Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο, γραφίτη, 9.7 "οθόνη

kindle dx free 3g 3g works globally graphite 9.7 264x300

Λεπτομέρειες προϊόντος

 • Διαστάσεις: 10,4 x 7,2 x 0,4 ίντσες? £ 1,2
 • Βάρος: 2 λίρες (Δείτε τα έξοδα αποστολής και πολιτικές)
 • Καταχωρήθηκε από: Amazon Digital Services
 • ASIN: B002GYWHSQ
 • Το σημείο αριθμός μοντέλου: D00801
 • Μέση Βαθμολογία επισκεπτών: 4,0 από 5 αστέρια Δείτε όλες τις αξιολογήσεις (3314 κριτικές πελατών)

Αγοράστε Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί συνολικά, γραφίτη, 9.7 "οθόνη με τη Νέα E Ink Περλ Τεχνολογίας

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Οθόνη: 9.7 "διαγώνια οθόνη χαρτί με την τελευταία γενιά E Ink Περλ τεχνολογία, 1200 x 824 pixel ψήφισμα σε 150 ppi, 16-επίπεδο κλίμακας του γκρι, νέα 10:01 λόγο αντίθεσης.

Μέγεθος (σε ίντσες): 10.4 "x 7.2" x 0,38 ".

Βάρος: 18,9 ουγγιές.

Απαιτήσεις συστήματος: Κανένας, γιατί δεν απαιτεί έναν υπολογιστή.

Αποθήκευση: 4GB εσωτερική (περίπου 3.3GB διαθέσιμα για το περιεχόμενο χρήστη).

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: Διαβάστε με μία μόνο φόρτιση για έως 1 εβδομάδα με την ασύρματη σύνδεση. Ενεργοποίηση ασύρματης off και να διαβάσετε για δύο έως τρεις εβδομάδες. Διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με την ασύρματη χρήση, όπως τα ψώνια το Kindle Store και η λήψη περιεχομένου. Σε χαμηλή κάλυψη περιοχές ή σε EDGE / GPRS-μόνο κάλυψη, ασύρματη χρήση θα καταναλώνει ενέργεια της μπαταρίας γρηγορότερα.

Χρόνος φόρτισης: Πλήρης φόρτιση σε περίπου 4,5 ώρες μέσω του παρεχόμενου προσαρμογέα ρεύματος ΗΠΑ. Επίσης, υποστηρίζει τη φόρτιση από τον υπολογιστή σας μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB 2.0.

Συνδεσιμότητα: HSDPA modem (3G), με επαναφορά στα EDGE / GPRS? Χρησιμοποιεί Amazon Whispernet να παρέχει ασύρματη κάλυψη μέσω 3G υψηλής ταχύτητας δίκτυο δεδομένων της AT & T στις ΗΠΑ και συνεργαζόμενα δίκτυα εκτός των ΗΠΑ Δείτε Wireless Όρους και Προϋποθέσεις.

Θύρα USB: USB 2.0 (micro-USB) για σύνδεση με το Kindle DX τροφοδοτικό ή προαιρετικά να συνδεθεί με έναν υπολογιστή ή υπολογιστή Macintosh.

Audio: 3.5mm Stereo audio jack, ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.

Μορφές περιεχομένου που υποστηρίζονται: Kindle (AZW), PDF, TXT, Audible (φορμά 4, Audible Enhanced (AAX)), MP3, απροστάτευτο MOBI, ΛΔΚ εγγενώς? HTML, DOC, RTF, JPEG, GIF, PNG, BMP μέσω της μετατροπής.

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ: ΗΠΑ τροφοδοτικό (υποστηρίζει 100V-240V), καλώδιο USB 2.0, επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Εξώφυλλο βιβλίου πωλούνται ξεχωριστά.

Τεκμηρίωση: Οδηγός γρήγορης εκκίνησης (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) [PDF]? Οδηγός Kindle DX χρήσης (προ-εγκατεστημένο στη συσκευή) [PDF].

Εγγύηση και σέρβις: 1-ετή εγγύηση και υπηρεσιών. Προαιρετικά 2-χρόνια εγγύηση για τους πελάτες στις ΗΠΑ πωλούνται ξεχωριστά. Η χρήση του Kindle υπόκειται στην Άδεια Χρήσης Kindle και τους Όρους Χρήσης.

Αγοράστε Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί συνολικά, γραφίτη, 9.7 "οθόνη με τη Νέα E Ink Περλ Τεχνολογίας

Kindle DX Χαρακτηριστικά

Advanced Design

Κομψός & Trim

Kindle DX είναι τόσο λεπτό όσο περισσότερα περιοδικά. Μόλις το ένα τρίτο της ίντσας στο προφίλ, θα βρείτε Kindle DX ταιριάζει απόλυτα στα χέρια σας.

Όμορφη Μεγάλη οθόνη

Μεγάλη οθόνη Kindle DX είναι ιδανική για ένα ευρύ φάσμα υλικού ανάγνωσης, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών πλούσια σε βιβλία, αρχεία PDF, εφημερίδες, περιοδικά και blogs. Οθόνη Kindle DX είναι δύο και ισι φορές το μέγεθος της οθόνης του Kindle. Είτε διαβάζετε το τελευταίο μπεστ σέλερ ή μια οικονομική έκθεση, το κείμενο και οι εικόνες είναι απίστευτα αιχμηρές στο "9,7 οθόνη.

Απλό στη χρήση, δεν ηλεκτρονικών υπολογιστών που απαιτούνται

Αντίθετα με τις περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές, θέλαμε να κρατήσει Kindle απλό. Kindle DX είναι ασύρματο και είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα από το κουτί, χωρίς εγκατάσταση, χωρίς καλώδια, καμία εγκατάσταση λογισμικού, χωρίς να απαιτείται υπολογιστής.

Auto-Περιστρεφόμενη οθόνη

Με την απλή περιστροφή της συσκευής, μπορείτε να δείτε αμέσως όλο το πλάτος θέα τοπίο των χάρτες, διαγράμματα, πίνακες και ιστοσελίδες.

Built-in PDF Reader

Unload τα λυτά έγγραφα από το χαρτοφύλακα ή την τσάντα σας, και τα βάζουμε όλα στο Kindle. Από ενημερωτικά δελτία γειτονιά στις οικονομικές καταστάσεις σε μελέτες περιπτώσεων και των προϊόντων εγχειρίδια-μπορείτε να πάρετε όλα μαζί σας στο Kindle DX. Εγγενής υποστήριξη PDF σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να διαβάσετε όλα τα προσωπικά και επαγγελματικά σας έγγραφα εν κινήσει. Ζουμ σε οποιαδήποτε περιοχή ενός PDF έως και 300% και το τηγάνι γύρω από πιο εύκολα να δείτε ψιλά γράμματα και αναλυτικών πινάκων και γραφικών. Με Whispernet υπηρεσία της Amazon, μπορείτε να στείλετε τα έγγραφά σας απευθείας στο Kindle DX σας και να τις διαβάσετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Μερικά χαρακτηριστικά, όπως σχόλια και να διαβάσετε σε μένα δεν υποστηρίζονται για το PDF. Έχετε επίσης την επιλογή να έχουν το έγγραφο PDF σας μετατρέπεται σε μορφή Kindle, έτσι ώστε να εισροές. Μάθετε περισσότερα

5-Way ελεγκτή

Kindle DX έχει ένα εύκολο στη χρήση 5-τρόπος ελέγχου, που επιτρέπουν την ακριβή στην οθόνη πλοήγησης για την επιλογή κειμένου για να επισημάνετε ή αναζήτηση λέξεων.

Αγοράστε Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί συνολικά, γραφίτη, 9.7 "οθόνη με τη Νέα E Ink Περλ Τεχνολογίας

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Διάρκεια ζωής μπαταρίας – Διαβάστε για μέρες χωρίς επαναφόρτιση

Με μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας Kindle DX, μπορείτε να διαβάσετε σε μια ενιαία χρέωση για έως 1 εβδομάδα με την ασύρματη σύνδεση. Ενεργοποίηση ασύρματης off και να διαβάσετε για δύο έως τρεις εβδομάδες. Διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με την ασύρματη χρήση, όπως τα ψώνια το Kindle Store και η λήψη περιεχομένου. Σε χαμηλή κάλυψη περιοχές ή σε EDGE / GPRS-μόνο κάλυψη, ασύρματη χρήση θα καταναλώνει ενέργεια της μπαταρίας γρηγορότερα.

Φόρτιση μέσω USB

Kindle DX πλοία με ένα τροφοδοτικό των ΗΠΑ και ένα micro-USB καλώδιο για φόρτιση Kindle σας από μια θύρα USB του υπολογιστή. Οι ΗΠΑ τροφοδοτικό υποστηρίζει τάση 100V-240V.

Ασύρματη Πρόσβαση Με Whispernet

Πάρτε βιβλία μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα

Whispernet χρησιμοποιεί βελτιστοποιημένη τεχνολογία της Amazon καθώς και ένα υψηλής ταχύτητας δίκτυο δεδομένων για να μπορείτε να αναζητήσετε ασύρματα, να ανακαλύψουν και να κατεβάζετε περιεχόμενο εν κινήσει. Τα βιβλία και τα περιοδικά σας παραδίδονται μέσω Whispernet σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Και σε αντίθεση με Wi-Fi, δεν πρέπει ποτέ να κυνηγούν για ένα hotspot. Ασύρματη λήψη φορές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με 3G ή EDGE / GPRS κάλυψη, την ισχύ του σήματος, και το μέγεθος του αρχείου. Δείτε χάρτη ασύρματη κάλυψη για διαθεσιμότητα.

Δεν Μηνιαία Wireless Γραμμάτια

Δεν μηνιαία ασύρματη λογαριασμούς ή δεσμεύσεις. Amazon πληρώνει για ασύρματη συνδεσιμότητα Kindle DX, έτσι δεν θα δείτε ένα μηνιαίο λογαριασμό ασύρματο. Δεν υπάρχει καμία ρύθμιση ασύρματης λειτουργίας, είστε έτοιμοι να ψωνίσει, να αγοράσετε και να διαβάσετε το δικαίωμα από το κουτί.

Το Kindle μπορεί να χρησιμοποιεί ασύρματη συνδεσιμότητα να προβεί σε άλλες υπηρεσίες στη διάθεσή σας για τις οποίες μπορεί να σας χρεώσει μια αμοιβή, όπως η προσωπική κατεβάσετε το αρχείο. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Wireless Όρους και Προϋποθέσεις.

Παγκόσμια κάλυψη

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία GSM-το πιο δημοφιλές κινητό πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας-με ασύρματη κάλυψη σε περισσότερες από 100 χώρες. Δείτε χάρτη ασύρματη κάλυψη για διαθεσιμότητα.

Ταξίδι στον κόσμο με το Kindle

Ταξίδι στον κόσμο και ακόμα να πάρετε τα βιβλία σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Κατεβάστε τα βιβλία ασύρματα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως η Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, Γερμανία, Ιαπωνία, Νορβηγία, Ισπανία, Νότια Αφρική, το Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ), και πολλοί άλλοι. Μείνετε σε επαφή με ειδήσεις από το σπίτι, έχοντας την εφημερίδα σας και τις συνδρομές περιοδικών παραδοθεί ασύρματα, ενώ ταξιδεύετε. Δείτε χάρτη ασύρματη κάλυψη για διαθεσιμότητα.

Για πελάτες στις ΗΠΑ που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, επιπλέον χρέωση για την ασύρματη παράδοση των περιοδικών συνδρομών. Για λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε τέλη, μπορείτε πάντα να κατεβάσετε τα στοιχεία μέσω του υπολογιστή σας και να τα μεταφέρετε στο Kindle σας μέσω USB.

Αγοράστε Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί συνολικά, γραφίτη, 9.7 "οθόνη με τη Νέα E Ink Περλ Τεχνολογίας

Carry Βιβλιοθήκη σας σε ένα προφίλ τόσο λεπτό όσο ένα περιοδικό

Χωράει μέχρι και 3.500 βιβλία

Ο απόλυτος σύντροφος ταξιδιού, Kindle DX είναι τόσο λεπτό όσο ένα περιοδικό και χωράει μέχρι και 3.500 βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά και έγγραφα. Δεν είναι πλέον επιλέξετε και να επιλέξετε ποια βιβλία χωρούν στο σας φέρνω-επάνω. Τώρα μπορείτε να έχετε πάντα την προσωπική και επαγγελματική βιβλιοθήκες μαζί σας.

Χωρίς προβλήματα Αρχείο

Διαγραφή με εγκαταλείψει. Κρατάμε αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας αρχείου του Kindle σας βιβλία-re-download δωρεάν, οποιαδήποτε στιγμή. Είμαστε ακόμα πίσω μέχρι την τελευταία σελίδα σας να διαβάσει και τους σχολιασμούς, έτσι όταν πάλι λήψη στη συσκευή, μπορείτε να επιλέξετε το σημείο που σταματήσατε με όλες τις σημειώσεις σας ακόμα στη θέση τους. Παρακαλείσθε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της βιβλιοθήκης σας.

Ενισχυμένη Ανάγνωση

Χαθείτε στην ανάγνωσή σας

Το πιο κομψό χαρακτηριστικό ενός φυσικού βιβλίου είναι ότι εξαφανίζεται ενώ είστε ανάγνωση. Βυθισμένο στον κόσμο και τις ιδέες του συγγραφέα, δεν παρατηρήσετε κόλλα ενός βιβλίου, το ράψιμο, ή μελάνι. Πρώτος και κύριος στόχος του σχεδιασμού μας ήταν να κάνει Kindle εξαφανιστεί-ακριβώς όπως μια φυσική βιβλίο-ώστε να μπορείτε να χαθείτε στην ανάγνωση σας, όχι η τεχνολογία.

Χαρτί-όπως οθόνης με τη Νέα E Ink Περλ Display για το 50% βελτιωμένη αντίθεση

Χρησιμοποιώντας την τελευταία γενιά E Ink τεχνολογία Περλ, Kindle DX προσφέρει ένα καθαρό μαύρο-άσπρο-και 9.7-ιντσών οθόνη με την ίδια εμφάνιση και την αναγνωσιμότητα του έντυπου χαρτιού. Sharp και φυσικά χωρίς καμία λάμψη ή οπίσθιο φωτισμό, ανάγνωση σχετικά με το Kindle DX δεν είναι τίποτα όπως την ανάγνωση από μια οθόνη υπολογιστή. Αυτοί που το βλέπουν για πρώτη φορά πάντα ένα διπλό-λαμβάνουν. Η οθόνη λειτουργεί με μελάνι, όπως βιβλία και εφημερίδες, αλλά εμφανίζει τα σωματίδια μελανιού ηλεκτρονικά. Και σε αντίθεση με ένα φορητό υπολογιστή ή έξυπνο τηλέφωνο, Kindle DX ποτέ δεν θερμαίνεται έτσι ώστε να μπορείτε άνετα να διαβάσετε όσο θέλετε.

Διαβάστε στο φως του ήλιου Με Δεν Glare

Οθόνη του Kindle DX αντανακλά το φως σαν απλό χαρτί και δεν χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό, εξαλείφοντας το έντονο φως που σχετίζονται με άλλες ηλεκτρονικές οθόνες. Ως αποτέλεσμα, Kindle DX μπορεί να διαβαστεί με την ίδια ευκολία σε έντονο ηλιακό φως, όπως στο σαλόνι σας. Επιπλέον, η βελτιωμένη αντίθεση καθιστά ευκολότερο να διαβαστεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ρυθμιζόμενο Μέγεθος κειμένου

Kindle DX έχει οκτώ ρυθμιζόμενο μέγεθος γραμματοσειράς σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας ανάγνωση. Μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος του κειμένου της αγαπημένο σας βιβλίο ή περιοδικό σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Αν τα μάτια των ελαστικών σας, αυξήστε απλά το μέγεθος της γραμματοσειράς και να συνεχίσετε την ανάγνωση άνετα. Τώρα, όλα τα βιβλία στη βιβλιοθήκη σας μπορεί να είναι μεγάλα τυπογραφικά στοιχεία.

Sharp Εμφάνιση Εικόνες και Φωτογραφίες

Υψηλής ανάλυσης Kindle DX και υψηλής αντίθεσης οθόνη μπορεί να υπερηφανεύεται για 16 αποχρώσεις του γκρι και το 50% βελτιωμένη αντίθεση, για την πιο οξεία κείμενο και τις εικόνες.

Πλήρης Μεγέθυνση εικόνας

Είτε προτιμάτε ανάγνωση σε οριζόντια ή κατακόρυφη προβολή, εικόνες και προβολή φωτογραφιών crisply στην Kindle DX και μπορεί να μεγεθυνθεί με το πλήρες μέγεθος της "9,7 οθόνη.

Ενισχυμένη εμπειρία ανάγνωσης εφημερίδων

Με μεγάλη οθόνη Kindle DX, η ανάγνωση εφημερίδων είναι πιο ευχάριστη από ποτέ. Το 5-way χειριστήριο σας επιτρέπει να αναστρέψετε γρήγορα μεταξύ άρθρων, κάνοντάς την γρήγορη και εύκολη την περιήγηση και να διαβάσετε την πρωινή εφημερίδα. Θέλετε να θυμηθείτε το άρθρο που διαβάζετε ακριβώς; Κλιπ και να αποθηκεύσετε ολόκληρο άρθρα για αργότερα την ανάγνωση με ένα μόνο κλικ.

Σελιδοδείκτες και Σημειώσεις

Με τη χρήση του πληκτρολογίου QWERTY, μπορείτε να προσθέσετε σχόλια σε κείμενο, ακριβώς όπως μπορείτε να γράψετε στο περιθώριο ενός βιβλίου. Και επειδή είναι ψηφιακή, μπορείτε να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε και την εξαγωγή των σημειώσεών σας. Χρησιμοποιώντας το 5-way χειριστήριο, μπορείτε να επισημάνετε και κλιπ βασικά σημεία και σελιδοδείκτες για μελλοντική χρήση. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να σελιδοδείκτη τελευταία θέση σας στο βιβλίο, γιατί Kindle DX θυμάται για σας και πάντα ανοίγει την τελευταία σελίδα που διαβάζετε.

Προσωπική Υπηρεσία έγγραφο μέσω Whispernet

Kindle DX το καθιστά εύκολο να πάρει τα προσωπικά σας έγγραφα μαζί σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για εκτύπωση. Κάθε Kindle έχει ένα μοναδικό και προσαρμόσιμη η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ρυθμίσετε μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε σας σελίδα Διαχείριση του Kindle. Αυτό σας επιτρέπει και να εγκρίνει τις επαφές σας για να στείλετε το Word, PDF εγγράφων και εικόνων για το Kindle σας μέσω Whispernet για ένα μικρό ποσό-δείτε λεπτομέρειες. Kindle υποστηρίζει ασύρματη παράδοση απροστάτευτο το Microsoft Word (DOC, DOCX), PDF, HTML, TXT, RTF, JPEG, GIF, PNG, BMP, ΛΔΚ και MOBI αρχεία. Μερικοί συγκρότημα PDF και DOCX αρχεία μπορεί να μην σχήμα σωστά στο Kindle.

Μπορείτε να μεταφέρετε τα προσωπικά έγγραφα που Kindle σας μέσω USB για δωρεάν, οποιαδήποτε στιγμή. Μάθετε περισσότερα

Ενσωματωμένο λεξικό Με το Instant Lookup

Ποτέ μην πιάσουν χωρίς λεξικό. Kindle DX περιλαμβάνει το Νέο Λεξικό της Οξφόρδης με αμερικανική πάνω από 250.000 λήμματα και ορισμούς, έτσι ώστε να μπορείτε απρόσκοπτα να αναζητήσετε τους ορισμούς των λέξεων χωρίς να διακόψουν την ανάγνωση σας. Ελάτε σε μια λέξη που δεν ξέρετε; Απλά μετακινήστε το δρομέα σε αυτό και ο ορισμός αυτόματα θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης. Ποτέ μην φοβούνται sesquipedalian λέξη πάλι-απλά να το ψάξει και συνεχίστε να διαβάζετε.

Ασύρματη πρόσβαση στο Wikipedia

Kindle DX περιλαμβάνει επίσης δωρεάν ενσωματωμένη πρόσβαση σε πιο πλήρης και up-to-ημερομηνία εγκυκλοπαίδεια-Wikipedia.org του κόσμου. Με το Kindle DX στο χέρι, αναζητώντας ανθρώπους, τόπους, γεγονότα και δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Δίνει εντελώς νέο νόημα στη φράση εγκυκλοπαίδεια με τα πόδια.

Έρευνα

Πληκτρολόγιο Kindle DX κάνει εύκολη την αναζήτηση μέσα σε ένα βιβλίο, σε όλη την βιβλιοθήκη σας, στο Κατάστημα Kindle, ή ακόμα και το Web. Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Αναζήτηση, απλά πληκτρολογήστε μια λέξη ή φράση που ψάχνετε, και Kindle βρίσκει κάθε περίπτωση στο βιβλίο σας ή σε ολόκληρη την βιβλιοθήκη του Kindle. Ψάχνετε για την πρώτη αναφορά ενός χαρακτήρα στο βιβλίο σας; Απλά πληκτρολογήστε το όνομα και την αναζήτηση. Μπορείτε να επεκτείνετε την αναζήτησή σας για το Kindle Store για να βρείτε σχετικοί τίτλοι μπορεί να σας ενδιαφέρει Εξερευνήστε ακόμη περισσότερο από την αναζήτηση Wikipedia και το Web. Πρόσβαση στον Παγκόσμιο Ιστό δεν είναι σήμερα διαθέσιμα για ορισμένους πελάτες εκτός των ΗΠΑ Ελέγξτε τη χώρα σας

Διαβάστε τα βιβλία Kindle για όλες τις συσκευές σας

Με δωρεάν εφαρμογές ανάγνωσης Kindle μας για PC, iPhone, Mac, iPad, Android τηλέφωνο, και Blackberry, μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία Kindle, ακόμη και αν δεν έχετε το Kindle σας μαζί σας. Whispersync τεχνολογία μας συγχρονίζει τη βιβλιοθήκη του Kindle και τελευταία σελίδα διαβάσετε ολόκληρη συσκευές σας, ώστε να μπορείτε να διαβάσετε μερικές σελίδες στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας και να πάρει ακριβώς εκεί που σταματήσατε όταν επιστρέψετε να το Kindle.

Audiobooks

Με το Kindle DX, μπορείτε να κατεβάσετε και να απολαύσετε πάνω από 60.000 τίτλους ήχου από Audible.com, συμπεριλαμβανομένων των audiobooks εμπορική επιτυχία, ραδιοφωνικές εκπομπές, ήχου εφημερίδες και περιοδικά. Λόγω του μεγέθους του αρχείου τους, audiobooks οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας μέσω υπάρχουσα σύνδεσή σας στο Internet και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Kindle DX χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB 2.0. Ακούστε μέσω ηχείων ή βύσμα Kindle DX στα ακουστικά για ιδιωτική ακρόαση.

Αγοράστε Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί συνολικά, γραφίτη, 9.7 "οθόνη με τη Νέα E Ink Περλ Τεχνολογίας

Νέες δυνατότητες

Μοιραστείτε νόημα Περάσματα

Μοιραστείτε το πάθος σας για τα βιβλία και την ανάγνωση με τους φίλους, την οικογένεια και άλλους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, δημοσιεύοντας σημαντικές περικοπές στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter απευθείας από το Kindle. Θέλετε να δημοσιεύσει ή να τιτίβισμα για ένα μεγάλο νέο μυθιστόρημα ή ένα απόσπασμα εφημερίδα; Όταν επισημαίνετε ή να δημιουργήσετε μια σημείωση στο βιβλίο ή περιοδικό σας, μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα με το κοινωνικό σας δίκτυο. Βοηθήστε το δίκτυό σας από την οικογένεια και τους φίλους ανακαλύψουν νέες συγγραφείς και βιβλία.

Δημοφιλή Highlights

Δείτε τι κοινότητά μας με εκατομμύρια των αναγνωστών Kindle πιστεύετε ότι είναι τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα των βιβλίων σας. Εάν πολλά άλλα αναγνώστες ανέδειξαν ένα συγκεκριμένο πέρασμα, τότε το απόσπασμα αυτό θα πρέπει να υπογραμμιστούν το βιβλίο σας μαζί με το συνολικό αριθμό των ανθρώπων που έχουν επισημανθεί. Τώρα είναι ευκολότερο να αναθεωρήσει, να θυμάστε, και να μάθετε περισσότερα από τα βιβλία που διαβάζουν. Μάθετε περισσότερα

Συλλογές

Kindle πελάτες έχουν ζητήσει για έναν καλύτερο τρόπο για την οργάνωση αυξανόμενη βιβλιοθήκες Kindle τους. Τώρα με συλλογές, οι πελάτες μπορούν να οργανώσουν βιβλιοθήκες Kindle τους σε πολλαπλές κατηγορίες για να βοηθήσει να παρακολουθείτε τις προσωπικές βιβλιοθήκες τους και επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε οποιοδήποτε βιβλίο που ψάχνουν. Συλλογές να σας δώσει την ευελιξία να προσθέσετε ένα στοιχείο σε όσες συλλογές, όπως απαιτείται. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε το ίδιο βιβλίο με το "Ιστορικό" σας και "τους αγαπημένους μου συγγραφείς" συλλογές.

PDF Pan και Zoom

Ζουμ σε οποιαδήποτε περιοχή ενός PDF έως και 300% και το τηγάνι γύρω από πιο εύκολα να δείτε ψιλά γράμματα και αναλυτικών πινάκων και γραφικών.

Βελτιώσεις γραμματοσειράς

Απολαύστε δύο νέα μεγαλύτερα μεγέθη γραμματοσειράς και πιο ευκρινείς γραμματοσειρές για μια ακόμα πιο άνετη εμπειρία ανάγνωσης.

Προστασία με κωδικό πρόσβασης

Με τη νέα λειτουργία προστασίας με κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να επιλέξετε να κλειδώσετε το Kindle αυτόματα όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Αγοράστε Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί συνολικά, γραφίτη, 9.7 "οθόνη με τη Νέα E Ink Περλ Τεχνολογίας

Πειραματική Χαρακτηριστικά

Η πειραματική κατηγορία αντιπροσωπεύει χαρακτηριστικά είμαστε ακόμα εργάζονται για να ενισχύσουν την Kindle DX εμπειρία ακόμη περισσότερο. Δοκιμάστε τα και πείτε μας τη γνώμη σας.

Διαβάστε-to-Me

Kindle DX μπορεί να διαβάσει σε σας. Με το Text-to-Speech χαρακτηριστικό της, Kindle DX μπορεί να διαβάσει τα βιβλία, τα blogs, περιοδικά, εφημερίδες και δυνατά για να σας, εκτός και αν τα δικαιώματα κατόχου του βιβλίου έκανε η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη. Μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ ανάγνωσης και ακρόασης, καθώς και το σημείο σας αποθηκεύεται αυτόματα. Σελίδες αυτόματα τη σειρά, ενώ το περιεχόμενο είναι η ανάγνωση, ώστε να μπορείτε να ακούσετε hands-free. Μπορείτε να επιταχύνει ή να επιβραδύνει την ανάγνωση ταχύτητες ή να επιλέξετε ένα αρσενικό ή γυναικεία φωνή. Στη μέση ενός μεγάλου βιβλίου ή άρθρου, αλλά πρέπει να πηδήξουν στο αυτοκίνητο; Απλά ενεργοποιήστε Text-to-Speech και να ακούσετε εν κινήσει.

Βασικό Πρόγραμμα περιήγησης στο Web

Βασικό πρόγραμμα περιήγησης στο Web Kindle DX της λειτουργεί καλά να διαβάσει απλό, κείμενο-centric ιστοσελίδες όπως το Google και το Wikipedia. Θέλετε να βρείτε μια λίστα με ταινία ή να αναζητήσετε ένα σκορ αθλητισμό; Τώρα είναι ευκολότερο από ποτέ να βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετε για το δικαίωμα από το Kindle DX σας. Το πειραματικό πρόγραμμα περιήγησης στο Web δεν είναι διαθέσιμα για ορισμένους πελάτες εκτός των ΗΠΑ Ελέγξτε τη χώρα σας

Ακούστε Μουσική & Podcasts

Μεταφέρετε αρχεία MP3 για να Kindle DX για να παίξει ως μουσική υπόκρουση, ενώ έχετε διαβάσει. Μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα και γρήγορα αρχεία MP3 μέσω USB, συνδέοντάς το Kindle DX με τον υπολογιστή σας.

Που περιλαμβάνεται στη συσκευασία

 • Kindle DX ασύρματη συσκευή ανάγνωσης, ΗΠΑ τροφοδοτικό (υποστηρίζει 100V-240V) και καλώδιο USB 2.0 (για σύνδεση με τον προσαρμογέα Kindle DX ρεύματος ή να συνδεθεί με έναν υπολογιστή).
 • Kindle DX είναι μόλις πάνω από 1 / 3 της ίντσας
 • Μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη σας? Χωρά έως 3.500 βιβλία
 • Με την αυτόματη περιστροφή, μπορείτε να διαβάσετε σε οριζόντια ή κατακόρυφη προβολή
 • Sharp οθόνη με 16 αποχρώσεις του γκρι
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων PDF με pan και zoom
 • Ρυθμιζόμενο μέγεθος του κειμένου για την άνετη ανάγνωση – τώρα με δύο νέα, μεγαλύτερα μεγέθη
 • Χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να προσθέσετε σχόλια σε κείμενο
 • Ενσωματωμένο λεξικό με άμεση αναζήτηση
 • Προσθήκη τονίζει και σημειώνει μερίδιο στο Facebook και Twitter
 • Shop το Kindle Store δικαίωμα στη συσκευή σας

Αγοράστε Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί συνολικά, γραφίτη, 9.7 "οθόνη με τη Νέα E Ink Περλ Τεχνολογίας

Το Κατάστημα Kindle: Πάνω από 950.000 ηλεκτρονικά βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά και ιστολόγια

Shop το Kindle Store Πάνω Kindle DX σας

Μπορείτε να αναζητήσετε και το κατάστημα το Kindle Store ασύρματα απευθείας από το Kindle DX σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε κλικ, να αγοράσετε, και να αρχίσει την ανάγνωση αγορές σας μέσα σε ένα λεπτό. Το Κατάστημα Kindle προσφέρει την ίδια μεγάλη εμπειρία του πελάτη Amazon.com έχετε συνηθίσει, συμπεριλαμβανομένων κριτικές πελατών, εξατομικευμένες συστάσεις, και χαμηλές τιμές. Εμείς auto-παραδώσει τις επιλογές σας ασύρματα, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα ακούσω για ένα μεγάλο βιβλίο, απλά αναζήτηση, αγοράζει, και να διαβάσετε.

Αν είστε εκτός της ασύρματης κάλυψης, όπως ταξίδια στο εξωτερικό, μπορείτε να κατεβάσετε τα ebooks σε PC ή Mac και μεταφορά μέσω USB για να Kindle DX σας.

Περισσότεροι από 950.000 ηλεκτρονικά βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά και ιστολόγια

Το όραμά μας είναι κάθε βιβλίου που τυπώθηκε ποτέ, σε κάθε γλώσσα, όλα τα διαθέσιμα σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Το Κατάστημα Kindle διαθέτει σήμερα περισσότερα από 950.000 ηλεκτρονικά βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά και blogs και προσθέτουμε περισσότερο κάθε μέρα. Είτε προτιμάτε βιογραφίες, κλασικά, οι οδηγοί των επενδύσεων, θρίλερ, ή sci-fi, χιλιάδες από τις αγαπημένες σας ebooks είναι διαθέσιμες. Το Κατάστημα Kindle προσφέρει περισσότερα από 107 από 112 βιβλία που υπάρχουν σήμερα στην εφημερίδα New York Times ® Best Seller λίστα. New York Times ® Best Sellers και νέες κυκλοφορίες από $ 9.99, και θα βρείτε πολλά e-books για λιγότερο.

Δωρεάν Δείγματα eBook

Δεν πρέπει να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Kindle DX σας επιτρέπει να κατεβάσετε και να διαβάσετε πρώτα κεφάλαια δωρεάν. Δοκιμάστε ένα νέο συγγραφέα ή ebook, αν σας αρέσει αυτό που διαβάζετε, απλά να αγοράσετε και να κατεβάσετε ολόκληρο το ebook με 1-Click, δεξιά από το Kindle DX σας, και να συνεχίσετε την ανάγνωση. Μήκος του δείγματος θα ποικίλλει ανάλογα με το ebook.

Αγοράστε Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί συνολικά, γραφίτη, 9.7 "οθόνη με τη Νέα E Ink Περλ Τεχνολογίας


Search for Kindle DX, δωρεάν 3G, 3G λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο, γραφίτη, 9.7 "οθόνη

 • 50 αποχρώσεις του γκρι 3ο μέρος
 • 50 αποχρώσεις του γκρι 3ο μέρος kindle

Related Post: