Fungerer Penis Pumper Faktisk?

Godt, kan de hjælpe dig med at få en erektion.

Vidnesbyrdet er afsluttet i retssagen mod Donald Thompson, tidligere dommer anklaget for ved hjælp af en penis pumpe selv præsiderer over et Oklahoma retssalen. Ifølge AP ved2005 jurymedlemmerne ved en udveksling, der begyndte da en forsvarsadvokat omhandlet penis pumpe som en forældet behandling af impotens. Jeg stadig bruge dem, siger en ekspert vidne. Ikke dig personligt? Bad advokaten. Nej, svarede vidnet. Jeg anbefaler dem som en urologist. Vent, penis pumper virkelig arbejde?

Ja, de gør. Læger vist penis pumpe — eller vakuum lungeproblemer enhed, som det ’ s kaldes i virksomheden — som en fornuftig og billig behandling af impotens. En rapport fra den amerikanske sammenslutning, Urologisk siger, at lungeproblemer enheder kan være nyttigt i tilfælde, hvor PDE5-inhibitor narkotika som Viagra er ineffektiv. Stadig, de fleste mænd (eller par) don ’ t ligesom ved hjælp af penis pumpe: Rapporten konkluderer, at lave patientens accept begrænser anvendelsen eller anvendelse af denne terapi.

Klik her for at købe bedste Penis pumper

Enheden består af en acryl tube og en pumpearrangementer mekanisme, som kan være en squeeze bold, en hånd greb, en rørestang eller en elektrisk enhed. Som bruger pumper luft ud af røret, øger den resulterende vakuum blood flow i hans erektil væv. Han glider derefter en lungeproblemer ring over base af sin penis at opretholde en erektion, når han fjerner glasset.

En vakuum erektion kan ikke altid føles som den ægte vare. Forskellige kilder beskriver dem som svampet og semi-flaccid, purplish i farve, og undertiden koldt eller følelsesløse. Men kliniske undersøgelser stadig finde høje vækstrater tilfredshed blandt dem, der får vakuum behandling for ED. (forskere foranstaltning effektiviteten af en behandling ved at spørge patienterne til at bedømme deres seksuelle erfaringer på internationale af erektil funktionen indeks.)

Vakuum pumper har også vist sig vellykket i studier af penile rehabilitering. Visse procedurer — gerne radikale prostatectomies — kan forårsage midlertidig impotens på grund af nerve skader. Hvis du går længe nok uden en spontan erektion, kan nogle af dine penile væv Muskelsvind, forårsager langsigtede dysfunction. Det viser sig, at postoperative brug af penis pumpe kan hjælpe afværge denne skade.

Klik her for at købe bedste Penis pumper

Penis-pumper er tilgængelige over tælleren, og nogle mænd uden ED bruge dem til onani eller til at øge deres længde eller diameter. For at opnå dette sidstnævnte mål, foreslår kreditorer 30 minutter sessioner tre eller fire gange om ugen i en periode på flere måneder. Den medicinske litteratur, men understøtter ikke tanken at vakuum lungeproblemer vil producere en varig ændring i penis størrelse.

Hvis noget, kan det beskadige penis merforbrug af pumpen. Den amerikanske Urologisk forening anbefaler kun de enheder, der kommer med en vakuum limiter, som automatisk lader i luften hvis for meget negativt pres bygger i røret. Overdreven pumpe uden vakuum hastighedsområde kan forårsage penile stød-og trykpletter eller — i ekstreme tilfælde — meget alvorlig vævsskade.

Klik her for at købe bedste Penis pumper


Search for Fungerer Penis Pumper Faktisk?

  • Pennis beim Afpumpen

Related Post: