Älä Penispumput Todella Toimii?

No ne auttavat sinua saamaan erektion.

Todistus on päättynyt Donald Thompson, entinen tuomari syytetään käyttää penis pumppu aikaa kun Oklahoma oikeussalista oikeudenkäynnin. Mukaan AP valamiesten kikatti vaihto, joka alkoi, kun puolustuksen asianajaja kutsutaan penis pumppu vanhentunut hoitoon erektiohäiriön. Silti käyttää niitä, sanoi asiantuntija todistaja. Ei sinua henkilökohtaisesti? kysyi asianajaja. Ei, vastasi todistaja. Suosittelen näitä urologi. Odota, älä Penispumput todella toimii?

Kyllä, he tekevät. Lääkärit Katso penis pumppu — tai tyhjiö kurouma laite, koska se ’ s kutsutaan liiketoiminnan — kuin järkevä ja edullinen hoito Erektiohäiriöt. Kertomus urologian American Association sanoo, että kurouma laitteita voisi olla hyödyllistä, jos PDE5 estäjä huumeet kuten Viagra ovat tehottomia. Vielä, useimmat miehet (tai parit) don ’ t kuin käyttää penis pumppu: raportissa todetaan, että alhainen potilaan hyväksyttävyyttä rajoittaa annostelun tai käytön tämän hoidon.

Klikkaa tästä ostaa paras Penispumput

Laite koostuu akryyli putki ja pumppaus mekanismi, joka voi olla purista palloa, käden ote, mäntä tai sähköinen laite. Kuten käyttäjän pumput lentoliikenteen putkesta, tuloksena tyhjiö lisää verenkiertoa osaksi hänen paisuvaiskudos. Hän sitten liukuu kurouma rengas hänen peniksensä ylläpitää erektio, kun hän poistaa putken pohjan päälle.

Tyhjiö erektio ei ehkä aina tunnu aidolta. Eri lähteistä kuvata niitä kuohkea ja semi-flaccid, violetin värin, ja joskus kylmä tai tunnottomuus. Mutta kliinisissä tutkimuksissa löytänyt korkeaa tyytyväisyyttä niille, jotka saavat tyhjiö hoito ED. (tutkijat toimenpide tehokkuus kohtelun pyytämällä potilaiden luokitus seksuaalisia kokemuksia International Index erektio toiminto.)

Tyhjiö-pumput ovat osoittautuneet onnistuneen peniksen kuntoutus tutkimuksissa. Tietyistä menettelyistä — kuten radikaali prostatectomies — voi aiheuttaa väliaikaisia impotenssi vuoksi hermovaurioita. Jos menet tarpeeksi kauan ilman spontaani erektio, jotkut peniksen kudoksen voi surkastumista, aiheuttaa pitkällä aikavälillä toimintahäiriö. On käynyt ilmi, että leikkauksen jälkeen käyttö penis pumppu voi auttaa loitolla vahingot.

Klikkaa tästä ostaa paras Penispumput

Penispumput ovat saatavilla over the counter, ja jotkut miehet ilman ED käyttää niitä masturbaatio tai lisätä pituus tai ympärysmitta. Tämän viimeksi mainitun tavoitteen saavuttamiseksi myyjät ehdottaa 30 minuutin istuntojen kolme tai neljä kertaa viikossa useiden kuukausien ajan. Lääketieteellisessä kirjallisuudessa ei tue ajatusta, että tyhjiö kurouma tuottaa pysyvän muutoksen peniksen kokoon.

Jos jotain, liikakäyttöä pumpun voi vaurioittaa penis. Urologian American Association suosittelee vain laitteet, jotka tulevat tyhjiö rajoitin, joka automaattisesti avulla ilmassa, jos liikaa alipainetta rakentaa putkeen. Liiallinen pumppaus ilman tyhjiö rajoitin voi aiheuttaa siittimen mustelmia tai — äärimmäisissä tapauksissa — erittäin vakavia kudosvaurioita.

Klikkaa tästä ostaa paras Penispumput


Search for Älä Penispumput Todella Toimii?

  • Peniksen kuntoutus
  • alipainepumppu
  • alipainepumppu peniksen kuntoutukseen
  • kudosvaurio siittimessä
  • peniksen kudosvaurio
  • peniksen liiallinen pumppaus
  • putki peniksen päälle
  • tyhjiö hoito laite

Related Post: