgih ampak tudi zato, ker je eden od prvih zob whiteners pojavi na trgu, poti nazaj v letu 1989. To je dobil več kot milijon kupcem in najbolj pomembno, te stranke so zadovoljni z kaj prinaša izdelka.

Smo naredili naših lastnih raziskav na whitener Smile4you zobe in po temeljito premisleki več bistvenega pomena dejavnikov; Končno smo sklenili, je v bistvu najboljše iz več kot 30 izdelkov, da smo pregledali beljenje zob.

Da bi Smile4you komplet za beljenje zob zdaj in dobil $85 OFF!

Kako deluje

Komplet za beljenje zob iz Smile4you vsebuje zob whitener gela, pladenj, ki lahko drži gel popolnoma proti zobe in priročnik za uporabo po korakih in preprosto sledite navodilom. Gelsko whitener zobe vsebuje 16 % Carbamide peroksida , ki deluje kot beaching agent za čiščenje madeži, prisotnih na površini zobe.

Smile4you komplet vsebuje 4-krat več gel od drugih beljenje kit prodajajo na trgu, ki je ena izmed najboljših izdelke “value for money” v konkurenci zob.

Zakaj Smile4you?

Smile4you ne samo cilj beljenje zob pa tudi poudarja varnih načinih čiščenja, ki ne sme biti v primeru drugih proizvodov, ki so na voljo na trgu beljenje zob.

  • Vidna beljenje rezultat v prvih 30 minutah
  • Do 11 odtenki belino zob v samo 14 dni
  • Omogočilo – rezultat nazadnje za največ 2 leti
  • 2 Leti uporabnosti – kar pomeni, da boste lahko shranite do 2 let
  • Naravnost naprej 14 dni denar nazaj zagotavljajo

Da bi Smile4you komplet za beljenje zob zdaj in dobil $85 OFF!

14 Dni denar nazaj garancije

Če baze strank milijonov + ni prepričljiva dovolj, Smile4you je tudi prišel z je neverjetno 14 dni tveganja prosti denar nazaj ponudijo pod katerimi če niste zadovoljni z rezultati iz njihovih beljenje kit v dveh tednih, zob lahko dobite vaš denar vrne nazaj. Sva šla naprej in preveriti svoje jamstvo pogoji in smo jih najde zelo naravnost naprej. Ni dvoma, ti lahko zaupam jim.

Za TV

Smile4you zobe beljenje kit je bilo videti na vrh televizijskih kanalov, časopisov in mednarodne revije; vključno z Oprah Winfrey’s “Kako pogledati 10 let mlajši v 10 dneh“, The prehrana zdravniki in revija GQ. To seveda govori svoje priljubljenosti in blagovne znamke vrednosti.

Sklenitev

Lahko zaupate beljenje kit zob Smile4you? Ne Stavim, vi moči in da je razlog, zakaj smo jih ocenili to # 1 iz preko 30 najbolj priljubljenih zob whiteners so na voljo na trgu danes. In smo upoštevajo, več kot 550 resnično uporabnik pregledi in feedbacks iz različnih virov prišel do tega zaključka. Z njihovo 14 dni denar nazaj garancije nad to, boste zagotovo mogli iti narobe s tem.

Da bi Smile4you komplet za beljenje zob zdaj in dobil $85 OFF!

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) {return;}
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, “script”, “facebook-jssdk”));


Search for Nasveti Za Nakup Zob Beljenje Kompleti

  • pladenj za beljenje zob

Related Post: