Penis Udvidelsen Produkter: Virker De?

 Fristet af produkter, der hævder at øge penis størrelse? Få fakta om, hvad du kan forvente af mandlige-ekstraudstyr piller, pumper, øvelser og operationer.

Penis-udvidelsen produkter og procedurer er ikke svært at finde. Mandeblade, radioprogrammer og internettet er fyldt med annoncer for pumper, piller, vægte, øvelser og selv kirurgi, som hævder at forøge længden og bredden af ​​din penis.

Men der er meget lidt videnskabelig støtte til alle ikke-kirurgiske metoder til at forstørre penis. Og ingen velrenommerede medicinske organisation støtter penis operation for rent kosmetiske årsager. De fleste af de teknikker, du ser annonceres er ineffektive, og nogle kan skade din penis. Så tænk to gange, inden du forsøger nogen af ​​dem.

Penis størrelse: Hvad er normalt, hvad er ikke?

Frygten for, at din penis ser for lille eller er for lille til at tilfredsstille din partner under sex er en almindelig frygt. Men en række undersøgelser har vist, at de fleste mænd, der mener, at deres penis er for lille rent faktisk har normal størrelse penis. Tilsvarende undersøgelser tyder på, end mange mænd har en overdreven ide af, hvad "normal" penis størrelse. Overvej at:

 • Den gennemsnitlige penis foranstaltninger et sted mellem 3 og 5 inches (eller omkring 8 til 13 centimeter), når de ikke oprejst, og mellem 5 og 7 inches (13 til 18 cm), når oprejst.
 • En penis anses for unormalt lille, hvis den måler mindre end 3 inches (eller omkring 7 centimeter), når oprejst, en tilstand, der kaldes mikro-penis.

Hvordan partnere se penis størrelse

De populære medier og annoncører vil have jer til at tro, at din partner bekymrer sig dybt over penis størrelse. Spørgsmålet om tiltrækning er kompleks, men adskillige undersøgelser tyder på, at penis størrelse er meget lavere på listen over prioriteter for kvinder end sådanne spørgsmål som en mands personlighed. Desværre, er der lidt forskning om homoseksuelle mænds forestillinger om deres partners penis størrelse. Men husk på, at forstå din partners behov og ønsker er mere tilbøjelige til at forbedre dine seksuelle forhold end at forsøge at ændre størrelsen på din penis.

Tror ikke den hype

Virksomheder tilbyder mange forskellige typer af ikke-kirurgiske penis-udvidelsen behandlinger, og ofte fremme dem med alvorlige udseende reklamer, der indeholder påtegninger fra "videnskabelig" forskere. Men hvis man ser nærmere efter, vil du se, at krav til sikkerhed og effektivitet ikke er blevet bevist Så marketingfolk stole på testimonials, skæve data og tvivlsom før-og-efter fotos.

På et tæt inspektion af såkaldt seksuel udnyttelse kosttilskud, kan du opleve en sætning som: "Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af Food and Drug Administration (FDA)." Ja, behøver producenterne ikke at fremlægge dokumentation til FDA af sikkerhed eller effektivitet, inden du tager kosttilskud på markedet.

Penis-udvidelsen produkter

De fleste annoncerede penis udvidelsen metoder er ineffektive, og nogle kan forårsage permanent skade på din penis. Her er nogle af de mest fremme produkter og teknikker:

 • Piller og cremer. Disse indeholder normalt vitaminer, mineraler, urter eller hormoner, som hævder at forstørre penis. Ingen af ​​disse produkter har vist sig at arbejde, og nogle kan være skadelige.
 • Vakuumpumper. Fordi pumper trække blod ind i penis og gøre det svulme op, er de undertiden anvendes til behandling af erektil dysfunktion. Ved hjælp af en penis pumpe oftere og i længere tid, end der typisk anvendes for erektil dysfunktion kan skade elastisk væv i penis, hvilket fører til mindre firma erektion. Ved hjælp af en vakuumpumpe kan skabe en illusion af en større penis, men resultaterne er ikke permanent.
 • Øvelser. Undertiden kaldes Jelling, disse øvelser bruge en hånd-over-hånd bevægelse for at skubbe blod fra basen til hovedet af din penis. Selv om denne teknik synes sikrere end andre metoder, kan det føre til ardannelse, smerter og vansiring. Der er ingen videnskabelige undersøgelser, der tyder på denne teknik er effektiv til at øge penis størrelse.
 • Udstrækning. Udstrækning består af knytte en båre eller extender enhed til penis. Disse enheder udøve trækkraft på penis. Et par små studier har rapporteret om stigninger på en halv tommer til næsten en tomme (ca. 1 til 2 cm) i længden med disse enheder. Men undersøgelserne er ikke af høj kvalitet og mere stringent forskning er nødvendig, før denne teknik kan betragtes som sikre og effektive.

Kirurgi er risikabelt og kan ikke arbejde

Undersøgelser har vist, at flertallet af mænd, der gennemgår penis udvidelsen kirurgi ikke er tilfreds med resultaterne. I bedste fald kan kirurgi tilføje en halv tomme (1 cm) til længden af ​​de slap penis. I værste fald kan kirurgi resultere i komplikationer såsom infektion, ardannelse, og tab af fornemmelse eller funktion.

Kirurgiske metoder til penis udvidelsen – Ikke til kosmetisk brug


Behovet for penis udvidelsen kirurgi er sjælden. Kirurgi er typisk forbeholdt mænd, hvis penis ikke fungerer normalt på grund af en fødselsskade eller skade.

Selvom kosmetiske penis udvidelsen tilbydes af nogle kirurger, det er kontroversielt og anses af mange for at være unødvendige og potentielt skadelige. Et par forskellige teknikker bruges til at forlænge en penis. Alle af dem bør betragtes som eksperimentel. Der er ikke nok studier af penis udvidelsen kirurgi at give et præcist billede af risici og fordele.

Den mest udbredte kirurgisk indgreb for at forlænge penis omfatter bryde opsættende ledbånd, der lægger penis til skambenet og flytte hud fra maven til penis skaftet. Når dette ligament er skåret, penis synes længere, fordi mere af det hænger ned. Men at skære den opsættende ledbånd kan forårsage en erigeret penis for at være ustabil. Overskæring den opsættende ledbånd er undertiden kombineret med andre procedurer, såsom at fjerne overskydende fedt over skambenet.

En procedure, der gør penis tykkere indebærer at tage fedt fra en kødfuld del af kroppen, og indsprøjte det i skaftet af penis. Resultatet er ofte skuffende, men fordi meget af det injicerede fedt reabsorberes af kroppen. Dette kan føre til krumning eller asymmetri af penis. En anden teknik til at øge bredden er podning væv på akslen af ​​penis.

Ingen af ​​disse procedurer har vist sig at være sikker eller effektiv.

Et par ting, der kan faktisk hjælpe

Selvom der er ingen garanti for sikker og effektiv måde at forstørre din penis, er der et par ting, du kan gøre, hvis du er bekymret om din penis størrelse.

 • Kommunikere med din partner. Det kan være svært at bryde gamle vaner eller at diskutere seksuelle præferencer med din partner. Men du vil være glad for du gjorde – og du kan blive overrasket over den gnist, det sætter tilbage i dit sexliv.
 • Kom i form og tabe mave fedt. Hvis du er overvægtig og have en "Beer Gut," du kan se ud som om du har en kortere penis, end du rent faktisk gør. Regelmæssig motion kan gøre en stor forskel. Bedre fysiske konditionering kan ikke kun gøre dig ser bedre ud, men kan også give dig mere styrke og udholdenhed under sex.
 • Trim din kønsbehåring. En masse af kønsbehåring omkring bunden af din penis kan gøre din penis se kortere. Trimning kan gøre din penis se større ud. Det kan også øge følsomheden omkring bunden af ​​din penis.
 • Tal med din læge eller en rådgiver. Feeling utilfredse med størrelsen på din penis er et fælles problem. En certificeret rådgiver, psykolog, psykiater eller din familie læge kan hjælpe. Mange mænd føler sig bedre med forsikring om, at de er "normal" eller med råd om, hvordan man bedre kan tilfredsstille deres partner, uden at ty til kosmetisk penis udvidelsen.

Den nederste linje

Mange mænd tror, ​​at de har en lille penis, og at øge størrelsen af ​​deres penis vil gøre dem til en bedre elsker eller gøre dem mere attraktive. Men chancerne er din penis er inden for det normale størrelse. Selv hvis din penis er mindre end gennemsnittet, kan det ikke noget så meget, som du troede. Før du ty til tidskrævende, dyrt eller farlige teknikker, der vil være minimalt effektivt i bedste fald overveje andre muligheder.

Den mest effektive løsning kan være lige så nemt som at tale med din partner eller komme i form. Hvis disse trin ikke hjælper, så prøv at tale med en professionel rådgiver om dine bekymringer.


Search for Penis Udvidelsen Produkter: Virker De?

 • male extender virker den?
 • pensisforlænger

Related Post: