Teeth Whitening Kits

teeth whitening kits Als je ouder wordt, worden uw tanden natuurlijk donkerder. Als u thee, koffie, rode wijn drinken of andere voedingsmiddelen en dranken met sterke kleurstoffen consumeren, kunnen uw tanden geworden verkleurd eerder in je leven. Een andere belangrijke oorzaak van verkleuring is roken, die kun je tanden geel. Tand verval, vullingen en tandsteen opbouw (een gehard vorm van plaque, die wordt gevormd door een film van bacteriën op het oppervlak van uw tanden) kan ook bijdragen tot verkleuring.

Tand whitening producten kan helpen om uw tanden te verlichten. Ze bevatten meestal een chemische genaamd waterstofperoxide of carbamide peroxide. Wanneer deze chemicaliën breken, krijgt zuurstof in de harde buitenkant (glazuur) van uw tanden, die hen bleekt. De effecten van de whitening kunnen duren van een paar maanden omhoog tot drie jaar. Dit varieert van persoon tot persoon.

Er zijn verschillende manieren kunt u uw tanden witter. Bijvoorbeeld, u kunt kopen bleken kits thuis gebruiken, of uw tandarts kan uw tanden witter voor u. Bleken werkt niet op valse tanden, kronen, fineer of vullingen (met inbegrip van tand-gekleurde vullingen). In plaats daarvan uw tandarts mogelijk ter vervanging van deze met lichtere. Hij of zij kan u adviseren over de verschillende bleken methoden en die het meest effectief voor u zal zijn.

Hebt u tand verval of gom ziekte, moet dit worden behandeld voordat u eventuele whitening behandelingen. Er zijn enkele gevallen wanneer uw tandarts aanbevelen kan dat u niet uw tanden zien hoeft. Bijvoorbeeld, bleken meestal is niet aanbevolen voor zwangere of zogende vrouwen, of voor iedereen onder de leeftijd van 18 waarvan tanden zijn nog in ontwikkeling.

>> Klik hier om te kopen van tanden Whitening Kits

Wat zijn de alternatieven voor tanden bleken?

Eenvoudige manieren om het uiterlijk van verkleurd tanden omvatten:

  • regelmatig poetsen met een fluoride tandpasta
  • stoppen met roken
  • kappen van voedsel en dranken die kunnen vlek je tanden, zoals koffie, thee en rode wijn
  • Bezoek uw tandarts regelmatig-hij of zij kan schaal en Pools uw tanden te verwijderen elke tandsteen dat heeft opgebouwd

Whitening tandpasta zijn licht abrassieve, die kunnen helpen verwijderen oppervlakte kleuring, maar niet wijzigen de natuurlijke schaduw van uw tanden. Deskundigen zijn momenteel herziening hoe effectief whitening tandpasta.

>> Klik hier om te kopen van tanden Whitening Kits

Over-the-counter tand whitening kits

Over-the-counter whitening kits worden verkocht in de meeste grote apotheken in het Verenigd Koninkrijk. Ze bestaan meestal uit rubber mond laden (mallen die ongeveer dezelfde vorm heeft als uw tanden zijn) en buizen voor het bleken gel. Na het knijpen van sommige van de gel in de mond schaaltjes, plaatst u die over uw tanden, meestal voor ongeveer 30 minuten per keer.

Het bleken ingrediënt in de gel is meestal waterstofperoxide. De kits zal alleen zwakke waterstof peroxide bevatten, dus kunnen niet zo effectief als de sterkere producten die worden gebruikt door uw tandarts. Sommige producten die u over-the-counter kopen kunt zijn effectiever dan anderen. Dit hangt af van op hoeveel bleken ingrediënt die ze bevatten.

Altijd spreken met uw tandarts voordat u gebruikt over-the-counter tand whitening kits.

>> Klik hier om te kopen van tanden Whitening Kits

Professionele tooth whitening

Professionele bleken wordt uitgevoerd door uw tandarts. Het kunnen externe of interne. Als u externe bleken, wordt de gel geplaatst op de buitenste oppervlakken van uw tanden. Interne bleken impliceert het bleken product gezet binnen uw tand. Externe bleken komt vaker voor, zoals interne bleken kan alleen worden gebruikt als je hebt gehad wortelkanaalbehandeling, gemakkelijker toegang tot de binnenkant van uw tand.

Externe bleken

Externe bleken is vergelijkbaar met over-the-counter tand whitening kits. Uw tandarts zal rubber mond laden die precies passen bij uw tanden, en de gel wordt sterker en dus meer doeltreffend. Hij of zij zal u buizen van bleken gel en instructies over hoe om te zetten van de gel in de mond laden. U moet regelmatig de mond laden dragen gedurende 30 minuten tot een uur, over een periode van twee tot vier weken.

Macht of bleken laser kan ook worden gedaan door uw tandarts. Hij of zij zal plaats een rubber afdichting rond uw tanden te beschermen uw tandvlees. Vervolgens het bleken gel is gezet op uw tanden en een speciale, helder licht wordt gebruikt voor het versnellen van de whitening proces. Deze behandeling duurt meestal ongeveer een uur.

>> Klik hier om te kopen van tanden Whitening Kits

Interne bleken

Interne bleken kan alleen worden gedaan als je hebt gehad wortelkanaalbehandeling. Dit betekent dat de bloedvaten en zenuwen binnen uw tand zijn vervangen door een rubber vulling.

Hebt u interne bleken, zal uw tandarts boor een gat in uw tand en zet het product bleken in het gat. Hij of zij wordt dan gebruikt het gat die eerder is gemaakt voor uw root-behandeling, hoewel het wellicht iets groter gemaakt. Uw tandarts zal het zegel van het gat met een tijdelijke vulling, laten het bleekmiddel binnen uw tand.

Je moet om terug te gaan naar uw tandarts ongeveer een week later naar de tijdelijke vullen en bleekmiddel gehaald hebben. Hij of zij zal Vul het gat met een tand-gekleurde vulling.

>> Klik hier om te kopen van tanden Whitening Kits

Wat zijn de risico’s?

Zoals met elke procedure, zijn er sommige risico’s in verband met tand whitening. De kans van deze gebeurt als zij specifiek voor u zijn en voor elke persoon verschillen hebben wij niet opgenomen. Vraag uw tandarts om uit te leggen hoe deze risico’s op u van toepassing.

Bijwerkingen

Bijwerkingen zijn de ongewenste, maar meestal tijdelijke effecten kan je na de ingreep.

Bijwerkingen van tooth whitening omvatten tijdelijke gevoeligheid van je tanden met hete en koude, een zere keel, tedere tandvlees en witte vlekken op uw tandvlees. Deze bijwerkingen moeten verdwijnen na een paar dagen. Neem contact op met uw tandarts als de bijwerkingen langer dan dit duren.

>> Klik hier om te kopen van tanden Whitening Kits


Search for Teeth Whitening Kits


Related Post: