αντλίες πέος όντως λειτουργούν?

Καλά, μπορεί να βοηθούν να επιτύχετε μια ανέγερσης.

Μαρτυρία τελείωσε η δίκη του Donald Thompson, χρησιμοποιώντας μια αντλία πέους ενώ πρωταγωνιστήσουν σε μια κρεμάλα Οκλαχόμα κατηγορούνται για το πρώην δικαστής. Σύμφωνα με το AP, κριτές giggled σε μια ανταλλαγή, η οποία ξεκίνησε όταν ένα δικηγόρο άμυνας αναφέρεται η αντλία πέος ως μια ξεπερασμένη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία. Χρησιμοποιώ ακόμα εκείνους, είπε μια μαρτυρία εμπειρογνώμονα. Δεν σας, προσωπικά; ζήτησε ο δικηγόρος. Όχι, απάντησε ο μάρτυρας. Συνιστώ αυτές ως έναν Ουρολόγο. Περιμένετε, αντλίες πέος πραγματικά λειτουργούν;

Ναι, το κάνουν. Γιατροί προβάλετε το πέος αντλία — ή συσκευή κενού συστολή, όπως ’ s ονομάζεται στην επιχείρηση — ως εύλογη, χαμηλού κόστους θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Μια έκθεση από την Αμερικανική Ένωση αποκατάσταση ουρολογικών λέει ότι η συστολή συσκευές μπορεί να είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου η PDE5-αναστολέα ναρκωτικά όπως Viagra είναι αναποτελεσματική. Ακόμη, οι περισσότεροι άνδρες (ή ζευγάρια) Δον ’ t όπως κατά τη χρήση της αντλίας πέος: Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χαμηλή ασθενών αποδοχής περιορίζει την εφαρμογή ή τη χρήση της θεραπείας αυτής.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το καλύτερο πέος αντλίες

Η συσκευή αποτελείται από ένα σωλήνα ακρυλικά και αντλήσεως μηχανισμός, που μπορεί να είναι μια μπάλα συμπίεση, λαβή ένα χέρι, ένα ελατήριο ή μια ηλεκτρική συσκευή. Καθώς ο χρήστης αντλίες αέρα έξω από το σωλήνα, το κενό που προκύπτει αυξάνει την ροή του αίματος σε του στυτική ιστών. Αυτός στη συνέχεια διαφάνειες δακτύλιο συστολή πάνω από τη βάση του πέους του για τη διατήρηση της ανέγερσης, όταν αυτός καταργεί το σωλήνα.

Ενός κενού ανέγερσης δεν μπορεί να αισθάνεται πάντα σαν το πραγματικό πράγμα. Διάφορες πηγές περιγράφουν τους ως σπογγώδες και semi-flaccid, σκούρα μωβ στο χρώμα, και μερικές φορές κρύο ή numb. Αλλά οι κλινικές μελέτες εξακολουθούν να βρείτε υψηλά ποσοστά ικανοποίησης μεταξύ εκείνων που τη θεραπεία του κενού για ED. (ερευνητές μέτρο η αποτελεσματικότητα μιας θεραπείας, ζητώντας από τους ασθενείς να αξιολογήσετε τις σεξουαλικές εμπειρίες τους σχετικά με τη διεθνή της στυτικής συνάρτηση Index.)

Αντλίες κενού έχουν επίσης αποδειχθεί επιτυχείς στις μελέτες του penile αποκατάστασης. Ορισμένες διαδικασίες — όπως ριζική prostatectomies — μπορεί να προκαλέσει προσωρινή ανικανότητα λόγω βλάβης των νεύρων. Αν πάτε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς μια αυθόρμητη ανέγερσης, ορισμένοι από σας penile ιστών μπορεί να ατροφήσουν, προκαλώντας μακροπρόθεσμα δυσλειτουργία. Αποδεικνύεται ότι postoperative χρήση αντλίας πέος μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκρούσει αυτή βλάβη.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το καλύτερο πέος αντλίες

Αντλίες πέος είναι διαθέσιμες στα μαγαζιά, και μερικοί άντρες χωρίς ED χρήση τους για αυνανισμός ή να αυξήσετε το μήκος ή το ίγγλα τους. Για να πραγματοποιήσετε αυτόν τον τελευταίο στόχο, προμηθευτές υποδηλώνουν 30 λεπτών συνεδρίες τρεις ή τέσσερις φορές ανά εβδομάδα για μια περίοδο αρκετών μηνών. Η ιατρική βιβλιογραφία, ωστόσο, δεν υποστηρίζει την ιδέα ότι κενού συστολή θα παράγει μια διαρκή αλλαγή στο μέγεθος του πέους.

Αν μη τι άλλο, το πέος μπορεί να βλάψει την υπερβολική χρήση της αντλίας. Η Αμερικανική Ένωση αποκατάσταση ουρολογικών συνιστά μόνο τις συσκευές που έρχονται με ένα κενού περιοριστή, που σας επιτρέπει αυτόματα να στον αέρα αν δημιουργεί πάρα πολύ αρνητικής πίεσης στο σωλήνα. Υπερβολική άντληση χωρίς την κενού περιοριστή μπορεί να προκαλέσει penile μώλωπες, ή — σε ακραίες περιπτώσεις — ιστών πολύ σοβαρές ζημιές.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το καλύτερο πέος αντλίες


Search for αντλίες πέος όντως λειτουργούν?

 • αντλια πεους
 • αντλιες κενου πεους
 • antlies peous
 • τρομπα πεους
 • trompa peous
 • πως χρησιμοποιω την αντλια πεους
 • αντλιες κενου αερος
 • αντλια στυσης
 • τρομπα πεος
 • αντλια αερος πεους
 • πεος αντλια
 • ατροφια σπογγωδους ιστου του πεους
 • αντλιεσ κενου αεροσ πεους
 • πεος
 • πεος αντλια κενου

Related Post: