Ali Penis črpalke Dejansko Delajo?

No, lahko pomagajo boste dobili erekcijo.

Pričanje je končalo sojenje Donald Thompson, nekdanji sodnik obtoženca uporabe penis črpalke pa predseduje dvorani Oklahoma. V skladu s AP, porotnikov hihitala po tečaju, ki se je začela pri obrambni odvetnik iz penis črpalka kot je zastarela pri zdravljenju erektilne disfunkcije. Še vedno uporabljam tiste, je dejal strokovnjak priča. Ne vi, osebno? vprašal odvetnik. Ne, je odvrnil priče. Priporočam tistim kot urolog. Čakati, ali penis črpalke res deluje?

Ja, oni delati. Zdravniki Poglej si penis črpalka — ali vakuumski zoženje napravo, kot je ’ s ti v poslovnem-kot razumno, poceni zdravljenje erektilne disfunkcije. Poročilo iz American Urološki zveza pravi, da je zoženje naprave lahko koristno v primerih, kjer so neučinkovite PDE5-inhibitor drog, kot Viagra. Still, večina moških (ali pare) don ’ t kot z uporabo penis črpalka: poročilo ugotavlja, da nizka sprejemljivost bolnika omejuje uporabo ali uporabo te terapije.

Kliknite tukaj kupiti najboljši Penis črpalke

Naprava je sestavljena iz akrilne cev in črpanje mehanizem, ki lahko stisnite žogo, roko oprijem, batom ali električne naprave. Kot uporabnik črpalke zrak iz cevi, zaradi vakuuma poveča pretok krvi v njegov erektilno tkivo. Nato on diapozitive zoženje prstan nad bazo njegov penis ohraniti erekcijo, ko on odstrani cev.

Vakuumski erekcijo morda ne vedno počutili kot prava stvar. Različnih virov, ki jih opisujejo kot gobasto in semi-flaccid, škrlatno barvo, in včasih hladno ali otrple. Vendar klinične študije še vedno visoke stopnje zadovoljstva med tistimi, ki prejemajo vakuumsko zdravljenje ED. (raziskovalci merjenje učinkovitosti zdravljenja z prosi bolnike, da ocenite svoje spolne izkušnje na mednarodni indeks erektilno funkcijo.)

Vakuumske črpalke so se izkazali kot uspešni v študij penisa rehabilitacije. Nekaterih postopkov – kot radikalni prostatectomies – lahko povzroči začasno impotenca kot posledica poškodbe živčevja. Če greš dovolj dolgo, da brez spontane erekcije, nekateri vašega penisa tkiva lahko atrofijo, povzroča dolgoročno disfunkcije. Izkazalo se je, da pooperativne uporabe penis črpalke lahko pomaga vnaprej računali to škodo.

Kliknite tukaj kupiti najboljši Penis črpalke

Penis črpalke so na voljo prek okenc, in nekateri moški brez ED uporabim za samozadovoljevanje ali povečati njihovo dolžino ali obod. Za izpolnitev tega slednjega cilja, prodajalci kažejo 30-minutni zasedanje tri ali štirikrat na teden, za več mesecev. Medicinski literaturi, vendar pa ne podpira ideja, da vakuum zoženje bo prineslo trajne spremembe v velikosti penisa.

Če nič drugega, predoziranje črpalke lahko poškoduje penis. American Urološki zveza priporoča le tiste naprave, ki prihajajo z vakuumsko omejevalnik, ki samodejno omogoča v zrak, če preveč negativen pritisk gradi v cev. Prekomerno črpanje brez vakuumsko omejevalnik lahko povzroči penisa modrice, ali – v skrajnih primerih-poškodbe zelo hude tkiva.

Kliknite tukaj kupiti najboljši Penis črpalke


Search for Ali Penis črpalke Dejansko Delajo?

  • erekcija vakuumske črpalke
  • vakuum črpalka rehabilitacija

Related Post: