Kit Silmien Hoitotuotteet

teeth whitening kits Kuten voit saada vanhemmat, teidän hampaiden luonnollisesti tullut tummempi. Jos juoda teetä, kahvia, punaviiniä tai kuluttaa muiden elintarvikkeiden ja juomien kanssa vahvan colourings, teidän hampaiden tullut värittyneen aiemmassa elämääsi. Toinen merkittävä syy värinmuutos on tupakointi, jotka tekevät oman hampaiden näkyy keltainen. Hampaiden lahoamisesta, täytteet ja sakkauttamisen nopeuttamiseksi ristitartuntojen (kovaa muodossa kilpi, jossa elokuva bakteerien oman hampaiden pinnalla muodostamia) voidaan myös osaltaan värinmuutos.

Hampaiden valkaisevia tuotteiden avulla voidaan vaalentaa oman hampaita. Ne sisältävät yleensä kemiallisten kutsutaan vetyperoksidilla tai KARBAMIDI peroksidi. Kun näiden kemikaalien jaotellaan, happi saa kova ulkopinnan (Amel) hampaita, jotka whitens ne. Valkaisevia vaikutus kestää muutaman kuukauden enintään kolmeksi vuodeksi. Tämä vaihtelee henkilöiden.

Monella eri whiten oman hampaita. Voit ostaa valkaisemiseen valmistesarjoja käyttää kotona tai oman hammaslääkäri voi whiten oman hampaiden puolestasi. Valkaisu eivät toimi tekohampaat, kruunuina, pinnoitteet tai täytteet (mukaan luettuna täytteet Bluetooth-värjätty). Sen sijaan että hammaslääkäri ehkä korvaa ympyräkaavioiden. Hän voi antaa sinulle neuvoja, valkaisemiseen menetelmistä ja joka on tehokkain puolestasi.

Jos käytössäsi on Bluetooth lahoamisesta tai hartsi taudin, tämä täytyy käsitellä ennen kuin sinulla on valkaisevia käsittelyistä. On joissakin tapauksissa, kun käyttämäsi hammaslääkäri voi suositella, että sinulla ei ole yhteyttä hampaiden whitened. Esimerkiksi valkaisu ei yleensä suositella raskaana olevat tai imettävät naiset, tai joiden hampaiden kehitetään edelleen 18-vuotiaiden.

>> napsauttamalla tätä voit ostaa hampaiden valkaisevia Kits

Mitä vaihtoehtoja tooth valkaisevia?

Yksinkertainen tapoja parantaa värittyneen hampaiden ulkoasu sisältää:

  • harjaamalla säännöllisesti fluoridi hammastahna
  • Tupakoinnin lopettaminen
  • elintarvikkeiden ja juomien, joka voi värjäytyvät hampaita, kuten teetä, kahvia ja punaviinin leikkaaminen
  • vierailevat oman hammaslääkäri säännöllisesti – hän voi skaalata ja Puolan oman hampaiden poistamaan kaikista sakkauttamisen nopeuttamiseksi, joka on rakennettu

Valkaisevia toothpastes ovat hieman hiontavalmisteet, joka voi auttaa poistamaan pinta värjäys, mutta älä muuta käyttäjän hampaiden luonnollista varjoa. Asiantuntijat ovat tällä hetkellä arvioida kuinka tehokas valkaisevia toothpastes ovat.

>> napsauttamalla tätä voit ostaa hampaiden valkaisevia Kits

Pörssilistan hampaiden valkaisevia Kit

Pörssilistan valkaisevia valmistesarjoja myydään useimmissa suuria apteekeissa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ne sisältävät yleensä kumin suu tasojen (muoteille, noin sama muoto kuin oman hampaiden olevat) ja putkien valkaisu geeli. Jälkeen pusertamalla joitakin suu lokerot tulee geeli, siirrät ne oman hampaiden yleensä noin 30 minuuttia kerrallaan.

Geeli valkaisemiseen ainesosa on yleensä vetyperoksidia. Kit sisältää vain heikko vetyperoksidia, niin eivät voi olla yhtä tehokas kuin oman hammaslääkäri käyttämä vahvempi tuotteiden. Joitakin tuotteita, joita voi ostaa OTC ovat muita tehokkaampia. Tämä riippuu, miten paljon valkaisemiseen ainesosan niissä.

Aina puhua teidän hammaslääkäri ennen OTC hampaiden valkaisevia Kitit.

>> napsauttamalla tätä voit ostaa hampaiden valkaisevia Kits

Ammatillinen hampaiden valkaisevia

Ammatillinen valkaisu on suorittaa oman hammaslääkäri. Se voi olla ulkoinen tai sisäinen. Jos sinulla on ulkoinen valkaisu, geeli sijoitetaan oman hampaiden ulomman pinnoille. Sisäinen valkaisu koskee sijoittaa oman hampaiden sisällä valkaisemiseen tuotetta. Ulkoinen valkaisu on enemmän yhteistä, kuten sisäisen valkaisu voidaan käyttää vain, jos olet oli Juurihoito käsittely, oman hampaiden sisälle pääsyn helpottaminen.

Valkaisu ulkoinen

Ulkoinen valkaisu on samanlainen kuin valkaisevia valmistesarjoja OTC Bluetooth. Oman hammaslääkäri tekee kumin suu Tarjottimet, jotka sopivat sinun hampaiden täsmälleen ja geeli on vahvempi ja siis tehokkaampi. Hän antaa sinulle putkien geeli ja ohjeita asetetaan geeli suu-alustalle. Sinun on käytettävä säännöllisesti suu tarjottimet 30 minuuttia tunniksi, kahden tai neljän viikon aikana.

Virta- tai lasertulostin valkaisu voi tapahtua myös oman hammaslääkäri. Hän lisää kumin sinetti oman hampaiden suojella oman kumit ympärille. Valkaisemiseen geeli on saatettu oman hampaiden ja erityistä, kirkas valo käytetään valkaisevia nopeuttaa. Tämä käsittely kestää yleensä noin tunnin.

>> napsauttamalla tätä voit ostaa hampaiden valkaisevia Kits

Valkaisu sisämarkkinoiden

Sisäinen valkaisu voidaan tehdä vain jos Juurihoito kohtelu on ollut. Tämä tarkoittaa sitä, että verisuonet ja hermoihin sisällä että Bluetooth on korvattu kumin täyttämistä.

Jos sisäinen valkaisu, teidän hammaslääkäri porata reiän oman hampaiden ja laita valkaisemiseen tuotteen reikään. Hän käyttää reikä, joka oli aiemmin tehdyt pääkansion käsittelyä varten vaikka se on ehkä tehtävä hieman suurempi. Oman hammaslääkäri sinetöidä väliaikaisen täyttämisen kanssa reikä, jättäen valkaisuaine sisällä oman Bluetooth.

Sinun tulee palata oman hammaslääkäri noin yhden viikon myöhemmin saada tilapäistä täyttöä ja ottanut valkaisuaine. Hän täyttää reikä Bluetooth-värjätty täyttämisen kanssa.

>> napsauttamalla tätä voit ostaa hampaiden valkaisevia Kits

Mitä riskejä?

Kanssa kaikissa menettelyn ovat joissakin Bluetooth valkaisevia liittyvät riskit. Meillä ei lueta näistä tapahtuu, kuin ne ovat sinulle ja vaihdella jokaisella mahdollisuus. Pyydä yhteyttä hammaslääkäri selittämään, miten nämä riskit koske sinua.

Sivuvaikutuksia

Sivuvaikutuksia ovat ei-toivottujen mutta enimmäkseen väliaikaisia vaikutuksia voit saada menettelyn jälkeen.

Hampaiden valkaisevia sivuvaikutuksia ovat väliaikaisen herkkyys oman hampaiden kuuman ja kylmän, masakít na lalamunan, tarjouksen kumit ja oman kumit valkoisen korjaustiedostoja. Nämä sivuvaikutuksia olisi katoaa muutaman päivän kuluttua. Ota yhteyttä hammaslääkäri, jos sivuvaikutukset kestää kauemmin kuin tämä.

>> napsauttamalla tätä voit ostaa hampaiden valkaisevia Kits


Search for Kit Silmien Hoitotuotteet

  • silmien valkaisu

Related Post: