Canon PowerShot Elph 300 HS 12.1 MP ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

canon powershot elph 300 hs 12.1 mp digital camera

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Μαύρο

 • Λεπτότερο ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με 24 χιλιοστά εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός και 5x οπτικό zoom και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.
 • Σύστημα HS της Canon με ένα 12,1 MP CMOS και του επεξεργαστή DIGIC 4 επεξεργαστή εικόνας βελτιώνει τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς την ανάγκη για φλας
 • Full HD 1080p βίντεο για την εξαιρετική ποιότητα με στερεοφωνικό ήχο, καθώς και ένα ειδικό κουμπί ταινία για εύκολη πρόσβαση.
 • Αποκτήστε υψηλή ταχύτητα λήψης σε ένα σημείο-και-βλαστών: Υψηλή ταχύτητα τρόπο λειτουργίας ριπής και συλλαμβάνει 8.0fps
 • Smart AUTO επιλέγει με έξυπνο τρόπο τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την κάμερα που βασίζεται σε 32 προκαθορισμένες συνθήκες λήψης.
 • 12,1 ενεργών megapixel, 1/2.3-inch υψηλής ευαισθησίας CMOS? 5x οπτικό zoom και 4x ψηφιακό ζουμ
 • 2.7 in. έγχρωμη οθόνη TFT LCD με ευρεία γωνία προβολής? Ενσωματωμένο φλας? Βίντεο Full HD 1080p με στερεοφωνικό ήχο
 • Και μειώνει τα επίπεδα θορύβου σε υψηλότερες ρυθμίσεις ISO.
 • Οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας? DIGIC 4 επεξεργαστή εικόνας? Υψηλής ταχύτητας τρόπο λειτουργίας ριπής
 • Smart AUTO (32 σκηνές)? Ταινία Digest λειτουργία? Παιχνιδιών Επίδραση φωτογραφική μηχανή? Μονόχρωμο? Face Detection? Διόρθωση κόκκινων ματιών
 • Σούπερ ταινία αργής κίνησης καταγράφει βίντεο σε υψηλές ταχύτητες για να επιτρέψει την αναπαραγωγή αργής κίνησης.
 • USB 2.0 Hi-Speed? HDMI? Υποδοχή κάρτας SD (κάρτα δεν περιλαμβάνεται)
 • Ζουμ οπτικά ενώ η βιντεοσκόπηση και να κρατήσει υλικό σταθεροποιημένο με δυναμική.

Αγορά Canon PowerShot ELPH 300 HS 12.1 MP Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή (Μαύρη)

Λεπτομέρειες προϊόντος

 • Διαστάσεις: 3.6 x 0,8 x 2,2 ίντσες? £ 1
 • Βάρος: £ 1 (Δείτε τα έξοδα αποστολής και πολιτικές)
 • Ναυτιλία: Το σημείο αυτό είναι επίσης διαθέσιμα για τη ναυτιλία για να επιλέξετε τις χώρες εκτός των ΗΠΑ
 • ASIN: B004J41T7Q
 • Το σημείο αριθμός μοντέλου: ELPH 300 HS – BK
 • Μπαταρίες: 1 Μη τυπικός μπαταρίες μπαταρίας απαιτείται. (Συμπεριλαμβάνεται)
 • Μέση Βαθμολογία επισκεπτών: 4,1 από 5 αστέρια Δείτε όλες τις αξιολογήσεις (152 κριτικές πελατών)
 • Amazon Bestsellers Κατάταξη: # 4 σε κάμερα και Βιντεοκάμερες (Βλ. Top 100 κάμερα & Φωτογραφία)
 • Ημερομηνία πρώτο διαθέσιμο στο Amazon.com: 6 Φλεβάρη, 2011

Αγορά Canon PowerShot ELPH 300 HS 12.1 MP Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή (Μαύρη)

Περιγραφή προϊόντος

Χρώμα: Μαύρο

Από τον κατασκευαστή

Μην αφήνετε λεπτό προφίλ της PowerShot ELPH 300 HS ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και καλή εμφάνιση να σας ξεγελάσει. Αυτή η κηλίδα μικρή συσκευή μπορεί να ξεχωρίσει από το πλήθος, αλλά θα προσφέρει επίσης εκπληκτικές εικόνες, εξαιρετικά λεπτομερή ανάλυση 1080p Full HD βίντεο, σοβαρές λειτουργικότητα, καθώς και μια πληθώρα από εφέ και αυτόματες ρυθμίσεις. Θα εκπλαγείτε πόσο είναι συσκευασμένο σε ένα τέτοιο λεπτό σημείο-και-βλαστών. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια, και ας HS της Canon σύστημα, ένα φακό 24 χιλιοστών, 5x οπτικό ζουμ, και 12.1 Megapixels σας βοηθήσει να αποτυπώνετε εξαιρετικές φωτογραφίες παντού.

Η ELPH 300 HS είναι λιγότερο από μια ίντσα βαθιά και ζυγίζει λιγότερο από 5 ουγγιές.

Υπερ-ευρυγώνιος φακός 24 χιλιοστών και οπτικό ζουμ 5x επί του πλοίου.

Σύστημα HS της Canon βελτιώνει τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς την ανάγκη για ένα φλας, και μειώνει τα επίπεδα θορύβου σε υψηλότερες ρυθμίσεις ISO.

Απίστευτα λεπτό. Απίστευτα ισχυρή.

Thin Is In

Σε λιγότερο από μια ίντσα βαθιά και με βάρος μόλις κάτω των πέντε ουγκιά, η PowerShot 300 HS θα χωράει στην τσέπη σας, αλλά πακέτα άφθονη ισχύ σε κομψή point-and-shoot σώμα του. Ένα 24 χιλιοστά εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός με ένα ισχυρό 5x οπτικό zoom σας δίνει την ευελιξία να πυροβολούν σε οποιοδήποτε αριθμό καταστάσεων, και το οπτικό σταθεροποιητή εικόνας κρατά τα πράγματα από να πάρει πάρα πολύ επισφαλής όταν είστε μεγέθυνση σφιχτό. Είτε είστε έξω πάρτι ή απλά περπατώντας γύρω από την πόλη, δεν χρειάζεται να θυσιάσετε το στυλ για την εξουσία-την PowerShot ELPH 300 HS έχει εσείς κάλυψε για τη λήψη υπέροχων φωτογραφιών χωρίς κόπο.

No More Dark Φωτογραφίες

Σύστημα HS της Canon βελτιώνει τη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού χωρίς την ανάγκη για ένα φλας, και μειώνει τα επίπεδα θορύβου σε υψηλότερες ρυθμίσεις ISO.

Η Canon HS σύστημα λαμβάνει την απογοήτευση από χαμηλό φωτισμό, παρέχοντας σαφή, χωρίς θόλωση λήψεις με όλους τους περιβάλλον ανέπαφο, και την απελευθέρωση σας από τις μερικές φορές ανεπιθύμητες ενέργειες από τη χρήση του φλας. Όμορφη χαμηλού φωτισμού πλάνα είναι δυνατή τόσο σε χαμηλές και υψηλές ταχύτητες ISO, και το δυναμικό εύρος επεκτείνεται για να διατηρήσει μέγιστη λεπτομέρεια στην ανάδειξη και σκιερές περιοχές.

Το σύστημα είναι το αποτέλεσμα των δύο τεχνολογιών συνευρίσκονται σε αυτό το compact PowerShot. Η πρώτη είναι η αισθητήρα CMOS 12,1 megapixel, το οποίο τις θέσεις του φωτός που λαμβάνει επιφάνεια για την καλύτερη δυνατή λήψη φωτός. Περισσότερο φως σημαίνει σαφέστερες, χωρίς θολώματα εικόνες με πολλές λεπτομέρειες και απόχρωση, ακόμα και σε σκοτεινές περιοχές. Συνεργασία με τον αισθητήρα CMOS για να παραδώσει το σύστημα HS έχει προχωρήσει DIGIC 4 της Canon επεξεργαστή εικόνας, η οποία μειώνει το θόρυβο ενεργά και παρέχει επεξεργασία εικόνας υψηλής ταχύτητας.

Σύστημα HS της Canon προσφέρει δραματικά μεγαλύτερη ευαισθησία από το μέσο όρο φωτογραφική μηχανή σας με την ίδια ή μεγαλύτερη μετράει megapixel.
Κάντε κλικ εδώ για μια μεγαλύτερη εικόνα

Το HS Megapixel Advantage

Υπάρχουν κι άλλα να megapixels. Σύστημα HS της Canon προσφέρει δραματικά μεγαλύτερη ευαισθησία από το μέσο όρο φωτογραφική μηχανή σας με την ίδια ή μεγαλύτερη μετράει megapixel. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται υπερβολικός megapixels για να επιτύχει εντυπωσιακές εικόνες με ελάχιστο θόρυβο, και θα έχετε εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις 12,1 megapixel ELPH 300 HS.

Αξέχαστες στιγμές σε Full HD

Βιώνοντας τη λαμπρότητα του βίντεο HD σε ένα Canon PowerShot ELPH ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Με το βολικό ειδικό κουμπί ταινία, θα είστε σε θέση να καταγράφουν άμεσα τις καθημερινές στιγμές της υψηλής ευκρίνειας λεπτομέρεια με το πάτημα ενός κουμπιού. Εγγραφή σε ανάλυση Full HD 1080p με στερεοφωνικό ήχο, και σηκώστε το προαιρετικό HTC-100 καλώδιο HDMI για προβολή βίντεο απευθείας στην τηλεόρασή σας HDTV.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το οπτικό zoom, ενώ τα γυρίσματα βίντεο, έτσι μπορείτε να φτάσετε σε ένα όμορφο και κοντά-συν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τρεμάμενο χάρη υλικό για δυναμική σταθεροποίησης εικόνας για να κρατήσει τα βίντεό σας σταθερό!

Λήψη βίντεο σε ανάλυση Full HD 1080p ανάλυση, και πρόσθεσε ένα προαιρετικό καλώδιο HDMI για να απολαμβάνετε άμεσα στην HDTV σας.

Αγορά Canon PowerShot ELPH 300 HS 12.1 MP Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή (Μαύρη)

Η PowerShot ότι συμβαδίζει με την Δράση

Μερικές φορές, η δράση μόνο δεν θα σταματήσει για σας. Η PowerShot ELPH 300 HS έρχεται εξοπλισμένο με υψηλής ταχύτητας, τρόπος λειτουργίας ριπής που μπορεί να συλλάβει οκτώ πλαίσια ανά δευτερόλεπτο. Απλά κρατήστε πατημένο το κουμπί του κλείστρου και να πιάσει φωτιά ταχείας δράσης ακολουθίες-ιδανικό για αθλητικά γεγονότα!

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα διασκεδαστικό αργή κίνηση επίδραση στα βίντεό σας, χρησιμοποιώντας Σούπερ ταινία αργής κίνησης. Σούπερ ταινία αργής κίνησης θα καταγράψει κλιπ σας σε υψηλή ταχύτητα, έτσι ώστε όταν παρακολουθείτε τα βίντεό σας, θα αναπαραγωγή σε αργή κίνηση, μια μεγάλη δυνατότητα για την ανάλυση των αθλητικών παιχνίδι-από-παιχνιδιού, ή απλά για τη δημιουργία διασκέδαση οπτικά εφέ.

Advanced Smart AUTO για φωτογραφίες και βίντεο που λάμπουν

Η PowerShot ELPH 300 HS ψηφιακή φωτογραφική μηχανή παίρνει την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο-αυτόματα. Προηγμένο Έξυπνο σύστημα της φωτογραφικής μηχανής Auto που ανιχνεύει έναν πλούτο των πληροφοριών σχετικά με τη σκηνή λήψης, τότε επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις για σας. Τώρα, με ένα εκτεταμένο φάσμα από 32 σενάρια γυρίσματα, η φωτογραφική μηχανή χειρίζεται μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων, απελευθερώνοντας σας μέχρι να επικεντρωθεί σε σύνθεση shot σας και την καταγραφή τη στιγμή που ψάχνετε. Από πορτρέτα σε τοπία με σκηνές δράσης, η PowerShot ELPH 300 HS ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σας καλύπτει, αν τραβάτε φωτογραφίες ή βίντεο.

 • Smart AUTO
  Η φωτογραφική μηχανή επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις λήψης για βέλτιστη ποιότητα με βάση τα θέματα και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες να παρέχουν point-and-shoot απλότητα.
 • P Πρόγραμμα
  Πρόσβαση προηγμένα χαρακτηριστικά αντιστάθμιση έκθεσης, ενώ τα γυρίσματα ως επί το πλείστον αυτόματα.
 • Λειτουργία Movie Digest
  Εγγραφές ένα βίντεο κλιπ πριν από τη λήψη μιας σταθερής εικόνας και, στη συνέχεια, συνδυάζει την αξία μιας ημέρας του κλιπ σε ένα βίντεο.
 • Πορτρέτο
  Η φωτογραφική μηχανή θέτει ένα μεγάλο άνοιγμα, με επίκεντρο το θέμα και καλλιτεχνικά θόλωμα παρασκήνιο για να κάνει ποπ θέμα σας.
 • Παιδιά & Ζώα
  Μείωση του χρόνου εστιάζοντας παγώνει γρήγορα κινούμενα θέματα, έτσι δεν θα χάσετε τις ειδικές πυροβολισμούς.
 • Smart Shutter
  Η κάμερα τραβάει αυτόματα τη φωτογραφία όταν οι άνθρωποι χαμογελούν, κλείνει το μάτι, ή να μπει σε κορνίζα.
 • Υψηλής ταχύτητας ριπή
  Η φωτογραφική μηχανή πυροβολεί συνεχώς σε υψηλή ταχύτητα περίπου. 8.2fps ενώ κρατάτε πατημένο το κλείστρο.
 • Καλύτερη επιλογή εικόνας
  Η φωτογραφική μηχανή παίρνει πέντε φωτογραφίες διαδοχικά, και στη συνέχεια επιλέγει το καλύτερο ένα από τα τσαμπί.
 • Φορητές Νυκτερινή σκηνή
  Καταστέλλει θόλωσης εικόνας, ακόμη και χωρίς τη βοήθεια ενός τρίποδου.
 • Χαμηλός φωτισμός
  Για την λήψη εικόνας υψηλής ποιότητας σε μια καταπληκτική σειρά από συνθήκες χαμηλού φωτισμού καταστάσεις.
 • Fisheye Effect
  Προσθέστε ένα κλασικό παραμόρφωση φωτογραφία χωρίς φακό fisheye.
 • Μινιατούρα Effect για Κινηματογράφος & Stills
  Τονίζει προοπτική για μια μικρογραφία επίδραση από θόλωση άνω και κάτω τμήματα του βίντεο και φωτογραφίες.
 • Παιχνιδιών Επίδραση κάμερας
  Προσομοιώνει φωτογραφίες που ελήφθησαν με το «παιχνίδι» ή φωτογραφικές μηχανές οπών καρφίτσας, σκουραίνει την εικόνα στις άκρες για να δημιουργήσει μια βινιέτα αποτέλεσμα.
 • Creative Light Effect
  Μεταμορφώστε το υπόβαθρο φωτεινά σημεία σε αστέρια, καρδιές, προωθεί τη μουσική και πολλά άλλα.
 • Μονόχρωμος
  Επιλέξτε από τα τρία μονά-tone αποτελέσματα: μαύρο και λευκό, Σέπια, ή μπλε.
 • Σούπερ Vivid
  Σούπερ Vivid εντείνει τις υπάρχουσες αποχρώσεις, πλημμυρίζοντας τη σκηνή με τα φωτεινά χρώματα.
 • Επίδραση Αφίσα
  Επίδραση Αφίσα συνδυάζει αρκετές παρόμοιες αποχρώσεις σε ένα χρώμα, μετατρέποντας λεπτές διαβαθμίσεις σε εντυπωσιακά, σκηνή-βρεθώ αντιθέσεις.
 • Accent Χρώμα
  Επιλέξτε να διατηρούν ένα μόνο χρώμα στην εικόνα σας, ενώ άλλα χρώματα σειρά μονόχρωμων.
 • Εναλλαγή χρωμάτων
  Επιλέξτε ένα χρώμα και να το αντικαταστήσει με ένα χρώμα που ορίζετε για τα ειδικά εφέ.
 • Παραλία
  Πάρτε σαφή πλάνα των ανθρώπων σε μια ηλιόλουστη παραλία χωρίς σκοτεινό πρόσωπα.
 • Φύλλωμα
  Εξαιρετικές φωτογραφίες του φυλλώματος φθινοπώρου, πράσινο και λουλούδια.
 • Χιόνι
  Shoot σαφές σκηνών χιονιού χωρίς σκοτεινά θέματα ή μια αφύσικη γαλαζωπή απόχρωση.
 • Πυροτεχνήματα
  Πάρτε εκπληκτικές φωτογραφίες του στα ύψη πυροτεχνήματα.
 • Stitch Assist
  Κατασκευάστηκε προκαλεί δέος πανοράματα από τακτοποιημένα ευθυγράμμιση διαδοχικές εικόνες.

Αγορά Canon PowerShot ELPH 300 HS 12.1 MP Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή (Μαύρη)

Δυνατότητες Movie

Η PowerShot ELPH 300 HS σας δίνει μια ποικιλία από επιλογές ανάλυση για τα γυρίσματα ταινιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Shoot σε Full HD (1920 x 1080) στα 30 fps για μέχρι και 14 λεπτά. 34 δευτερόλεπτα. ή 4GB ανά βίντεο κλιπ. Shoot σε HD (1280 x 720) στα 24 fps για έως και 20 λεπτά. και 43 sec. ή 4GB ανά βίντεο κλιπ. Shoot σε VGA (640 x 480) στα 30 fps για έως και 43 λεπτά. και 43 sec. ή 4GB ανά βίντεο κλιπ και QVGA (320 x 240 στα 30 fps) για μέχρι και 1 ώρα 58 λεπτά. και 19 sec. ή 4GB ανά βίντεο κλιπ.

Σούπερ ταινία αργής κίνησης Εγγραφή κλιπ σας σε υψηλή ταχύτητα (περίπου 240fps), και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε τα βίντεό σας σε αργή κίνηση. (Δείτε ένα βίντεο του Super Slow Λειτουργία Movie κίνηση στο πάνω μέρος της σελίδας, ακριβώς κάτω από την εικόνα του προϊόντος.)

Μινιατούρα Λειτουργία Movie Miniature Λειτουργία Movie ενισχύει την προοπτική να κάνει μεγάλες σκηνές όπως cityscapes ή τοπία φαίνονται να είναι σε μικρογραφία αναλογίες. (Δείτε ένα βίντεο του Miniature Λειτουργία Movie στην κορυφή της σελίδας, ακριβώς κάτω από την εικόνα του προϊόντος.)

Εύκολα Γυρίστε τις αναμνήσεις σας σε βίντεο

Να βάλει μαζί ένα βίντεο που περιέχει στιγμιότυπα από οικογενειακές διακοπές, αποτελούν σημαντικές ευκαιρίες και άλλες ειδικές εκδηλώσεις είναι τώρα ευκολότερη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Χρησιμοποιώντας την ταινία Digest Mode, μπορείτε να έχετε την κάμερα καταγράφει αυτόματα ένα σύντομο βίντεο κλιπ (έως περίπου 4 δευτερόλεπτα) κάθε φορά που πυροβολούν μια σταθερή εικόνα. Η κάμερα θα συνδυάσει τότε αξίζει μια ολόκληρη ημέρα του κλιπ σε ένα ενιαίο βίντεο. Δεν απαιτείται επεξεργασία-Movie Λειτουργία Digest κάνει όλη τη δουλειά, ώστε να μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και απολαύστε βίντεο σας!

Προσθέστε λίγη διασκέδαση στις φωτογραφίες σας

Δύο νέα προγράμματα σκηνών, παιχνιδιών Επίδραση Κάμερα και Μονόχρωμο, προσθέτουν μια καλλιτεχνική ματιά στις φωτογραφίες σας.

Παιχνιδιών Επίδραση κάμερας
Προσθέστε μερικές vintage νοσταλγία με εφέ μηχανή παιχνιδιών, που αναδημιουργεί την κλασική εμφάνιση με σκουραίνει τις άκρες για να τα κάνει να φαίνονται σαν να είχαν φωτογραφηθεί μέσα από ένα φακό pinhole, και AMPING μέχρι την αντίθεση.

Μονόχρωμος
Μονόχρωμο σας επιτρέπει να απομακρυνθούν από το συνηθισμένο μαύρο και άσπρο, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από τρία μονά-τονισμένα αποτελέσματα: Black & White, Sepia, ή μπλε, για να δώσει πραγματικά τις φωτογραφίες σας την επίδραση που ψάχνετε.

Τι περιλαμβάνει η συσκευασία

PowerShot ELPH 300 HS (Μαύρο), μπαταρία, φορτιστή μπαταρίας, λουρί καρπού, καλώδιο AV, USB Interface Cable, Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Λύση CD-ROM, τεκμηρίωση

Περιγραφή προϊόντος

Η Canon PowerShot 5096B001 ELPH 300 HS Μαύρη 12MP ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με ζουμ 5x και 2.7. Οθόνη LCD έχει ένα λεπτό προφίλ που όχι μόνο θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος, αλλά θα παράσχει επίσης απίστευτα λαμπρή ακίνητες εικόνες και εκπληκτική ανάλυση 1080p HD βίντεο. Μόλις ενεργοποιήσετε την κάμερα, να είναι έτοιμη να εκπλαγείτε με το πόσο είναι συσκευασμένο σε μία από τις λεπτότερες point-and-shoot ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές στην αγορά. Έτσι, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και να αφήσετε το σύστημα του ΕΣ, 24mm 5x οπτικό ζουμ και 12.1 Megapixels σας βοηθήσουν να επιτύχετε εκπληκτικές εικόνες παντού.

Αγορά Canon PowerShot ELPH 300 HS 12.1 MP Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή (Μαύρη)


Search for Canon PowerShot Elph 300 HS 12.1 MP ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

 • αγορά ψηφιακής βιντεοκάμερα ως 300 €

Related Post: