Kopen Penis Extender In België

Er zijn een groot aantal als keuzes als het gaat om het kopen van een penis extender. Het volgende artikel is het strikte doel om mannen naar het maken van de beste beslissing bij de aankoop van een penis extender. Er zijn veel verschillende varianten, prijzen en vooral kwaliteiten van penile extenders. Het is de hoop van dit artikel dat u de beste beslissing!

Enkele tips om te delen, hopelijk waardoor je de slimmer shopper. Gebaseerd op mijn eigen ervaringen en op de proeven en beproevingen van collega extender gebruikers lezen de volgende zijn de overwegingen die ik voel zijn aanzienlijk belangrijk bij het overwegen van de vele opties beschikbaar in de penis/penile extenders

1. Komt het met extra onderdelen

Zoals verschillende staaf lengtes zodat u kunt “bouwen” aan uw slappe lengte, en zoals u groeien, add extra penislengte. We weten waarom mensen kopen penis verlenging, maar kan je je voorstellen het kopen van een die is zo lang, u vinden u zijn te kort om in te passen ‘ kunt u bestellen vervangende onderdelen indien nodig ‘ Kijk goed naar wat wordt geleverd met het. Denken als je extra lussen, riemen, pads, comfort kussens enz., of vervangende onderdelen moet.

Klik hier om te kopen SizeGenetics van België

2. Geven sommige denken en onderzoek gevestigd in de extender bevestigingssystemen mechanisme en methode.

Dit is essentieel. Het is allen over comfort. Met of zonder een penis is voorhuid belangrijk. Er is de silicon buis strop om de lus over de schacht, net achter het hoofd of de Glans. Er zijn sommige extenders die gebruikmaken van een riem, ongeveer een centimeter breed, die ook net achter de Glans is vastgemaakt. Er zijn sommige extenders waarmee het gebruik van een of beide strop & riem. Er zijn toevoegen op onderdelen die verandering uw extender dus dat het maakt gebruik van een vacuüm mouw koppelen koppelen. U Fast in slappe. Sommige extenders bieden opvulling, schuim wraps, zodat u een beschermende laag rond de schacht laten teruglopen. Er zijn tal van posten van het forum te tonen andere alternatieven om comfort tijdens de penis oefening.

3. Instructies

Dit is een moeilijk ding om te winkelen voor. Is er een fabrikanten gebruikers forum of een 800 aantal voor steun ‘ uw favoriete penis uitbreiding forum website te bezoeken en te zien wat u kunt bepalen. Ga naar YouTube en doen verschillende Hiermee zoekt u naar penis verlenging, de fabrikanten naam, zie wat wordt gepost in de video departementen. Kunt u ontdekken dingen te worden op zoek naar. Komt het met een CD van informatie, PDF-bestanden, video’s voor de gebruiker.

Klik hier om te kopen SizeGenetics van België

4. Hoe past een het voor het dragen van de juiste ‘

Dit zou onmogelijk te achterhalen van welke extender websites die ik heb gezien. Ik wil echter wijzen op enkele weetjes voor uw medewerking. Over het algemeen een vastmaakt in een extender en aangepast om spanning te plaatsen of te trekken op de penis. Het is de penis uitrekken proces.

Maar hoeveel trek ik gebruik ‘

Sommige extenders hebben “gekalibreerd” veren en lijnen ingeschreven om aan te geven van de kracht die wordt gebruikt voor het toepassen van de penis rekken. Men moet regels voor 600 gm, 1200 gm, gm 1800. Anderen hebben verschillende gram waarden.

Opmerking:
600 gm = 1 lb 5.16 oz
1200 gm = 2 lb 10.32 oz sommige penis uitbreiding extenders slechts een voorbeeld schema voor het geven “Voeg X mm om de twee weken”.
Of aan te passen aan andere criteria, op basis van het comfort, de lengte, of een combinatie daarvan. En wanneer zal u deze aanpassingen veranderen moet u om te bouwen en aan te passen ‘ dus afhankelijk van die ontwerp u gaan met, er zullen zijn aspecten die u nodig heeft om te behandelen. Dit is waar uw leden van het forum kunnen helpen.

Klik hier om te kopen SizeGenetics van België

5. Geld terug garantie

Ze zijn daar. Google om te zien of u vinden kunt die beantwoordt aan die en wie niet. Heeft de verkoper/fabrikant wel een garantie periode als een deel einden dit is waar de prijs variantie voor extenders komen om te spelen. Kopen een $59.95 Internet speciale, het breekt, je gooien het uit, bijvoorbeeld.

Klik hier om te kopen SizeGenetics van België

6. Wat heb je als een uitgavelimiet

U kunt alleen bepalen en aanpassen dat als je rondkijken en zien welk merk van extender verkoopt voor welke prijs. In veel gevallen, het lijkt te zijn een ervaring “krijgt wat je betaalt voor”, hoewel veel mannen zijn in staat om goedkoper extenders werken heel goed voor hen, dat is een keuze die u als koper moet maken.

Commentaar:
Wanneer ik mijn teen in het water, en kocht een ‘speciale Internet’, kon ik niet krijgen lang genoeg om te krijgen vastgemaakt. Ik moest eigenlijk nemen delen eruit het korter maken. Het was niet leuk. Er waren geen instructies. Het kwaad voor een tijdje om het te dragen, maar ik was vastbesloten om te hebben een veel grotere penis. Later kocht ik een duurder extender met veel meer opties.

Hopelijk zal dit bespaart u enkele heartbreak, hoofdpijn, en betreurt het van uw huiswerk niet hebben gedaan.


Search for Kopen Penis Extender In België


Related Post: