τα δόντια Whitening κιτ

Δόντι whitening προϊόντων που μπορεί να σας βοηθήσει να ελαφρύνει τα δόντια σας. Που περιέχουν συνήθως υπεροξείδιο του carbamide είτε μια χημική ονομάζεται οξυζενέ. Όταν σπάσει αυτών των χημικών ουσιών, παίρνει οξυγόνου σε σκληρό εξωτερική επιφάνεια (σμάλτο) του τα δόντια σας, που whitens τους. Οι επιπτώσεις whitening μπορεί να διαρκέσει από μερικούς μήνες μέχρι τρία έτη. Το ποσοστό αυτό κυμαίνεται από πρόσωπο σε πρόσωπο.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι σας να whiten τα δόντια σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε λευκαντικοί κιτ για χρήση στο σπίτι ή τον οδοντίατρο μπορεί να whiten τα δόντια σας για λογαριασμό σας. Λεύκανση δεν θα λειτουργήσει σε false δόντια, στέμματα, Καπλαμάδες ή παραγεμίσματος (συμπεριλαμβανομένων των δοντιών-χρωματισμένα παραγεμίσματος). Αντί για αυτό, σας οδοντίατρος μπορούν να αντικαθιστούν, με πιο ανοιχτόχρωμα. Αυτός ή αυτή μπορεί να δώσω συμβουλές σχετικά με τις διάφορες μεθόδους λευκαντικοί και που θα είναι τα πλέον αποτελεσματικά για εσάς.

Εάν έχετε δόντι διάσπαση ή κόμμι νόσο, αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, πριν να δημιουργήσετε ενδεχομένων κατεργασιών whitening. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όταν σας οδοντίατρος δύναται να συστήσει ότι δεν έχετε τα δόντια σας whitened. Για παράδειγμα, λεύκανσης δεν είναι συνήθως συνιστάται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες, ή για οποιονδήποτε ηλικίας κάτω των 18 δόντια των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη.

>> κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει τα δόντια κιτ Whitening

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για να βουρτσίσματος δοντιών whitening;

Απλοί τρόποι για να βελτιώσει την εμφάνιση του discoloured δόντια περιλαμβάνουν:

  • βούρτσισμα τακτικά με ένα φθοριούχο οδοντόπαστα
  • το σταμάτημα του καπνίσματος
  • απλοποιήσεις των τροφίμων και των ποτών που να εφάπτονται τα δόντια σας, όπως το τσάι, τον καφέ και ερυθρό οίνο
  • επίσκεψη σας οδοντίατρος τακτικά – αυτός ή αυτή ο να κλιμακώσετε και πολωνικό τα δόντια σας να καταργήσετε οποιαδήποτε τρυγίας που έχει συσσωρευτεί

Whitening οδοντόκρεμες είναι ελαφρώς λειαντικά, που μπορεί να σας βοηθήσει να καταργήσετε επιφανειακή βαφή, αλλά δεν αλλάζουν το φυσικό απόχρωση του τα δόντια σας. Επί του παρόντος αναθεώρησης πόσο αποτελεσματικό whitening οδοντόκρεμες είναι αυτές οι εμπειρογνώμονες.

>> κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει τα δόντια κιτ Whitening

Κιτ whitening εξωχρηματιστηριακές δόντι

Κιτ εξωχρηματιστηριακές whitening πωλούνται σε περισσότερα μεγάλα φαρμακεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Συνήθως περιέχουν καουτσούκ στόμα κασέτες (μήτρες που είναι περίπου το ίδιο σχήμα με τα δόντια σας) και σωλήνες λεύκανση πηκτή. Μετά το στύψιμο ορισμένες της πηκτής στους δίσκους στόμα, τοποθετείτε τους από τα δόντια σας, συνήθως επί 30 λεπτά περίπου, σε μια εποχή.

Λευκαντικοί συστατικού στην πηκτή είναι συνήθως υπεροξείδιο του υδρογόνου. Το κιτ θα περιέχει μόνο αδύναμη υπεροξείδιο του υδρογόνου, επομένως ενδέχεται να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικά με την ισχυρότερη προϊόντα χρησιμοποιούνται από τον οδοντίατρο. Ορισμένα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε εξωχρηματιστηριακές είναι πιο αποτελεσματική από άλλους. Αυτό εξαρτάται για πόσο λευκαντικοί συστατικό που περιέχουν.

Μιλάμε πάντα για τον οδοντίατρο πριν από τη χρήση κιτ whitening εξωχρηματιστηριακές δόντι.

>> κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει τα δόντια κιτ Whitening

Επαγγελματική δόντι whitening

Επαγγελματική λεύκανση πραγματοποιείται από τον οδοντίατρο. Μπορεί να είναι εξωτερικά ή εσωτερικά. Εάν έχετε εξωτερικό λεύκανσης, η πηκτή τοποθετείται επί εξωτερικών επιφανειών του τα δόντια σας. Εσωτερική λεύκανση συνεπάγεται λευκαντικοί προϊόντος που τίθεται στο εσωτερικό σας δόντι. Εξωτερικές λεύκανση είναι πιο συνηθισμένη, όπως εσωτερική λεύκανση μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν είχατε ρίζας canal μεταχείριση, διευκόλυνση πρόσβασης στο εσωτερικό των δοντιών σας.

Εξωτερικό λεύκανση

Εξωτερικές λεύκανση είναι παρόμοια με εξωχρηματιστηριακά δόντι whitening κιτ. Οδοντίατρος σας θα κάνει κασέτες στόμα καουτσούκ που ταιριάζουν ακριβώς τα δόντια σας και η πηκτή θα είναι ισχυρότερη και, επομένως, είναι πιο αποτελεσματική. Αυτός ή αυτή θα σας δώσει σωλήνες λεύκανση πηκτής και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο η πηκτή τοποθετείται στο στόμα δίσκους. Θα χρειαστεί να φορούν τακτικά τις κασέτες στόμα για 30 λεπτά έως 1 ώρα, για μια περίοδο δύο ως τεσσάρων εβδομάδων.

Ισχύς ή λέιζερ λεύκανση μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί από τον οδοντίατρο. Αυτός ή αυτή θα τοποθετήσει μια σφραγίδα καουτσούκ γύρω από τα δόντια σας για την προστασία σας κόμμεα. Στη συνέχεια η λευκαντικοί πηκτή τοποθετείται σε τα δόντια σας και ένα ειδικό, φωτεινά φως χρησιμοποιείται για να επιταχύνετε τη διαδικασία whitening. Η επεξεργασία αυτή διαρκεί περίπου μια ώρα.

>> κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει τα δόντια κιτ Whitening

Εσωτερική λεύκανση

Εσωτερική λεύκανση μπορεί να γίνει μόνο εάν είχατε ρίζας canal μεταχείριση. Αυτό σημαίνει ότι το αιμοφόρων αγγείων και νεύρα μέσα σας δόντι έχουν αντικατασταθεί με ένα σφράγισμα καουτσούκ.

Αν έχετε εσωτερική λεύκανσης, τον οδοντίατρο θα εμφανίσουν μια τρύπα στο σας δόντι και έθεσε το προϊόν λευκαντικοί σε την τρύπα. Αυτός ή αυτή θα χρησιμοποιήσει τότε την τρύπα που έγινε προηγουμένως για την θεραπεία σας ρίζα, παρόλο που ίσως χρειάζεται να γίνουν λίγο μεγαλύτερο. Σας οδοντίατρος θα σφραγίσει την τρύπα με μια προσωρινή πλήρωσης, αφήνοντας η χλωρίνη μέσα σας δόντι.

Θα χρειαστεί να επιστρέψετε τον οδοντίατρο περίπου μία εβδομάδα αργότερα να είναι προσωρινή πλήρωσης και χλωρίνη συναπτομένης. Αυτός ή αυτή θα συμπληρώσει την τρύπα με ένα γέμισμα χρώματος δόντι.

>> κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει τα δόντια κιτ Whitening

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;

Όπως συμβαίνει με κάθε διαδικασία, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που συνδέονται με whitening δόντι. Δεν έχουμε συμπεριλάβει την πιθανότητα αυτά συμβαίνουν συγκεκριμένες σας και διαφέρουν για κάθε άτομο. Ζητήστε από τον οδοντίατρο να εξηγήσει πώς οι κίνδυνοι αυτοί ισχύουν και για εσάς.

Παρενέργειες

Παρενέργειες είναι το ανεπιθύμητο, αλλά ως επί το πλείστον προσωρινές επιδράσεις μπορεί να λαμβάνετε μετά τη διαδικασία.

Παρενέργειες των δοντιών whitening περιλαμβάνουν προσωρινή ευαισθησία τα δόντια σας θερμής και ψύξη, ένα πονόλαιμο, προσφορά κόμμεα και λευκά τμήματα στο σας κόμμεα. Αυτά τα αποτελέσματα θα πρέπει να εξαφανιστεί μετά από λίγες ημέρες. Εάν οι παρενέργειες το τελευταίο για περισσότερο από αυτό, επικοινωνήστε με τον οδοντίατρο.

>> κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει τα δόντια κιτ Whitening


Search for τα δόντια Whitening κιτ


Related Post: