Hoodia – Wat U Moet Weten

Wat is Hoodia Gordonii?

uniquehoodia Latijnse naam: Hoodia gordonii

Andere namen: hoodia, xhooba,! khoba, Ghaap, hoodia cactus, Zuid-Afrikaanse woestijn cactus

Hoodia is een cactus-achtige plant die voornamelijk in de semi-woestijnen van Zuid-Afrika, Botswana, Namibië en Angola groeit.

In de afgelopen jaren, hoodia zwaar heeft gebracht voor weight loss en immens populair is geworden.

Hoewel er altijd is geweest een vraag naar dieetpillen, na het verbod op het kruid ephedra, werd de markt met name rijp voor de volgende nieuwe dieetpil.

Veel van de populariteit van hoodia vloeit voort uit de vorderingen dat de San Bosjesmannen van de Kalahari-woestijn hoodia gebruikt voor duizenden jaren afweren van honger en dorst tijdens lange jachtreizen. Ze zouden hebben gesneden uit de stam en de plant bittere smaak eten.

Hoodia gordonii groeit in bosjes van groene rechtop stengels. Hoewel het is een cactus vaak genoemd omdat het lijkt op een, is hoodia eigenlijk een succulente installatie.

Het duurt ongeveer vijf jaar voordat de hoodia gordonii bleke paarse bloemen verschijnen en de plant kan worden geoogst.

Er zijn meer dan 13 soorten van hoodia. De enige actieve ingrediënt tot nu toe geïdentificeerd is een steroïde glycoside dat heeft geroepen “p57″. Op dit moment wordt alleen hoodia gordonii gedacht aan p57 bevatten.

Beginnen te verliezen meer gewicht met unieke Hoodia

Wat is de geschiedenis van Hoodia Gordonii?

In 1937, een Nederlands antropoloog bestuderen de San Bosjesmannen opgemerkt dat ze hoodia gordonii gebruikt om eetlust te onderdrukken. In 1963 begon de wetenschappers bij de Raad voor wetenschappelijk en industrieel onderzoek (CSIR), Zuid-Afrika’s national laboratory, ze te studeren hoodia. Zij beweerden dat lab dieren verloren gewicht nadat ze hoodia gordonii kregen.

De Zuid-Afrikaanse wetenschappers, werken met een Brits bedrijf genaamd Phytopharm, geïsoleerd wat ze verondersteld te zijn een actieve ingrediënt in hoodia gordonii, een steroïde glycoside, die ze de naam p57. Na het verkrijgen van een octrooi in 1995, zij vergunning gegeven p57 aan Phytopharm. Phytopharm heeft meer dan 20 miljoen dollar besteed aan hoodia onderzoek.

Uiteindelijk farmaceutische reus Pfizer geleerd over hoodia en belangstelling bij de ontwikkeling van een geneesmiddel hoodia. In 1998 sub-licensed Phytopharm de rechten te ontwikkelen p57 aan Pfizer voor $21 miljoen. Pfizer keerde de rechten op hoodia terug naar Phytopharm, die nu met Unilever werkt.

Veel van de hype over hoodia begon na 60 minuten correspondent Leslie Stahl en bemanning reisde naar Afrika om te proberen hoodia. Ze huurde een lokale Bushman om te gaan met hen in de woestijn en sommige hoodia sporen. Stahl aten, beschrijft het als “cucumbery in textuur, maar niet slecht.” Zij meldde dat ze verloor de wens om te eten of drinken de hele dag. Ze zei ook dat ze niet ervaren geen onmiddellijke bijwerkingen, zoals indigestie of hart hartkloppingen.

Beginnen te verliezen meer gewicht met unieke Hoodia

Waar is Hoodia Gordonii gevonden?

Gordonii van Hoodia wordt verkocht in capsule, vloeistof, poeder, of thee vorm in health food winkels en op het Internet. Hoodia is ook gevonden in de populaire dieetpil Trimspa.

Hoe werkt Hoodia Gordonii?

Ondanks zijn populariteit zijn er geen gepubliceerde gerandomiseerde gecontroleerde proeven bij de mens te tonen hoodia is veilig of effectief in pilvorm.

Één studie gepubliceerd in September 2004 de kwestie van de hersenonderzoek vond dat injecties van p57 in het midden van de eetlust van rat hersenen resulteerde in gewijzigde niveaus van ATP, een energie-molecule die invloed kan hebben op de honger. De dieren ook de P57 injecties ontvangen aten minder dan ratten die placebo injecties ontvangen. Dit was een dierlijke studie en injecties in de hersenen zijn echter anders dan mondelinge verbruik, zodat het niet kan worden gebruikt om te tonen dat mondelinge hoodia kunt onderdrukken van eetlust bij de mens.

De fabrikant Phytopharm citeert een klinische proef waarbij 18 menselijke vrijwilligers die hoodia consumptie verminderde voedselinname door ongeveer 1000 calorieën per dag in vergelijking met een placebo-groep gevonden. Hoewel intrigerende, was niet de studie gepubliceerd of onderworpen aan een peer-review proces, zodat de kwaliteit van de studie kan niet worden geëvalueerd.

Wat zijn de bijwerkingen van Hoodia?

Er zijn sommige potentiële bijwerkingen van hoodia die je bewust van moet zijn. Wat zijn de bijwerkingen en de bezorgdheid over de veiligheid van Hoodia?

Hoe weet ik als het is Pure Hoodia?

Er zijn grootschalige rapporten van vervalste hoodia-producten. Mike Adams van nieuws Target, schat dat 80% van de hoodia-producten zijn besmet of vervalsen. Het is onmogelijk om te weten als een product hoodia pure hoodia en het werkzame bestanddeel bevat, tenzij het is getest door een onafhankelijk laboratorium.

Na het kijken van hoodia koper gidsen, hoodia waarderingen en hoodia vergelijkingen op het Internet, is mijn advies dat u zeer voorzichtig zijn. Meeste van deze sites zijn in het geheim gemaakt door bedrijven die verkopen hoodia. Zij verklaren waarom de hoodia in andere producten is inferieur, zelfs al zijn er geen gepubliceerde rapporten waaruit blijkt dat een doeltreffender is.
Laatste tijd, heeft iedereen gesproken over de alle natuurlijke honger onderdrukker bekend als Hoodia. Deze alle natuurlijke aanvulling is gekenmerkt op Oprah en zowat elke gezondheid nieuwsprogramma die je op de televisie en online vinden kunt. Het heeft vrij een reputatie ontwikkeld voor het klinisch bewezen vermogen om te onderdrukken honger. Producten met Hoodia in hen worden verondersteld te helpen maken u gevoel volledig, waardoor u minder eten en je helpen gewicht te verliezen.

Niet al deze producten Hoodia worden echter even gemaakt. In feite, hebben we gevonden dat sommige doeltreffender dan anderen zijn. Met meer dan 1485 mg van pure, is onvervalste Hoodia in elke dosis, Unieke Hoodia gebleken dat u vertrouwen kunt je helpen gewicht te verliezen en het weg houden.

Beginnen te verliezen meer gewicht met unieke Hoodia

Hoodia Gordonii: Wat is het?

Hoodia Gordonii is de wetenschappelijke naam voor een cactus zoals installatie die in een heet, droog klimaat gedijt. Het is gebruikt door de eeuwen heen door de woestijn woning stammen van Afrika te wenden van de honger in tijden van schaarste. Terwijl deze plant is gegroeid in hete en droge regio’s over de hele wereld, kunnen de zuiverste en meest potente vormen van Hoodia Gordonii worden gevonden in de Kalahariwoestijn van Zuid-Afrika waar het vandaan komt.

Hoe Hoodia Gordonii u kan helpen?

Eerst en vooral, is Hoodia een eetlustremmer dat geeft je een gevoel van volheid, helpt u minder te eten. Naast staving off honger, helpt het ook regelen uw bloedsuikerspiegel gedurende de dag die vooral handig is tijdens die momenten wanneer je maag leeg is. Onderzoek toont aan dat Hoodia is één van de weinig natuurlijke supplementen die tot verlies van het werkelijke gewicht leiden kunnen.

Voordelen van het gebruik van unieke Hoodia

Sinds unieke Hoodia, alleen wordt gebruikt door 100% echte Hoodia Gordonii van de beste bron, het wordt beschouwd als een van de beste, meest potente alle natuurlijke gewichtsverlies supplementen daar. Mensen over de hele wereld zijn met behulp van het en ervaart absolutely amazing resultaten.

Hier zijn enkele van de voordelen van het gebruik van unieke Hoodia:

Superior eetlust controle – het voelt u meer volledige en u helpen om te eten veel minder, zal maken

Bloedsuiker controle – uw bloedsuikerspiegel te houden van “spiking” zal u helpen door de dag zonder de wens aan snack

All Natural – unieke Hoodia is gemaakt van 100% alle natuurlijke Hoodia. Het is veilig en effectief

No zenuwachtig gevoel – deze pillen bevatten niet alle stimulerende middelen van welke aard. U zult geen ervaren kriebels of een race hart na het nemen.

Nu met Bioprene – de Bioprene alle natuurlijke voeding Super lader is toegevoegd aan de formule, versterking van het effect van Hoodia door ongeveer 30%.

Beginnen te verliezen meer gewicht met unieke Hoodia

Gewicht verliezen en houden het af is nooit zo gemakkelijk en veilig. Slechts drie capsules van Unieke Hoodia elke dag toegevoegd aan uw dieet, en u zult beginnen resultaten met in een eerste week zelf.

Tot slot, is er een klinisch bewezen en realistische manier om gewicht te verliezen. Unieke Hoodia kan je helpen verliezen tot 5 pond per dag.

Ga hier voor een bezoek aan de officiële website van unieke Hoodia: www.uniquehoodia.com en orde vandaag!

order uniquehoodia


Search for Hoodia – Wat U Moet Weten

  • andere naam hoodia gordonii

Related Post: