Sony Cyber-shot DSC-HX5V 10.2mp CMOS 10x Zoom ευρείας γωνίας ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

sony cyber shot dsc hx5v 10.2mp cmos 10x wide angle zoom digital camera

Περιγραφή προϊόντος

Σύλληψη εκπληκτική εικόνες σε χαμηλό φωτισμό και εκπληκτική πανοραμική θέα με την DSC-HX5V διαθέτει μια "Exmor R" αισθητήρα CMOS. Plus συλλάβουν γρήγορα πλάνα δράσης με έως και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο γυρίσματα. Full HD Movie Mode9 καταγράφει εκπληκτικά λεπτομερή βίντεο και ένα 25 χιλιοστά ισοδύναμο ευρεία γωνία 10x υψηλό ζουμ φακός G σας επιτρέπει να σαγηνευτική εικόνες. που χαρακτηρίζει μια "Exmor R" αισθητήρα CMOS. Plus συλλάβουν γρήγορα πλάνα δράσης με έως και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο γυρίσματα. Full HD Movie Mode9 καταγράφει εκπληκτικά λεπτομερή βίντεο και ένα 25 χιλιοστά ισοδύναμο ευρεία γωνία 10x υψηλό ζουμ φακός G σας επιτρέπει να σαγηνευτική εικόνες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • "Exmor R" αισθητήρα CMOS για υπέροχη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό
 • iSweep Λειτουργία Panorama συλλαμβάνει εκπληκτική πανοραμική εικόνες
 • Γρήγορη σύλληψη με 10fps σε πλήρη 10,2 megapixel ανάλυση
 • Οπτικό ζουμ 10x Sony G-Φακός με ευρεία γωνία λήψης 25mm? Ταινίες 1080i AVCHD αρχεία ταινίες υψηλής ποιότητας HD
 • Μέσα εγγραφής: 45MB εσωτερική μνήμη flash, προαιρετικά Media Memory Stick Duo, προαιρετικό Memory Stick PRO Duo Media, προαιρετικό Memory Stick PRO Duo (High Speed), προαιρετικό Memory Stick PRO HG-Duo, προαιρετική κάρτα SD / SDHC μέσα μαζικής ενημέρωσης

Αγοράστε Sony Cyber-shot DSC-HX5V 10.2MP CMOS 10x ζουμ Wide Angle ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Steady Shot και 3,0 ιντσών LCD

Λεπτομέρειες προϊόντος

 • Διαστάσεις: 1.2 x 4,1 x 2,4 ίντσες? 7 ουγκιά
 • Βάρος: 2 λίρες (Δείτε τα έξοδα αποστολής και πολιτικές)
 • Ναυτιλία: Προς το παρόν, αντικείμενο μπορεί να αποσταλεί μόνο εντός των ΗΠΑ
 • ASIN: B00328HR76
 • Το σημείο αριθμός μοντέλου: HX5
 • Μέση Βαθμολογία επισκεπτών: 4,1 από 5 αστέρια Δείτε όλες τις αξιολογήσεις (213 κριτικές πελατών)
 • Amazon Bestsellers Κατάταξη: # 47 σε Electronics (Βλ. Top 100 στην Ηλεκτρονική)

Αγοράστε Sony Cyber-shot DSC-HX5V 10.2MP CMOS 10x ζουμ Wide Angle ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Steady Shot και 3,0 ιντσών LCD

Από τον κατασκευαστή

Σύλληψη εκπληκτική εικόνες σε χαμηλό φωτισμό και εκπληκτική πανοραμική θέα με την DSC-HX5V διαθέτει μια "Exmor R" αισθητήρα CMOS. Plus συλλάβουν γρήγορα πλάνα δράσης με έως και 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο γυρίσματα. Πλήρης λειτουργία ταινίας HD αρχεία εκπληκτικά λεπτομερή βίντεο και ένα 25 χιλιοστά ισοδύναμο ευρεία γωνία 10x υψηλό ζουμ φακός G σας επιτρέπει να σαγηνευτική εικόνες.

Πλαίσιο φωτογραφίες σας σε μια οθόνη LCD 3 ιντσών

Sony DSC-HX5V Highlights

3.0-ιντσών Clear Photo LCD (230k pixels)
Σύνθεση και επιδεικνύουν τις εικόνες σας στη μεγάλη 3,0 ιντσών (230K) Clear Photo LCD οθόνη, το οποίο διαθέτει μια ειδική αντι-ανακλαστική επίστρωση για ευκρινή προβολή, ακόμα και σε έντονο ηλιακό φως.

10x (25mm) επαγγελματικής ποιότητας με οπτικό ζουμ G-φακού
Οι G φακούς που χρησιμοποιούνται στην κορυφή της γραμμής Digital Single Lens φωτογραφικές μηχανές reflex (DSLR) και προηγμένες pro-καταναλωτή βιντεοκάμερες HD. Αιχμαλωτίστε τη δράση από κοντά με το οπτικό ζουμ 10x, και με το ισοδύναμο 25 χιλιοστά ευρυγώνιο φακό του HX5V επιτρέπει ακόμη και σε σας για να συλλάβει περισσότερες από τις σκηνές στο τοπίο ή μια ομάδα πορτρέτα.

10,2 megapixel, back-φωτιζόμενο "Exmor R" αισθητήρα εικόνας CMOS
Η DSC-HX5V διαθέτει 10.2 megapixel "Exmor R" αισθητήρα εικόνας CMOS που αναδεικνύει την πλήρη ισχύ την επίλυση του ευρυγώνιος φακός G της φωτογραφικής μηχανής να προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα, υψηλή ανάλυση και εκπληκτική ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό με βελτιωμένη καθαρότητα εικόνας και μειώνονται δραστικά σιτηρών. Επιπλέον, η συνδυασμένη «Exmor R" αισθητήρα CMOS και του επεξεργαστή BIONZ εικόνας προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη 10fps, Anti Blur Motion, χειρός Λυκόφως και 1080i λειτουργίες video.

Anti-Motion Blur Λειτουργία
Σύλληψη καθαρότερες και ευκρινέστερες εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για μη βολές τοπίο. Όταν έχει οριστεί σε Anti-Blur κίνηση Λειτουργία, η DSC-HX5V τραβάει έξι φωτογραφίες σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου με μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου και συνδυάζει τα στοιχεία από τους έξι να δημιουργηθεί μια ενιαία εικόνα του εξαιρετική λεπτομέρεια και να εξαλειφθούν το θάμπωμα των θεμάτων, πέρα ​​από την ικανότητα του παραδοσιακές κάμερες.

Έξυπνη λειτουργία Sweep Panorama
Σύλληψη εκτεταμένα τοπία με λειτουργία Intelligent Sweep Panorama. Πατήστε κλείστρου και μετακινήστε τη φωτογραφική μηχανή και θα κάνει τα υπόλοιπα, συνεχώς, σκοποβολή εικόνες και σε ένα δευτερόλεπτο να τους ράψιμο από κοινού. Το μοντέλο αυτό ανιχνεύει ακόμη και τα πρόσωπα και τα θέματα που κινούνται προς βελονιά έξυπνα διαφορετικά πλάτη για την αποφυγή στρεβλώσεων θέμα.

Handheld Twilight
Σύλληψη καθαρότερο και πιο ευκρινείς λήψεις νύχτα χωρίς τη χρήση τριπόδου. Όταν ρυθμιστεί σε λειτουργία Handheld Twilight, η DSC-HX5V τραβάει έξι φωτογραφίες σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου με ένα πάτημα του κλείστρου, και συνδυάζει τα στοιχεία από τους έξι να δημιουργηθεί μια ενιαία εικόνα εξαιρετικής λεπτομέρειας και χαμηλό θόρυβο. Με αυτούς τους τρόπους, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς φλας, πέρα ​​από τις δυνατότητες των παραδοσιακών φωτογραφικών μηχανών.

Αγοράστε Sony Cyber-shot DSC-HX5V 10.2MP CMOS 10x ζουμ Wide Angle ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Steady Shot και 3,0 ιντσών LCD

Σύλληψη 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε πλήρη 10,2 megapixel ανάλυση

High Speed ​​Σκοποβολή (10fps)
Η HX5V μπορεί να συλλάβει την πλήρη 10.2 megapixel εικόνες σε ανάλυση έως και 10 fps, βοηθώντας να εξασφαλισθεί ποτέ δεν χάσετε την αποφασιστική στιγμή. Επιπλέον, η HX5V απασχολεί ένα μηχανικό κλείστρο που βοηθά στη μείωση των στρεβλώσεων κατά τη λήψη συνεχώς κινούμενα θέματα.

1080i Λειτουργία Movie AVCHD
Εγγραφή σε ταινίες 1080i AVCHD υψηλής ανάλυσης σε 60i. Η μορφή AVCHD συλλαμβάνει έναν υψηλό βαθμό λεπτομέρειας και ομαλή κίνηση, και όταν υλικό καίγεται σε δίσκο, μπορούν να αναπαραχθούν σε Blu-ray Disc players, τα συστήματα της Sony PlayStation3 και συμβατούς υπολογιστές και τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας.

Έξοδος HDMI
Το High-Definition Multimedia Interface (HDMI) είναι μια συμπαγής audio / video interface σύνδεσης για τη μετάδοση ασυμπίεστου ψηφιακού ρεύματα. HDMI συνδέει ψηφιακού ήχου / βίντεο πηγές, όπως μια συμβατή βιντεοκάμερα, συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc player, ένας προσωπικός υπολογιστής, μια κονσόλα παιχνιδιών βίντεο, ή ένα δέκτη AV σε μια συμβατή ψηφιακή συσκευή ήχου και / ή την παρακολούθηση βίντεο, όπως η ψηφιακή τηλεόραση (DTV ).

DVDirect DVD recorder συμβατή
Με AVCHD δυνατότητες της DSC-HX5V είναι συμβατό με τη συσκευή εγγραφής DVDirect DVD, που επιτρέπει την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Απλά βάλτε μέσα Memory Stick σας στη συσκευή εγγραφής DVDirect DVD και να απολαύσετε τις ταινίες σας πυροβολισμό σε υψηλή ευκρίνεια. (Εγγραφής και των μέσων ενημέρωσης πωλούνται ξεχωριστά)

HD Λειτουργία Movie MP4
MP4 είναι μια δημοφιλής μορφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας που συμπιέζει το μέγεθος του ήχου και βίντεο σας, κάνοντας τα αρχεία πολυμέσων σας αρκετά μικρό για εύκολη μεταφορά σε συμβατό ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το Mac σας. MP4 είναι επίσης εξαιρετικά συμβατό με το Web, ώστε να μπορείτε να ανεβάσετε αβίαστα μέσα σας με τη δημοφιλή φωτογραφία ή το βίντεο επιμερισμού ιστοσελίδες όπως το Photobucket ή το YouTube. (Συμβατό υπολογιστή με δυνατότητα internet απαιτείται).

Active Mode
Οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot με Active Mode είναι το επόμενο βήμα στην τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας της Sony, και επιτρέπει στον φωτογραφικό φακό σε μεγαλύτερο εύρος της κίνησης για ένα ανώτερο επίπεδο ομαλότητα εικόνας. Τώρα μπορείτε να τραβήξετε ομαλή ταινίες στη φωτογραφική μηχανή σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Σταθεροποίηση εικόνας με Optical SteadyShot
Οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο αισθητήρα για την ανίχνευση γυροσκοπική το κούνημα της μηχανής και αυτόματα μετατοπίζει το φακό για να βοηθήσει στην πρόληψη blur χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα της εικόνας.

GPS και πυξίδα
Ένα ολοκληρωμένο δέκτη GPS και πυξίδα καταγράφει τη θέση και την κατεύθυνση της κάθε πλάνο που παίρνετε και σας επιτρέπουν να προβάλετε τις εικόνες σας σε ένα χάρτη με συμβατό υπολογιστή και εφαρμογές διαδικτύου, ώστε να μπορείτε να θυμάστε πού τραβήξατε τις αγαπημένες σας λήψεις.

TransferJet τεχνολογία
TransferJet τεχνολογία, που αναπτύχθηκε από τη Sony και προηγμένα και προωθείται από κοινοπραξία αποτελούμενη από 18 άλλες εταιρείες, σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία ανάμεσα σε δύο TransferJet συσκευές με δυνατότητα απλά αγγίζοντας τους μαζί, χωρίς την ταλαιπωρία του κυνηγιού για τα καλώδια ή την επιπλοκή της αντιστοίχισης.

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ
Ο επεξεργαστής εικόνας BIONZ προσφέρει την υψηλή ανάλυση και γρήγορη απόδοση που περιμένετε από μια φωτογραφική μηχανή της Sony ψηφιακή. Γρήγορη επεξεργασία δίνει τη δυνατότητα μοναδικών χαρακτηριστικών της Sony, όπως η λειτουργία Sweep Panorama, Handheld Twilight, Antimotion Blur, HDR, κλπ να λάβουν και να συνδυάσετε πολλές εικόνες σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο για να δημιουργήσετε μεγάλη πανοραμικές εικόνες. Εικόνες έχουν μειώσει σιτηρών και εμφανίζονται λιγότερο πλυθεί.

Διόρθωση οπίσθιου φωτισμού HDR
Σκοποβολή σκηνές με υψηλή αντίθεση μπορεί συχνά να οδηγήσει σε ξεθωριασμένες υπόβαθρα και οι λεπτομέρειες χάνονται στη σκιά. Διόρθωση οπίσθιου φωτισμού HDR βοηθά σωστές για αυτό με τη λήψη δύο εικόνων σε διαφορετικές ρυθμίσεις και την επεξεργασία τα καλύτερα στοιχεία και των δύο σε μια ενιαία εικόνα.

Self-Portrait χρονοδιακόπτη
Self-Portrait Timer βοηθά να την εικασία από τον εαυτό πορτρέτα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Face Detection να αναγνωρίζουν το πρόσωπό σας, όταν εισέρχεται στο πλαίσιο. Όταν η κάμερα ανιχνεύει το πρόσωπό σας, δίνει το έναυσμα για μια 2-δεύτερο χρονόμετρο, και στη συνέχεια να ασφαλίσει μια εικόνα.

Αγοράστε Sony Cyber-shot DSC-HX5V 10.2MP CMOS 10x ζουμ Wide Angle ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Steady Shot και 3,0 ιντσών LCD

Intelligent Auto (iAuto) mode
Αντίθετα από τις παραδοσιακές αυτόματη λειτουργία, Intelligent Auto (iAuto) λειτουργία σκέφτεται για σας, αναγνωρίζοντας τις σκηνές, τις συνθήκες φωτισμού, και τα πρόσωπα, και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις με αποτέλεσμα πιο καθαρές εικόνες, αντιμετωπίζει με πιο φυσικό τόνο του δέρματος, και λιγότερο θολές εικόνες. Με την ενσωμάτωση προηγμένων χαρακτηριστικών, όπως η λειτουργία Intelligent Scene Recognition, Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων, καθώς και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας SteadyShot, iAUTO λειτουργία σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τις τελευταίες τεχνολογίες της Sony Cyber-shot χωρίς να αφήνει λειτουργία auto. Είτε τραβάτε τοπία, συλλαμβάνοντας ένα όμορφο λουλούδι, ή τη λήψη φωτογραφιών σε μια σε πόρτα πάρτι γενεθλίων ή ντους γάμο, Λειτουργία iAuto θα βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις της μηχανής σας για να διασφαλίσετε ότι θα έρθει μακριά με ένα μεγάλο πλάνο.

Λειτουργία Intelligent Scene Recognition (iSCN) Κατάσταση
Λειτουργία Intelligent Scene Recognition (iSCN) Κατάσταση ανιχνεύει αυτόματα οκτώ διαφορετικούς τύπους σκηνών και, μέσα σε μόλις 1/30th του δευτερολέπτου, επιλέγει τις κατάλληλες ρυθμίσεις της κάμερας: Οπίσθιος φωτισμός, Πορτραίτο σε οπίσθιο φωτισμό, Λυκόφως, Πορτραίτο σε λυκόφως, Λυκόφως με τρίποδα, Πορτραίτο, Τοπίο, και Macro. iSCN έχει δύο λειτουργίες: Αυτόματο και προχωρημένους. Στην αυτόματη λειτουργία, η φωτογραφική μηχανή παίρνει ένα ενιαίο πλάνο χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες ρυθμίσεις.

Λειτουργία υψηλής ευαισθησίας (ISO 3200)
High ISO επιτρέπει τη γρηγορότερη ταχύτητα κλείστρου, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σε εσωτερικούς χώρους ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς την ανάγκη για ένα φλας. Εκτός από τη λειτουργία υψηλής ευαισθησίας (ISO), μπορείτε να επιλέξετε έως και επτά ρυθμίσεις ISO (Αυτόματο, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200) κατά τη λήψη σε αυτόματη λειτουργία του προγράμματος να προσαρμόζουν ευαισθησία στις συνθήκες λήψης σας.

Αγοράστε Sony Cyber-shot DSC-HX5V 10.2MP CMOS 10x ζουμ Wide Angle ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Steady Shot και 3,0 ιντσών LCD

Ανίχνευση Προσώπων βοηθά στο να διασφαλιστεί να επικεντρωθείτε στο σωστό θέμα

Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων
Face τεχνολογία της Sony ανίχνευσης μπορεί αυτόματα να γίνει διάκριση μεταξύ παιδιών και ενηλίκων. Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων ανιχνεύει έως και οκτώ μεμονωμένα πρόσωπα και προσαρμόζει flash, εστίαση, την έκθεση και την ισορροπία λευκού για να βοηθήσει απόδοση καθαρού, άναψε σωστά τις εικόνες της οικογένειας και των φίλων.

Ανίχνευση κίνησης
Ανίχνευση κίνησης, σε συνδυασμό με ανίχνευση κίνησης προσώπου ρυθμίζουν την ευαισθησία ISO και αυξάνει την ταχύτητα του κλείστρου όταν ανιχνεύεται κίνηση, μείωση θαμπώματος σε κινούμενα αντικείμενα και πρόσωπα.

Anti-blink Λειτουργία
Είναι απογοητευτικό να σκεφτεί έχετε συλληφθεί εκείνη την τέλεια βολή, μόνο να το αναθεωρούν αργότερα και ανακαλύψτε ένα από τα θέματα που σας ανοιγόκλεισε ακριβώς όπως σας πιέζεται το κλείστρο. Όταν η κάμερα είναι ρυθμισμένη να Soft Snap, το Anti-blink λειτουργία συλλαμβάνει δύο εικόνες, καταγράφοντας μόνο τη φωτογραφία με λιγότερο squinting ή να αναβοσβήνει. Εάν μια αναλαμπή εντοπίζεται και σε άλλες λειτουργίες λήψης, μια προειδοποίηση θα εμφανιστεί μετά από μόλις τραβήξετε τη φωτογραφία.

Smile Shutter τεχνολογία

Smile Shutter τεχνολογία
Smile Shutter τεχνολογία συλλαμβάνει ένα χαμόγελο τη στιγμή που συμβαίνει. Απλά πατήστε το κουμπί λειτουργία Smile Shutter και η κάμερα κάνει τα υπόλοιπα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ενηλίκων και προτεραιότητα των παιδιών και δείχνουν το βαθμό ευαισθησίας ανίχνευσης χαμόγελου. Λειτουργία Intelligent Scene Recognition μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τη λειτουργία Smile Shutter. Αυτό σημαίνει ότι το όμορφο χαμόγελο μπορεί να συλληφθεί με τις ρυθμίσεις βελτιστοποιημένες για τη συγκεκριμένη σκηνή, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, όπως λυκόφως και οπίσθιο φωτισμό.

Προγράμματα σκηνών
Η DSC-HX5V διαθέτει 10 βολικά προγράμματα σκηνών: υψηλή ευαισθησία, Λυκόφως, Πορτραίτο, soft snap, Τοπίο, Παραλία, Χιόνι, Πυροτεχνήματα, Advanced Sports Shooting, Gourmet, Pet.

Ευφυής AF
Χάρη στην τεχνολογία Intelligent AF, τη σύλληψη φευγαλέες στιγμές σαν αξιαγάπητη έκφραση ενός παιδιού με το πολύ γρήγορο AF που κλειδώνει εστίαση σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα.

Προγράμματα σκηνών
Η DSC-HX5V προσφέρει 8 διαφορετικά προγράμματα σκηνών για διάφορες ρυθμίσεις. Λειτουργίες περιλαμβάνουν: Οπίσθιος φωτισμός, Πορτραίτο σε οπίσθιο φωτισμό, Λυκόφως, Πορτραίτο σε λυκόφως, Λυκόφως με τρίποδα, Πορτραίτο, Τοπίο και Macro.

Λειτουργία Easy Shooting
Με τη λειτουργία Easy Shooting, ακόμα και οι αρχάριοι μπορεί να πάρει εξαιρετικές φωτογραφίες. Σε λειτουργία Easy Shooting, εύκολο στην κατανόηση είναι βασικές οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη LCD και η κάμερα αλλάζει σε όλες τις αυτόματες ρυθμίσεις, να άρουν τις διάφορες επιλογές και λειτουργία που σας επιτρέπει να επικεντρωθώ μόνο το θέμα σας. Από αυτό το mode λειτουργεί μαζί με το Intelligent Scene Recognition, η μηχανή επιλέγει τη βέλτιστη ρύθμιση για κάθε σκηνή. Επιπλέον, η εύκολη λειτουργία απλοποιεί τη λειτουργία προεπισκόπησης.

Αγοράστε Sony Cyber-shot DSC-HX5V 10.2MP CMOS 10x ζουμ Wide Angle ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Steady Shot και 3,0 ιντσών LCD

Οδηγός Λειτουργία
Αυτό αρχάριους φιλικό προαιρετική λειτουργία βοηθά περιηγηθείτε στις διάφορες λειτουργίες και ρυθμίσεις που φέρουν την περιγραφή των επιλεγμένων λειτουργιών ή ρυθμίσεων στην οθόνη LCD.

Photomusic
Photomusic συνδυάζει εικόνες με τη μουσική (4 κομμάτια, 5 λεπτά ανά διαδρομή) για την παραγωγή διασκέδασης και διασκέδασης προβολές διαφανειών με πρότυπο οπτικά εφέ (απλό, νοσταλγικό, ενεργό, και κομψό). Επιλέξτε από την προ-φορτωμένο κομμάτια της μηχανής ή τη μεταφορά τη δική σας από συμβατό υπολογιστή σας (πωλείται ξεχωριστά).

Λειτουργίες προβολής
Βρείτε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας το απλό φάκελο ή τους τρόπους προβολής του ημερολογίου.

Μέσα στη μηχανή Εργαλεία Ρετούς
Επεξεργασία και βελτίωση των φωτογραφιών σας εν κινήσει με μέσα στη μηχανή Κοπή, διόρθωση κόκκινων ματιών, και όξυνσης λειτουργίες Masking.

PhotoTV HD
Φέρτε τις φωτογραφίες σας στη ζωή και να απολαύσετε εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες υψηλής ευκρίνειας με το PhotoTV HD-capable Sony BRAVIA HDTVs. PhotoTV HD πρόστιμο ρυθμίσεις μελωδίες με PhotoTV HD σας ενεργοποιημένη BRAVIA HDTV, όπως η οξύτητα, διαβάθμιση, και το χρώμα για να εμφανίσετε εικόνες που μοιάζουν περισσότερο με τυπωμένα

Μπαταρία ιόντων λιθίου
Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση με ισχύ μεγαλύτερης διάρκειας από τις αλκαλικές μπαταρίες.

Media υποδοχή κάρτας
Για εύκολη αποθήκευση και κοινή χρήση των εικόνων σας, η DSC-HX5V που δέχεται Memory Stick Duo / Memory Stick PRO Duo / Memory Stick PRO-HG Duo μέσα ενημέρωσης (πωλείται ξεχωριστά).

SD Κάρτα Λειτουργικότητας
Sony κάρτες μνήμης SD είναι η τέλεια λύση για την αποθήκευση και την κοινή χρήση του ψηφιακού περιεχομένου σας, όπως η υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνει Sony PMB (Picture Motion Browser) ver λογισμικού. 5,02
Sony λογισμικό Picture Motion Browser προσφέρει ένα απλό και έξυπνο τρόπο για να μεταφέρετε, να ταξινομήσετε και να προβάλετε βίντεο και φωτογραφίες σε συμβατό υπολογιστή σας. Επιπλέον, πολλές επιλογές εξόδου σας αφήσει να κάψει τις αναμνήσεις σας σε DVD (πωλείται ξεχωριστά), καθώς και να επωφεληθούν από ένα κλικ για να ανεβάσετε μια σειρά από δημοφιλή βίντεο και τοποθεσίες κοινής χρήσης φωτογραφιών

Περιλαμβάνει Sony PMBP (Picture Motion Browser Portable) λογισμικό
Με το προεγκατεστημένο λογισμικό Picture Motion Browser (PMB) Portable λογισμικό της DSC-HX5V καθιστά εύκολο να προ-επιλέξετε τα βίντεο και τις εικόνες μέσα στη μηχανή και βολικά τα ανεβάσετε από την κάμερα σε ένα συμβατό υπολογιστή και δημοφιλείς ιστότοπους κοινής χρήσης στο Διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη για κανένα πρόσθετο λογισμικό ή να εγκαταστήσετε.

Αγοράστε Sony Cyber-shot DSC-HX5V 10.2MP CMOS 10x ζουμ Wide Angle ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Steady Shot και 3,0 ιντσών LCD


Search for Sony Cyber-shot DSC-HX5V 10.2mp CMOS 10x Zoom ευρείας γωνίας ψηφιακή φωτογραφική μηχανή


Related Post: