κολπική ενίσχυση χειρουργική αναθεώρηση – έχει χειρουργική να γίνει πιο αυστηρή εργασιών κόλπος γυναίκας;

Κολπική ενίσχυση χειρουργική

Είναι κολπική αυστηρότερα χειρουργική πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να σας κόλπος γυναίκας αυστηρότερος;

Αυτό το άρθρο πρέπει να είναι χρήσιμο, στην περίπτωση που είστε σκέψης σχετικά με υποστούν κολπική ενίσχυση χειρουργική.

Εδώ είναι τι θα βρείτε:

  • Πώς πραγματοποιείται η χειρουργική θεραπεία;
  • Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ανακτήσει από αυτό;
  • Τι μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εν λόγω διαδικασίας;
  • Πόσο στοιχίζει η αυστηρότερη σας κόλπος γυναίκας με χειρουργική;
  • Υπάρχουν φυσικές εναλλακτικές λύσεις διαθέσιμες;

Να διατηρήσετε ανάγνωση να ανακαλύψει ορισμένα βασικά στοιχεία σχετικά με κόλπος γυναίκας αυστηρότερα λειτουργία και να πάρετε τις απαντήσεις που αναζητάτε!

Τι ακριβώς είναι ένα κολπική ενίσχυση χειρουργική;

Κόλπος γυναίκας αυστηρότερα λειτουργία (γνωστό και ως vaginoplasty ή λέιζερ κολπική ενίσχυση χειρουργική) είναι μια χειρουργική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του γενικού anesthesia.

Τέτοια διαδικασία βοηθά γυναίκες έχουν ενός αυστηρότερου και πιο νεανικό εμφάνιση κόλπος γυναίκας, καθώς και να ενισχύσει τους σεξουαλική ζωή και τη βελτίωση της εμπιστοσύνης.

Όπως ίσως γνωρίζετε, να αποκτήσουν μωρό μπορεί να σας αφήσει με ένα χαλαρό και/ή saggy κόλπος γυναίκας. Επιπλέον, ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε λιγότερο αίσθηση και την σεξουαλική ικανοποίηση κατά τη διάρκεια συνουσία εξαιτίας της.

Για τους λόγους αυτούς, η πιο κοινή χρήστες του χειρουργική να γίνει πιο αυστηρή κόλπος γυναίκας είναι ενήλικων γυναικών που είχαν ένα (ή περισσότερα) κολπική παράδοσης κατά το παρελθόν.

Τέτοια διαδικασία υποσχέσεις τους» pre-pregnancy «αποτελέσματα, καθώς και αυξημένη σεξουαλικής εμπειρίας, για τόσο εσείς όσο και ο συνεργάτης σας.

Κατόπιν αυτού, γυναίκες που γέννησε ένα παιδί (ή τα παιδιά) δεν είναι οι μόνοι που υφίστανται τέτοια χειρουργική επέμβαση. Σας σεξουαλικής και αναπαραγωγικής όργανο μπορεί να γίνει παραμορφωμένη ακόμη κι αν σας ποτέ δεν είχε παιδιά πριν.

Πώς κολπική ενίσχυση χειρουργική κάνει σας αυστηρότερος;

Σήμερα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κολπική ενίσχυση χειρουργική στο ύπαρξης.

Παρόλα αυτά, ότι όλοι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Ο στόχος της κολπική ενίσχυση χειρουργική επέμβαση είναι η βελτίωση της δύναμη, συρρίκνωση και του ελέγχου των μυών κολπική.

Τι χειρουργός είναι τραβάει μαζί σας κολπική μύες, συντομεύει τους με dissolvable ράμματα και καταργεί το δέρμα περίσσεια στην περιοχή σας κόλπος γυναίκας.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυστηρότερο και εμφάνιση νέων κόλπος γυναίκας, καθώς και βελτιωμένες σεξουαλικής εμπειρίας.

Κάντε κλικ εδώ, για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με εξολοκλήρου φυσικό κόλπος γυναίκας αυστηρότερα κρέμα

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για την ανάκτηση από κολπική ενίσχυση χειρουργική;

Ο μέσος χρόνος να ανακτήσει πλήρως από κολπική ενίσχυση λειτουργίας είναι περίπου εβδομάδες έξι (6). Κατά την περίοδο αυτή, δεν επιτρέπεται να έχουν οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή.

Η πρώτη εβδομάδα είναι το πιο δύσκολο.

Μπορείτε να περιμένετε να είναι ευαίσθητο και πρηστεί κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Προκειμένου να αντιμετωπίσει τον πόνο και να προληφθούν οι μολύνσεις, ο χειρούργος θα επιβάλλουν σας πόνο φαρμάκων και αντιβιοτικών.

Ευτυχώς, γίνεται καλύτερη πολύ σύντομα.

Θα πρέπει να μπορούν να τα πόδια σας δεύτερη εβδομάδα και να πάνε να εργαστούν μετά την τρίτη εβδομάδα σας. Σας απαιτούνται, επίσης, να έρθεις για εξετάσεις για να ελέγξει την πρόοδο και να αποτρέψετε ενδεχόμενα προβλήματα.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της κολπική ενίσχυση χειρουργική;

Προφανώς, κάθε χειρουργική έχει κινδύνους και επιπλοκές είναι πάντοτε δυνατή. Στο σενάριο της χειρότερης περίπτωσης, σας ακόμη και να πεθαίνουν από αυτό!

Όταν πρόκειται για κολπική ενίσχυση χειρουργική, η πιο κοινά προβλήματα ή κίνδυνοι είναι:

  • Κολπική μολύνσεις,
  • κακή αντιδράσεις αναισθητικών ουσιών,
  • αιμορραγία,
  • haematoma,
  • αντικανονική καρδιάς.

Οι κίνδυνοι είναι υψηλότερη σε περίπτωση Καπνίζτε σε τακτική βάση, έχουν υπερβολικό σωματικό βάρος, έχουν διαβήτη ή οποιαδήποτε άλλα υγείας συναφών προβλημάτων.

Εξαρτάται ο χειρουργός και τον τύπο της χειρουργική που σκοπεύετε να έχουν, αλλά σε γενικές γραμμές σας δεν πρέπει να ανησυχείτε αυλακώσεων στα σημεία όπως περισσότερα σημάδια είναι κρυφά μέσα σας στενή όργανο.

Πόσο κοστίζει ένα κολπική ενίσχυση χειρουργική;

Μπορείτε να περιμένετε να πληρώσουν κάπου μεταξύ 5000 $ και $10000 για τέτοια κολπική χειρουργική θεραπεία.

Πέρα από αυτό, η τιμή εξαρτάται σε επιμέρους χειρούργο (ή ιατρός), καθώς και τον τύπο της χειρουργικής (αποτελέσματα) που θέλετε να έχετε.

Ορισμένες κολπική ατού κέντρα επίσης δωρεάν για εισαγωγικές διαβουλεύσεις.

Είναι χειρουργική, για να γίνει πιο αυστηρή κόλπος γυναίκας αξίζει να τους κινδύνους και τα χρήματα;

Εάν σας κόλπος γυναίκας φαίνεται saggy και των παλαιών, με πολλά περίσσεια ιστών, πιθανώς δεν θα είστε σε θέση να ενισχύουν σας κολπική μύες (με το σημείο όπου είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα) αποκλειστικά με κόλπος γυναίκας τροποποίηση επί το αυστηρότερο των ασκήσεων και intivar κρέμα.

Στην περίπτωση αυτή, το vaginoplasty είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να λάβετε αυστηρότερο και πιο νεανικό κοιτώντας κόλπος γυναίκας, τη βελτίωση της σεξουαλικής εμπειρίας για εσάς και το συμπαίκτη σας, και αύξηση σας αυτοπεποίθηση.

Διαφορετικά, μπορείτε θα μπορούσε απλώς σπατάλη χρημάτων σας καθώς και διακινδυνεύοντας σας υγεία και την ευημερία. Επιλέξτε φυσικό κόλπος γυναίκας αυστηρότερα μεθόδους αντί για αυτό!

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσετε Intivar

Τι είναι οι φυσικές εναλλακτικές λύσεις για κολπική ενίσχυση χειρουργική;

Έτσι, πώς ακριβώς να σας αυστηρότερη σας κόλπος γυναίκας φυσικά;

Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές μεθόδους. Αλλά, εν ολίγοις, πρόκειται να κάνουν οι λεγόμενες κολπική τροποποίηση επί το αυστηρότερο (ή Kegel) ασκήσεις, και χρησιμοποιώντας ένα κολπική κρεμ ενίσχυση όπως το Intivar.

Κάντε κλικ εδώ, για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με εξολοκλήρου φυσικό κόλπος γυναίκας αυστηρότερα κρέμα


Search for κολπική ενίσχυση χειρουργική αναθεώρηση – έχει χειρουργική να γίνει πιο αυστηρή εργασιών κόλπος γυναίκας;


Related Post: