συμβουλές για την αγορά δόντια κιτ Whitening

Ένα χαμόγελο μπορεί να είναι ισχυρή, τόσο κάνει δικές σας λάμπει με δόντια, whitening το kits και προμήθειες. Υπάρχουν πολλές επιλογές για την πραγματοποίηση τα δόντια σας άσπρα, συμπεριλαμβανομένων δόντια whitening πηκτών, δόντια whitening κασέτες και δόντια whitening λωρίδες. Αυτά τα δόντια whitening κιτ διευκολύνουν την επίτευξη killer χαμόγελο στο σπίτι, εξοικονομώντας σας επίσκεψη ακριβά το οδοντίατρο. Ανεξάρτητα σας προϋπολογισμό ή το χρονικό όριο, μπορείτε να βρείτε τα δόντια whitening κασέτες και άλλα προϊόντα whitener δόντια που σας. Διαβάστε για συμβουλές για την αγορά δόντια κιτ whitening.

Αγοράζοντας τα δόντια που Whitening το Kits:

  1. Βρείτε whitening οδοντόπαστα για σταδιακή whitening. Πριν να χρησιμοποιήσετε τα δόντια whitening κιτ, γιατί να μην φωτίζει σας χαμόγελο με ένα whitening οδοντόπαστα; Αναζητήστε έναν τύπο με υπεροξείδιο ή σόδα, που θα καταργήσει επιφάνειας λεκέδες από τα δόντια σας. Whitening οδοντόπαστα σας προσφέρουμε δραματικά αποτελέσματα διότι δεν παραμείνει σχετικά με τα δόντια σας αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα να χλωρίνη τους, αλλά αυτό θα whiten τα δόντια, διατηρώντας τους καθαρή και η ανατροπή του λεκέδες τροφίμων.
  2. Αγοράζουν τα δόντια whitening Πάστες για μια γρήγορη ενημέρωση κώδικα. Τα δόντια whitening πηκτών χρησιμοποιούνται συνήθως με κασέτες που χωρούν πάνω από τα δόντια σας επάνω και κάτω, αλλά προέρχονται, επίσης, με τη μορφή ενός δόντια whitening πένας, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα τα δόντια σας. Τα δόντια whitening πένες και δόντια whitening κασέτες περιέχουν υπεροξειδίου του υδρογόνου είτε carbamide υπεροξειδίων του μείγματα, τα οποία χλωρίνη τόσο το σμάλτο, και το επίπεδο dentin. Ψάξτε για ευέλικτη κασέτες που ταιριάζει κατά πολύ μπροστινή και πίσω από τα δόντια και δεν θα κλίσεων μέσα στο στόμα σας για μια αποτελεσματική δόντια whitener.
  3. Αγοράστε τα δόντια whitening ταινίες για εύκολη χρήση. Τα δόντια whitening ταινίες, που περιλαμβάνουν λεπτό, σαφή πλαστικές ταινίες, επιχρισμένα με ένα πήγμα υπεροξείδιο του υδρογόνου, θα whiten τα δόντια σας πάνω από μια εβδομάδα ή περίοδο δύο εβδομάδων, ανάλογα με τη συγκέντρωση της πηκτής whitening. Αναζητήστε ταινίες που μπορείτε να εφαρμόσετε δύο φορές την ημέρα για γρήγορη και εύκολη-να-βλέπε αποτελέσματα ή αγοράζουν τα δόντια whitening ταινίες που διαλύονται μετά τους whiten δόντια για μια βολική μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε σημείο. Ανάλογα με την ευαισθησία των τα δόντια σας, μπορείτε να διαλέξετε ένα kit που θα σας δώσουν ορατά αποτελέσματα μετά από λίγες μέρες, ή μία με ένα χαμηλότερο επικεντρωθεί υπεροξειδίου του υδρογόνου, που δεν θα χωρίς να ενοχλούν ευαίσθητες στόμα.

Smile4you τα δόντια Whitener ανασκόπηση

Το Κιτ Whitening δόντια από Smile4you είναι ένα από τα προϊόντα που τράβηξε την προσοχή μας αναθεωρητές, όχι μόνο επειδή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δόντια whitening προϊόντα διαθέσιμα στις αγορές αλλά και επειδή είναι ένα από τα πρώτα δόντια whiteners να εμφανίζονται στην αγορά, τρόπο το 1989. Ότι το πήρε πάνω από ένα εκατομμύριο πελάτες και πιο σημαντικό, αυτοί οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι για όσα παραδίδει το προϊόν.

Κάναμε την δική μας έρευνα σχετικά με το whitener τα δόντια του Smile4you και μετά από εμπεριστατωμένη εκτιμήσεις αρκετές ζωτικής σημασίας παράγοντες- έχουμε συνάψει τελικά ότι στην πραγματικότητα είναι το καλύτερο έξω από πάνω από 30 δόντια whitening προϊόντα τα οποία θα επανεξεταστούν.

Παραγγείλετε τώρα Smile4you δόντια Whitening Kit και λάβετε $85 OFF!

Πώς λειτουργεί

Το κιτ Whitening δόντια από Smile4you περιέχει πηκτής whitener δόντια, κασέτες που κατέχουν πηκτής απόλυτα κατά τα δόντια σας και το εγχειρίδιο χρήσης με βήμα προς βήμα και εύκολο να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Η πηκτή whitener δόντια περιέχει 16% Carbamide υπεροξειδίου που ενεργεί ως ο beaching παράγοντας για την εκκαθάριση οι κηλίδες που έχουν υποβάλει στην επιφάνεια τα δόντια σας.

Smile4you kit περιέχει 4 φορές περισσότερες πηκτής από οποιαδήποτε άλλα δόντια whitening kit να πωλείται στην αγορά, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα προϊόντα “αξία για τα χρήματα” στο πλαίσιο του ανταγωνισμού.

Γιατί Smile4you;

Smile4you όχι μόνο στοχεύει να whitening τα δόντια σας, αλλά τονίζει, επίσης, σχετικά με ασφαλέστερη τρόπους καθαρισμού που δεν μπορεί να είναι η περίπτωση για άλλα δόντια whitening προϊόντα που διατίθενται στην αγορά.

  • Ως αποτέλεσμα ορατή whitening τα πρώτα 30 λεπτά
  • Έως και 11 αποχρώσεις καθαρά δόντια στα 14 ημέρες
  • Αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα – αποτέλεσμα τελευταία για μέχρι 2 έτη
  • 2 Έτη ζωής – δηλαδή να τον αποθηκεύσετε έως 2 χρόνια
  • Αναγκαστικά απλή 14 ημέρες επιστροφής χρημάτων εγγύηση

Παραγγείλετε τώρα Smile4you δόντια Whitening Kit και λάβετε $85 OFF!

14 Ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εάν της πελατειακής βάσης του ένα εκατομμύριο + είναι δεν πείθουν αρκετά, Smile4you έχει επίσης υποβάλει ένα εκπληκτικό 14 ημέρες που προσφέρουν δωρεάν χρήματα κινδύνου πίσω , βάσει του οποίου εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα από τα δόντια τους whitening kit σε δύο εβδομάδες, να λάβετε τα χρήματά σας επιστρέφονται πίσω. Εμείς πήγε μπροστά και ελέγχονται τους όρους της εγγύησης και το βρήκαμε τους πολύ κατευθείαν εμπρός. Χωρίς αμφιβολία, μπορείτε να εμπιστευτείτε τους.

Όπως φαίνεται στην Τηλεόραση

Smile4you δόντια, κιτ whitening έχει παρατηρηθεί επάνω τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδων και διεθνείς περιοδικών, συμπεριλαμβανομένων των Oprah της Όπρα Γουίνφρεϊ «Πώς να δείτε 10 χρόνια νεότερος σε 10 ημέρες», τους Η δίαιτα γιατροί και το περιοδικό GQ. Αυτός μιλάει φυσικά της αξίας του δημοτικότητα και εμπορικό σήμα.

Συμπέρασμα

Μπορείτε να εμπιστευτείτε τα δόντια του Smile4you whitening kit; Εμείς στοίχημα μπορείτε να , καθώς και το γεγονός ότι είναι ο λόγος που μας έχουν χαρακτηρισμό αυτό # 1 έξω από πάνω από 30 πιο δημοφιλή whiteners τα δόντια διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Και λάβαμε υπόψη, πάνω από 550 πραγματικού χρήστη αξιολογήσεις και σχολίων από διάφορες πηγές να έρθουν σε αυτό το συμπέρασμα. Με τους εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημέρες πέρα από αυτό, σίγουρα δεν μπορεί να πάει στραβά με αυτό.

Παραγγείλετε τώρα Smile4you δόντια Whitening Kit και λάβετε $85 OFF!

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) {return;}
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, “script”, “facebook-jssdk”));


Search for συμβουλές για την αγορά δόντια κιτ Whitening


Related Post: