Albi Dintii Metodă Ieftină şi Uşor De

Uşor de albire dinti produse au câştigat popularitate recent ca tehnologia sa mutat de la cabinetul stomatologic la produsele achiziţionate într-o farmacie sau magazin alimentar.

Vrei mereu sa arati bine. Ai cheltui banii pe par si ten si haine. Deci, de ce nu ar doriţi să investească, de asemenea, în zâmbetul tău? Arata dintii atunci cand zambesti! Un zambet spune atât de mult despre o persoană şi oameni care arată dinţii lor în timpul zâmbesc sunt amintite mai drag ca fiind mai fericiti decat cei care, fără zâmbet care arată dinţii lor.

Nu sunt atat de multe produse disponibile, este greu să se cunoască o dreptul de a utiliza, în special cu cheltuielile asociate cu acestea. Cu toate acestea, dacă doriţi dinti mai albi, şi mai ales dacă beţi cafea sau ceai sau de fum, apoi pe cheltuiala ar putea fi bine în valoare în timp ce dumneavoastră.

Aici este un program care va ajuta asigura dinţi albi, fără o excursie costisitoare infricosator sau la dentist:

În primul rând, du-te afară şi de cumpărare benzi de albire. Deşi ar trebui să urmaţi instrucţiunile de pe ambalaj, probabil că vei fi obligate să le poarte o dată sau de două ori pe zi timp de cateva saptamani pentru a spori albul dintilor de către mai multe nuante.

După ce aţi albit dintii cu benzi, poate doriţi pentru a comuta la lichid gel de albire a dintilor. Aceasta este ceva ce-ar pune pe dinti peste noapte, astfel încât aceasta ar albi dintii in timp ce te-ai culcat. De obicei, acest gel ridică doar albul dintii de un cuplu de nuante, asa ca este o modalitate buna de a menţine albul dintilor, mai degrabă decât o modalitate de a atinge iniţial dinţi albi.

Acest plan este foarte usor de urmarit si se va asigura că veţi obţine dinţi foarte albi, la un preţ rezonabil.

Zambetul tau este o reclamă a calităţii vieţii tale. Dacă zambetul tau este un zambet stralucitor, alb, se arată că sunteţi un om fericit, sănătos, care se bucură de viaţa la maxim. Veţi vedea o diferenta in modul in care persoanele pe care le percepe atunci cand simti ca poti mai larg zâmbet primare din cauza dvs. ca noi dinţi!


Search for Albi Dintii Metodă Ieftină şi Uşor De


Related Post: