Penisvergroting Producten: Werken Ze?

 Verleiden door producten die beweren dat de penis vergroten? Haal de feiten over wat u kunt verwachten van mannelijk-pillen, pompen, oefeningen en operaties.

Penis-uitbreiding producten en procedures zijn niet moeilijk te vinden. Men's Magazines, radioprogramma's en het internet staan ​​vol met advertenties voor pompen, pillen, gewichten, oefeningen en zelfs operaties die beweren dat ze de lengte en breedte van uw penis te vergroten.

Echter, er is zeer weinig wetenschappelijke ondersteuning voor een niet-chirurgische methodes om de penis te vergroten. En geen gerenommeerde medische organisatie onderschrijft penis chirurgie om puur cosmetische redenen. De meeste van de technieken die je ziet geadverteerd niet effectief zijn, en sommigen kunnen uw penis beschadigen. Dus twee keer nadenken voordat je probeert een van hen.

Penis lengte: Wat normaal is, wat niet?

De angst dat je penis ziet er te klein of te klein is om je partner te bevredigen tijdens de seks is een veel voorkomende angst. Maar een aantal studies hebben aangetoond dat de meeste mannen die denken dat hun penis te klein zijn in feite normale grootte penissen te hebben. Ook studies suggereren dan de meeste mannen een overdreven idee van wat "normale" penis grootte hebben. Bedenk dat:

  • De gemiddelde penis maatregelen ergens tussen 3 en 5 duim (of ongeveer 8 tot 13 centimeter) als ze niet rechtop, en tussen 5 en 7 inch (13 tot 18 centimeter) bij te bouwen.
  • Een penis wordt beschouwd als abnormaal klein alleen als het is minder dan 3 centimeter (of ongeveer 7 centimeter) bij het rechtop, een aandoening, de zogenaamde micro-penis.

Hoe partners te bekijken penis grootte

De populaire media en adverteerders willen doen geloven dat je partner diep zorgen over penis grootte. De kwestie van de attractie is complex, maar een groot aantal studies suggereren dat de grootte van de penis is veel lager op de lijst van prioriteiten voor vrouwen dan bijvoorbeeld zaken als persoonlijkheid van een man. Helaas is er weinig onderzoek over homo's percepties over hun partners 'penis grootte. Maar houd in gedachten dat het begrijpen van je partner behoeften en wensen heeft meer kans om uw seksuele relatie dan te proberen om de grootte van uw penis te veranderen te verbeteren.

Geloof niet de hype

Bedrijven bieden veel verschillende soorten van niet-chirurgische behandelingen penis-uitbreiding, en vaak te bevorderen met serieuze ogende advertenties die goedkeuringen van de "wetenschappelijke" onderzoekers te nemen. Maar als je goed kijkt, zie je dat de claims van de veiligheid en effectiviteit niet zijn dus bewezen, marketeers vertrouwen op getuigenissen, gegevens en scheve twijfelachtige voor-en-na foto's.

Bij nadere inspectie van de zogenaamde seksuele enhancement supplementen, ziet u een zin als: "Deze uitspraken zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration (FDA)." Inderdaad, fabrikanten niet hoeven te bewijzen aan de FDA van de veiligheid of de effectiviteit voordat je voedingssupplementen op de markt.

Penis-uitbreiding producten

De meeste reclame voor penis uitbreiding methoden niet effectief zijn, en sommigen kunnen permanente schade aan uw penis veroorzaken. Hier zijn enkele van de meest gepromoot producten en technieken:

  • Pillen en lotions. Meestal bevatten vitaminen, mineralen, kruiden of hormonen die aanspraak maken op de penis te vergroten. Geen van deze producten is bewezen te werken, en sommige kunnen schadelijk zijn.
  • Vacuümpompen. Omdat pompt bloed in de penis en maakt het zwellen, soms zijn gebruikt bij de behandeling van erectiestoornissen. Met behulp van een penis pomp vaker en langer dan normaal gesproken gebruikt voor erectiestoornissen kunnen beschadigen elastische weefsel in de penis, wat leidt tot minder stevige erecties. Met behulp van een vacuümpomp kan creëren een illusie van een grotere penis, maar de resultaten zijn niet permanent.
  • Oefeningen. Soms Jelling genoemd, deze oefeningen gebruik maken van een hand-over-hand beweging om bloed te duwen van de basis naar het hoofd van uw penis. Hoewel deze techniek lijkt veiliger dan andere methoden, kan dit leiden tot littekenvorming, pijn en misvorming. Er zijn geen wetenschappelijke studies die aangeven deze techniek effectief is op het vergroten van de penis grootte.
  • Stretching. Stretching bestaat uit het aanbrengen van een stretcher of een extender apparaat aan op de penis. Deze apparaten uit te oefenen tractie op de penis. Een paar kleine studies hebben melding van een toename van een half inch tot bijna een inch (ongeveer 1 tot 2 cm) in de lengte met deze apparaten. Echter, de studies zijn niet van hoge kwaliteit en strengere onderzoek nodig is voordat deze techniek kan worden beschouwd als veilig en effectief.

Operatie is riskant en kan het werk niet

Studies hebben aangetoond dat de meerderheid van de mannen die ondergaan penis uitbreiding chirurgie niet tevreden bent met het resultaat. In het beste geval een operatie kan een half inch (1 cm) toe te voegen aan de lengte van de slappe penis. In het slechtste geval kan een operatie leiden tot complicaties, zoals infecties, littekenvorming en verlies van gevoel of functie.

Chirurgische methoden van penisvergroting – Niet voor cosmetisch gebruik


De behoefte aan penis uitbreiding chirurgie is zeldzaam. Een operatie is meestal gereserveerd voor mannen van wie de penis niet normaal functioneren als gevolg van een geboorteafwijking of letsel.

Hoewel cosmetische penis vergroting wordt aangeboden door sommige chirurgen, het is controversieel en door velen beschouwd als onnodig en mogelijk schadelijk zijn. Een aantal verschillende technieken worden gebruikt om een ​​penis te verlengen. Ieder van hen moet worden overwogen experimenteel. Er zijn niet genoeg studies van de penis-uitbreiding een operatie om een ​​nauwkeurig beeld van risico's en voordelen te geven.

De meest gebruikte chirurgische ingreep om de penis te verlengen gaat scheiden van de opschortende ligament dat de penis hecht aan het schaambeen en het verplaatsen van de huid van de buik om de penisschacht. Wanneer dit ligament is gesneden, de penis lijkt langer omdat er meer van te naar beneden hangt. Maar het snijden van de opschortende ligament kan leiden tot een penis in erectie te onstabiel zijn. Severing de opschortende ligament wordt soms gecombineerd met andere procedures, zoals het verwijderen van overtollig vet boven het schaambeen.

Een procedure om de penis te maken impliceert dikker het nemen van vet van een vlezige deel van het lichaam en het injecteren in de schacht van de penis. De resultaten zijn vaak teleurstellend, echter, omdat veel van de geïnjecteerde vet wordt geabsorbeerd door het lichaam. Dit kan leiden tot kromming of asymmetrie van de penis. Een andere techniek voor het verhogen van de breedte is enten weefsel op de schacht van de penis.

Geen van deze procedures is bewezen veilig te zijn of effectief.

Een paar dingen die eigenlijk kunnen helpen

Hoewel er geen gegarandeerd veilige en effectieve manier om je penis te vergroten, zijn er een paar dingen die je kunt doen als je bezorgd bent over uw penis grootte.

  • Communiceer met je partner. Het kan moeilijk zijn om oude gewoonten te breken of om seksuele voorkeuren te bespreken met uw partner. Maar je zult blij zijn u deed – en u kunt zich verbazen over de vonk terug brengt in je seksleven.
  • In vorm te komen en verliest de buik vet. Als je te zwaar en hebben een 'bierbuik, "je zou kunnen zien als je een kortere penis dan je eigenlijk doet. Regelmatige lichaamsbeweging kan een groot verschil maken. Een betere fysieke conditie kan niet alleen zorgen dat u er beter uitzien, maar kan u ook meer kracht en uithoudingsvermogen tijdens het vrijen.
  • Trim je schaamhaar. Veel schaamhaar rond de basis van uw penis kan uw penis er korter. Trimmen kan uw penis groter lijken. Het kan ook de gevoeligheid rond de basis van uw penis.
  • Praat met uw arts of een vertrouwenspersoon. Feeling ontevreden over de grootte van uw penis is een veel voorkomend probleem. Een gecertificeerd adviseur, psycholoog, psychiater of uw huisarts kan u helpen. Veel mannen voelen zich beter met de verzekering dat ze "normaal" of met een advies over hoe ze hun partner beter te voldoen, zonder toevlucht te nemen tot cosmetische penis uitbreiding.

De bottom line

Veel mannen denken dat ze een kleine penis en dat het verhogen van de omvang van hun penis zullen ze een betere minnaar of maken ze aantrekkelijker te maken. Maar de kans is uw penis binnen de normale afmetingen. Zelfs als uw penis kleiner is dan gemiddeld, mag het niet uit zo veel als je dacht. Voordat je toevlucht nemen tot tijdrovende, dure en gevaarlijke technieken die zullen worden minimaal effectief op zijn best, andere opties overwegen.

De meest effectieve oplossing kan worden net zo makkelijk als het praten met je partner of het krijgen van vorm. Als deze stappen niet helpen, probeer dan te praten met een professionele hulpverlener over uw zorgen.


Search for Penisvergroting Producten: Werken Ze?


Related Post: