Kituri De Albire

teeth whitening kits Ca tu a lua mai în vârstă, pe dinti deveni în mod natural mai întunecat. Dacă bea ceai, cafea, vin roşu sau consuma alte alimente şi băuturi cu coloranţi puternic, poate deveni decolorat dinti mai devreme în viaţa ta. O altă cauză majoră de decolorare este fumat, care poate face pe dinti apar galben. Dinte dezintegrare, umpluturi şi tartrului build-up (într-o formă de plăci, care este constituit dintr-un film de bacterii pe suprafaţa de dinti călit), de asemenea, poate contribui la decolorare.

Albirea produse poate ajuta la uşura pe dinti. Acestea conţin de obicei fie un peroxid de hidrogen numit chimice sau Carbamid peroxid. Atunci când aceste substanțe chimice descompun, oxigen devine în greu suprafeței exterioare (email) de dinti, care whitens le. Efectele albire poate dura de la câteva luni până la trei ani. Aceasta variază de la persoană la persoană.

Există mai multe moduri diferite, aveţi posibilitatea să albi dintii dumneavoastră. De exemplu, puteţi cumpăra înălbire Kituri pentru a utiliza la domiciliu, sau medicul dentist poate albi dintii pentru tine. Albire nu va funcţiona pe dinti false, coroane, furnirelor sau umpluturi (inclusiv umpluturi dinte de culoare). În schimb, medicul dentist poate fi capabil de a înlocui aceste cu cele mai uşoare. El sau ea vă poate oferi sfaturi despre diferitele metode înălbire şi care va fi cea mai eficientă pentru tine.

Dacă aveţi dinte dezintegrare sau gumă bolii, aceasta va trebui să fie tratate înainte de a avea orice tratamente de albire. Există unele cazuri când medicul dentist poate recomanda că nu aveţi dinţii whitened. De exemplu, albire de obicei nu este recomandat pentru însărcinată sau alăptează femei, sau pentru oricine sub vârsta de 18 ale căror dintii sunt încă dezvoltarea.

>> click aici pentru a cumpara seturi de albire dinti

Care sunt alternativele la dinte de albire?

Modalităţi simple de a îmbunătăţi aspectul decolorate dinti includ:

  • periaj regulat cu un fluorură de pasta de dinţi
  • Oprirea fumatului
  • tăiere jos, pe produse alimentare şi băuturi care pot pata dinti, cum ar fi ceai, cafea şi vinul roșu
  • vizita la medicul dentist în mod regulat – el sau ea poate scară şi poloneză dinti pentru a elimina orice tartrului care a construit

Pasta de dinţi de albire sunt uşor abrazive, care poate ajuta pentru a elimina petele suprafață, dar nu se schimba la umbra naturale pe dinti. Experţii sunt în prezent de revizuire pasta de dinţi albire cât de eficiente sunt.

>> click aici pentru a cumpara seturi de albire dinti

Kituri de albire dinţi over-the-counter

Albire over-the-counter kituri sunt vândute în cele mai multe farmacii majore în întreaga UK. Acestea conţin de obicei cauciuc gura tăvi (matrițe care sunt aproximativ aceeaşi formă ca dinti) și tuburi de gel de albire. După stoarcere unele de gel în tăvi de gura, plasaţi le peste pe dinţi, de obicei pentru aproximativ 30 de minute la un moment.

Albire ingredient în gel este de obicei peroxid de hidrogen. Kituri va conţine numai slab peroxidul de hidrogen, astfel încât nu poate fi eficace ca produsele mai puternică folosite de medicul dentist. Unele produse care le puteţi cumpăra over-the-counter sunt mult mai eficiente decât altele. Acest lucru depinde de pe cât de mult ingredientul înălbire le conţin.

Întotdeauna a vorbi cu medicul dentist înainte de a utiliza kituri de albire dinţi over-the-counter.

>> click aici pentru a cumpara seturi de albire dinti

Albire dinti profesionale

Albire profesional este efectuată de medicul dentist. Acesta poate fi externe sau interne. Dacă înălbirea externe, gel este plasat pe suprafețele exterioare de dinti. Albire interne implică produsul înălbire fiind pus în interiorul tău dinte. Albire externe este mai frecvente, ca albire interne pot fi utilizate numai dacă aţi avut rădăcină canal de tratament, facilitând accesul în interiorul tău dinte.

Externe de albire

Albire externe este similar cu over-the-counter Albirea kituri. Medicul dentist va face tăvi de gura de cauciuc care se potrivesc exact pe dinţi şi gel va fi mai puternică şi, prin urmare, mai eficiente. El sau ea vă va da tuburi de albire gelul şi instrucţiuni despre cum să pună gel în tăvi de gura. Va trebui să poarte în mod regulat gura tăvi pentru 30 de minute până la o oră, o perioadă de două până la patru săptămâni.

Putere sau cu laser de albire poate face, de asemenea, de medicul dentist. El sau ea va plasa un sigiliu de cauciuc din jurul dinti pentru a proteja gingiile ta. Apoi gel de albire este pus pe dinti şi un speciale, stralucitor lumina este utilizat pentru a accelera procesul de albire. Acest tratament de obicei durează aproximativ o oră.

>> click aici pentru a cumpara seturi de albire dinti

Interne de albire

Albire interne poate fi realizat numai dacă aţi avut rădăcină canal de tratament. Acest lucru înseamnă că vasele de sânge şi nervii din interiorul dvs. dentare au fost înlocuite cu o umplutură de cauciuc.

Dacă înălbirea interne, medicul dentist va face o gaură în dumneavoastră dinte şi pus produsul înălbire în gaura. El sau ea va utiliza apoi gaura care anterior a fost făcută pentru tratamentul dumneavoastră rădăcină, deşi acesta poate trebuie să se efectueze ușor mai mare. Medicul dentist va sigiliu gaura cu o umplere temporară, lăsând albire în interiorul tău dinte.

Va trebui să mă întorc la medicul dentist aproximativ o săptămână mai târziu să aibă umplere temporară şi înălbitor scos. El sau ea va umple gaura cu un dinte de culoare de umplere.

>> click aici pentru a cumpara seturi de albire dinti

Care sunt riscurile?

Ca în fiecare procedură, există anumite riscuri asociate cu albire dinti. Noi nu am inclus şansa de acestea se întâmplă în care acestea sunt specifice pentru tine şi diferă pentru fiecare persoană. Întrebaţi medicul dentist să explice modul în care aceste riscuri se aplică pentru tine.

Efecte secundare

Efecte secundare sunt nedorite, dar cea mai mare parte temporară efecte pot obţine după procedura.

Efecte secundare de albire dinţi includ sensibilitatea temporară pe dinti la cald şi rece, o durere în gât, gingii şi alb patch-uri pe gingiile ta. Aceste efecte secundare ar trebui să dispară după câteva zile. Contactaţi medicul dentist dacă efectele secundare dura mai mult de acest lucru.

>> click aici pentru a cumpara seturi de albire dinti


Search for Kituri De Albire

  • gel de umplere gauri dinti

Related Post: