Canon EOS ανταρτών T3i 18 MP CMOS ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR

Canon EOS Rebel T3i 18 MP CMOS ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR και DIGIC 4 Imaging με την EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS Lens

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • 18,0 MP αισθητήρα CMOS και επεξεργαστή DIGIC 4 επεξεργαστή εικόνας για υψηλή ποιότητα εικόνας και την ταχύτητα.
 • ISO 100 – 6400 για τα γυρίσματα από το φωτεινό στο αμυδρό φως.
 • Η βελτιωμένη EOS Πλήρης λειτουργία ταινιών HD με χειροκίνητο έλεγχο έκθεσης, η εκτεταμένη καταγραφή με νέα ταινία Ψηφιακό ζουμ
 • Μεταβλητής γωνίας 3,0 ιντσών Clear View LCD οθόνη (3:2) για λήψεις σε υψηλές ή χαμηλές γωνίες και 1,040,000-dot VGA με μείωση της ανάκλασης
 • Η νέα λειτουργία Intelligent Scene Auto Picture και Auto Style ενσωμάτωση των νέων σκηνής EOS σύστημα ανίχνευσης
 • 3.0-ιντσών μεταβλητής γωνίας Clear View LCD? Ενσωματωμένο φλας? Full HD movie λειτουργία σε ανάλυση 1920 x 1080
 • Και βίντεο χαρακτηριστικά Snapshot για βελτιωμένες επιλογές λήψης βίντεο.
 • Συμβατή με πλήρη σειρά Canon EF και EF-S φακούς
 • DIGIC 4 επεξεργαστή εικόνας? Σκηνής λειτουργία Intelligent Auto και Auto Picture Style ενσωματώνουν EOS Σύστημα Ανίχνευσης Σκηνής? Προηγμένα χαρακτηριστικά απεικόνισης: Βασικό + Φίλτρα λειτουργία, Multi-Aspect λειτουργία και Δημιουργικής
 • Περιλαμβάνει EOS Rebel T3i ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR και EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS τύπου ΙΙ φακού? 18,0 megapixel αισθητήρας CMOS? Στο επίπεδο του ματιού σκόπευτρο SLR
 • Υποδοχή USB 2.0? Βίντεο από τερματικό: NTSC / PAL με δυνατότητα επιλογής? SD / SDHC / SDXC υποδοχή για κάρτα μνήμης (κάρτα δεν περιλαμβάνεται)

Αγορά Canon EOS Rebel T3i 18 MP CMOS ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR και DIGIC 4 Imaging με την EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS Lens

Canon EOS T3i: Hands-on preview

Η Canon παρουσίασε την EOS T3i (γνωστός στην Ευρώπη ως την EOS 600D) άνω entry-level DSLR. Συνεχίζει να χρησιμοποιεί το 18MP αισθητήρα CMOS εξεταστεί υπό το Rebel t2I (550D) αλλά αποκτά κλίση και η περιστροφή 1040 k dot οθόνη LCD, όπως αυτή που προσφέρονται στην πιο ακριβή 60D. Είναι τα κέρδη επίσης τη δυνατότητα να ελέγχει από απόσταση flashguns χρησιμοποιώντας εσωτερικά φλας της, ένα χαρακτηριστικό που στο παρελθόν μόνο που χαρακτηρίζονται σε υψηλότερες-end μοντέλα. Παράλληλα με την κάμερα, η Canon είναι η δρομολόγηση και η 18-55mm F3.5-5.6 II, ένα αισθητικά αναθεωρημένη έκδοση του οπτικά σταθεροποιημένο φακό κιτ της. Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει προ-παραγωγής εκδόσεις και των δύο και έχουν ετοιμάσει ένα Hands-On Preview της EOS 600D, συμπεριλαμβανομένων βήτα γκαλερί δείγματα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

 • Διαστάσεις: 6 x 9 x 8 ίντσες? £ 3,6
 • Βάρος: 4 κιλά (Προβολή τα έξοδα αποστολής και πολιτικές)
 • Ναυτιλία: Το σημείο αυτό είναι επίσης διαθέσιμα για τη ναυτιλία για να επιλέξετε τις χώρες εκτός των ΗΠΑ
 • ASIN: B004J3V90Y
 • Το σημείο αριθμός μοντέλου: REBEL T3i Kit
 • Μπαταρίες: 1 μπαταρίες ιόντων λιθίου που απαιτούνται. (Συμπεριλαμβάνεται)
 • Μέση Βαθμολογία επισκεπτών: 4,7 από 5 αστέρια Δείτε όλες τις αξιολογήσεις (60 κριτικές πελατών)
 • Amazon Bestsellers Κατάταξη: # 3 σε κάμερα και Βιντεοκάμερες (Βλ. Top 100 κάμερα & Φωτογραφία)
 • Ημερομηνία πρώτο διαθέσιμο στο Amazon.com: 6 Φλεβάρη, 2011

Αγορά Canon EOS Rebel T3i 18 MP CMOS ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR και DIGIC 4 Imaging με την EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS Lens

Περιγραφή προϊόντος

Από τον κατασκευαστή

High Resolution Απαθανάτιση
18.0 Megapixel CMOS (APS-C) αισθητήρα και επεξεργαστή DIGIC 4 επεξεργαστή εικόνας για υψηλή ποιότητα εικόνας και την ταχύτητα.

Η EOS Rebel T3i έχει 18.0 Megapixel CMOS (συμπληρωματικά ημιαγωγού μεταλλικού οξειδίου) αισθητήρα που καταγράφει τις εικόνες με εξαιρετική σαφήνεια και τονικό εύρος και προσφέρει περισσότερο από επαρκή ανάλυση για μεγάλες μεγεθύνσεις ή καλλιέργειες. Αυτό το πρώτης κατηγορίας διαθέτει αισθητήρα πολλές από τις ίδιες τις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από τις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές της Canon για τη μεγιστοποίηση συγκέντρωσης φωτός αποδοτικότητα κάθε pixel του. APS-C του αισθητήρα μεγέθους δημιουργεί ένα αποτελεσματικό 1.6x οπτικό πεδίο (σε σύγκριση με το φορμά 35mm).

DIGIC 4 επεξεργαστή εικόνας

Η Canon DIGIC 4 επεξεργαστή εικόνας ταχύτητες έως και δραματικά λειτουργίες της κάμερας ολόκληρο το EOS Rebel T3i DSLR για διαισθητική λειτουργία και προσφέρει βελτιώσεις τόσο εξαιρετική λεπτομέρεια και φυσική αναπαραγωγή των χρωμάτων. Λειτουργεί σε συντονισμό με CMOS αισθητήρα εικόνας της EOS Rebel T3i DSLR να επιτύχει πρωτοφανή επίπεδα απόδοσης σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση.

Εκπληκτικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το Φως.
ISO 100 – 6400 (με δυνατότητα επέκτασης έως 12800) για λήψη από το φωτεινό στο αμυδρό φως.

Η EOS Rebel T3i διαθέτει ένα εκτεταμένο εύρος ISO που κάνει γυρίσματα δυνατή σε περιπτώσεις προηγουμένως αδιανόητη χωρίς τη χρήση φλας. Με μια βαθμολογία ISO έως 6400 (επεκτάσιμη έως ISO 12800), σε συνδυασμό με τη βελτίωση τεχνολογία μείωσης θορύβου της DIGIC 4 επεξεργαστή εικόνας του, αφθονούν δημιουργικές δυνατότητες. Συνδυάστε το EOS Rebel T3i με ένα από τα EF της Canon ή EF-S φακοί με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και τα γυρίσματα δυνατότητες και για τις δύο ταινίες και φωτογραφίες επεκταθούν ακόμη περισσότερο.

HD τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.
Η βελτιωμένη EOS Πλήρης λειτουργία ταινιών HD με χειροκίνητο έλεγχο έκθεσης, η εκτεταμένη καταγραφή [1920 x 1080 Full HD βίντεο με ρυθμό καρέ από 30 (29,97), 24 (23.976) και 25,0 καρέ ανά δευτερόλεπτο] με τη νέα ταινία ψηφιακό zoom και δυνατότητες Snapshot βίντεο για την ενίσχυση της επιλογές λήψης βίντεο.

Η T3i Rebel EOS δεν πυροβολούν μόνο βίντεο κλιπ, προσφέρει τη βελτιωμένη ευκολία στη χρήση, την ποιότητα της εικόνας, την ομαλή ποσοστά πλαισίων και προσαρμοστική αντιστάθμιση έκθεσης αναγκαία σε μια επαγγελματική βίντεο-εργαλείο λήψης από επαίρεται το πιο προηγμένο βίντεο EOS σύλληψη χαρακτηριστικά μέχρι σήμερα : Όταν Full HD (1920 x 1080) έχει οριστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Movie ψηφιακό ζουμ για να μεγεθύνετε το κέντρο της εικόνας από το 3-10x, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί πανέμορφο Canon Full HD ποιότητα εικόνας. Με τη λειτουργία Snapshot βίντεο, η EOS Rebel T3i DSLR θα συλλάβει σύντομα βίντεο (των 2, 4 ή 8 δευτερόλεπτα) ακολούθως ενώνονται αυτόματα σε ένα αρχείο βίντεο, όπως ένα στιγμιότυπο ή τονίζει "άλμπουμ." Χωρίς επεξεργασία που απαιτείται μετά από πυροβολισμό, το καταρτίζονται βίντεο είναι ιδανικό για κοινή χρήση on-line ή εμφανίζοντας άμεσα σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας μέσω HDMI θύρα της φωτογραφικής μηχανής.

Εκτός από μια σειρά διαφορετικών μεγέθους καταγραφής και τους τρόπους ρυθμό καρέ, η EOS Rebel T3i επιτρέπει την εύκολη χειροκίνητο έλεγχο της έκθεση, την εστίαση και το Live View χαρακτηριστικά και ακόμη επιτρέπει την επεξεργασία μέσα στη μηχανή. Ο μεγάλος αισθητήρας CMOS και συμβατότητα με πάνω από 60 φακούς παρέχουν έναν πλούτο του βάθους πεδίου επιλογών. Και είναι όλα τόσο εύκολο όσο το πάτημα ενός κουμπιού – την EOS Rebel T3i έχει ένα ειδικό Live View / εγγραφή ταινίας μπουτόν start / stop που παίρνει τους πυροβολισμούς που ξεκίνησε γρήγορα.

Τρία μεγέθη Εγγραφή

Βίντεο Full HD συλλαμβάνεται σε ανάλυση 1920 x 1080 στα 30 λεπτά (29,97), 24p (23.976) ή 25p καρέ ανά δευτερόλεπτο, για μέχρι 4GB ανά βίντεο κλιπ. Βίντεο αποθηκεύονται ως. MOV αρχεία και μπορούν να προβληθούν σε Full HD με έξοδο HDMI. Άλλα μεγέθη περιλαμβάνουν καταγραφή HD στα 1280 x 720 (50p/60p (59.94) fps) ή SD / VGA στα 640 x 480 (30p (29.97) και 25p fps).

Χαμηλή γωνίες ή Υψηλή, μια Μεγάλη οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας συλλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες.
Μεταβλητής γωνίας 3,0 ιντσών Clear View LCD οθόνη (3:2) για λήψεις σε υψηλές ή χαμηλές γωνίες και 1,040,000-dot VGA με μείωση της ανάκλασης με επίστρωση πολλαπλών και υψηλής διαφάνειας υλικά για φωτεινή και ευκρινή προβολή.

Η EOS Rebel T3i διαθέτει μια φωτεινή, υψηλής ανάλυσης, flip-out μεταβλητής γωνίας 3,0 ιντσών Clear View LCD οθόνη για φωτογράφηση σε μια ποικιλία από γωνίες. Με την απλή περιστροφή της οθόνης, μπορείτε να κρατήσετε τη φωτογραφική μηχανή απευθείας γενικά για πάνω από-το-πλήθος βολές στις συναυλίες, ή κρατήστε την κάμερα σε χαμηλή γωνία για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Περιστρέφοντας την οθόνη LCD πλήρως, η EOS Rebel T3i γίνεται η ιδανική μηχανή για αυτοπροσωπογραφιών. Η EOS Rebel T3i επιτρέπει ελεύθερα εύκολες ρυθμίσεις γωνία ακόμη και αν η κάμερα είναι τοποθετημένη σε ένα τρίποδο ή έχει μια μπαταρία που επισυνάπτεται λαβή.

Μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι T3i EOS Rebel και χρησιμοποιείται για να δείξει μεταβλητής γωνίας χαρακτηριστικό μόνο.

Με 1.040.000 (κουκκίδες / VGA) pixels για θεαματική λεπτομέρεια, την προηγμένη, μουτζούρες παρακολούθηση περιλαμβάνει υλικά υψηλής διαφάνειας καθώς και αντι-ανακλαστική και το νερό-απωθητικό επιστρώσεις για να παράσχει σαφή και φωτεινά προβολή. Εξαιρετική για την αναθεώρηση, την επεξεργασία και τη διαγραφή φωτογραφιών ή συνθέτει νέες εικόνες σε λειτουργία ζωντανής προβολής, η μεταβλητής γωνίας Clear View LCD οθόνη είναι επίσης το τέλειο μέσο για την πρόσβαση σε ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής όπως το ISO, τρόποι μέτρησης, επιλογή AF Point, το οριζόντιο Ηλεκτρονικό Σύστημα Ρύθμισης και φλας επιλογές.

Αυτόματη ανάλυση σκηνής για Χρώμα Standout.
Η νέα λειτουργία Intelligent Scene Auto Picture και Auto Style ενσωμάτωση των νέων σκηνής EOS σύστημα ανίχνευσης για να συλλάβει όμορφες σκηνές με μεγάλη ευκολία.

Νέα λειτουργία Intelligent Scene Η EOS Rebel T3i DSLR της Auto ενώνει πέντε Canon ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τεχνολογίες – το νέο Auto Picture Style, καθώς και αυτόματο φωτισμό Optimizer, Αυτόματη ρύθμιση ισορροπίας λευκού, αυτόματη εστίαση και αυτόματη έκθεση-σε ένα ισχυρό νέο χαρακτηριστικό για τους φωτογράφους. Χρησιμοποιώντας την προηγμένη σκηνής EOS σύστημα ανίχνευσης, η φωτογραφική μηχανή αναλύει αυτόματα την εικόνα, λαμβάνοντας υπόψη αντιμετωπίζει τα χρώματα,, τη φωτεινότητα, την κίνηση και την αντίθεση. Σκηνή Intelligent Auto μπορεί να επιλέξει το ενισχύοντας χαρακτηριστικά για να προσφέρει μέγιστο αντίκτυπο. Τα μπλε και τα πράσινα είναι πιο ζωντανά, "ζεστά" χρώματα είναι πιο φλογερό, και τονώνει το δέρμα είναι λείο και πιο αληθινή για τη ζωή.

Intelligent Scene Analysis για Εξαιρετική έκθεσης.
Ενισχυμένη μέτρησης με ένα 63-ζώνη, Dual-layer σύστημα μέτρησης για την ακριβή μέτρηση των ανοιγμάτων, και 9-point AF σύστημα χρησιμοποιεί ένα υψηλής ακρίβειας, f/2.8 τύπου σταυρού κεντρικό σημείο.

Η EOS Rebel T3i διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο, 63-ζώνη διπλής στρώσης αισθητήρα σχεδιαστεί για να συμπληρώσει το 9-σημείο του συστήματος AF. Λαμβάνοντας υπόψη το χρώμα και τη φωτεινότητα γύρω επιλέξει σημεία AF, το σύστημα αυτό παρέχει ένα προηγμένο επίπεδο ακρίβειας για καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Δεδομένου ότι ο αισθητήρας μέτρησης έχει μια λειτουργία μέτρησης χρώματος, είναι τα λάθη της έκθεσης και τα σφάλματα εστίασης που προκαλούνται από διαφορετικές πηγές φωτός ελαχιστοποιηθούν? Την EOS Rebel T3i δίνει σταθερό έκθεση από πυροβολισμό σε πυροβολισμό σε καταστάσεις όπου το φως αλλαγές, όπως σε ένα θέατρο ή αίθουσα συναυλιών. Αυτό καθιστά την EOS Rebel T3i ιδανικό για τις σκηνές με εξαιρετική διαφορά φωτεινότητας, όπως φωτισμένες σκηνές ή σκηνές με οπίσθιο φωτισμό? Την κάμερα υπόλοιπα έκθεση του το κύριο θέμα στο βάθος, και τα ανοίγματα δεν επηρεάζονται υπερβολικά από φωτεινές περιοχές στον πυροβολισμό. Δεδομένου ότι η EOS Rebel T3i παρέχει υψηλής ταχύτητας X-sync ("X-sync", η γρηγορότερη ταχύτητα κλείστρου που μπορεί να συγχρονιστεί με μια έκρηξη flash αυτή τη στιγμή το κλείστρο απελευθερώνεται πλήρως) έως και 1 / 200 sec., Το φάσμα των φωτογραφική έκφραση αυξάνεται εντυπωσιακά, επιτρέποντας την EOS Rebel T3i να χρησιμοποιηθεί με εμπιστοσύνη στις φωτεινές σκηνές ή dim.

Κάνετε εικόνες σας όπως τους βλέπετε.
Εκφράσουν τη δημιουργικότητά σας με τα προηγμένα χαρακτηριστικά απεικόνισης, όπως η βασική λειτουργία +, Multi-Aspect λειτουργία και Creative φίλτρα.

Βασικές + είναι μια νέα δημιουργική λειτουργία απεικόνισης που καθιστά εύκολο να δημιουργήσετε το εφέ εικόνας που θέλετε. Μπορεί να ρυθμιστεί με την οθόνη Quick Ελέγχου Βασικές λειτουργίες Ζώνη. Βασικές + προβλέπει δύο εναλλακτικές λύσεις:

Πυροβόλησε με επιλογή ατμόσφαιρα

Με βάση το στυλ εικόνας και των παραμέτρων του (ευκρίνεια, την αντίθεση, τον κορεσμό και χρωματικού τόνου), της αντιστάθμισης έκθεσης και ισορροπίας λευκού διόρθωση έχει προσαρμοστεί ώστε να επιτευχθεί το επιλεγμένο περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε, επίσης, τη δύναμη της επίδρασης ατμόσφαιρα.

Πυροβόλησε με βάση τον τύπο φωτισμού ή σκηνή

Παρά το γεγονός ότι η πραγματική παράμετρο που είναι η ισορροπία λευκού, οι ρυθμίσεις που εκφράζονται σε πιο κατανοητό τρόπο.

Το Multi-Aspect Λειτουργία της EOS Rebel T3i σας επιτρέπει να εκφράσουν μια εικόνα σε έναν από τους τρεις τρόπους που ταιριάζουν με την αναλογία για κάθε σκηνή. Εκτός από τις σταθερές 3:02 σιτηρέσιο της μηχανής, το Multi-Aspect λειτουργία αυτή περιλαμβάνει σε αναλογία 1:1 που δημιουργεί την αίσθηση ότι το βλέμμα του θεατή επικεντρώνεται πάνω από το κέντρο της εικόνας. Στο αναλογία 4:3, μπορείτε να πάρετε σχεδόν την ίδια αναλογία εικόνας ως τακτικό τηλεόραση ή 4:3 οθόνη του υπολογιστή. Η αναλογία 16:9 παρέχει μια ευρεία ματιά, σχεδόν το ίδιο με HDTV.

Η EOS Rebel T3i ενσωματώνει πέντε μέσα στη μηχανή Creative φίλτρα ώστε να μπορείτε να χειριστείτε καλλιτεχνικά σκηνές χωρίς τη βοήθεια ενός εξωτερικού υπολογιστή. Απαλή εστίαση δανείζει μια ονειρική, ρομαντική πτυχή, ενώ Κοκκώδες Black and White δίνει μια δραματικά λιθίαση, σκληρό δαγκώσει εμφάνιση. Μινιατούρα αποτέλεσμα δημιουργεί μια ψευδαίσθηση κατά την οποία οι επεκτατικές θέματα φαινομενικά μειωθεί σε κούκλα-σπίτι-όπως αναλογίες, και παιχνιδιών Επίδραση κάμερας αναδημιουργεί τα χρώματα και απαλότητα που παρέχονται από φωτογραφικές μηχανές με ένα πλαστικό φακό, μια επίδραση που συχνά περιζήτητα από τους φωτογράφους τέχνης. Fish Eye Effect μιμείται το "Fisheye" φακούς που είναι τα αγαπημένα των επαγγελματιών φωτογράφων για την ιδιόμορφη, κυρτό προοπτική τους.

Δεν χάνετε ούτε μια στιγμή.
3,7 fps συνεχούς λήψης έως και περίπου 34 αρχεία JPEG ή περίπου 6 RAW.

Η EOS Rebel T3i μπορεί να πυροβολήσει μέχρι σε 3,7 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) για διάστημα έως περίπου 6 συνεχόμενα αρχεία RAW ή περίπου 34 πλήρους ανάλυσης JPEG. Σκοποβολή με ταχύτητες έως και 1 / 4000 sec., Η EOS Rebel T3i μπορεί να συλλάβει ακόμα και ταχέως εξελισσόμενη σκηνές με μεγάλη ευκολία.

Φωτογραφία Made πραγματικά πολύ εύκολες.
Νέος Οδηγός Χαρακτηριστικό προσφέρει σύντομες περιγραφές της κάθε λειτουργίας και οθόνη Quick ελέγχου για εύκολο χειρισμό.

Η Canon EOS Rebel T3i DSLR απομυθοποιεί μεγάλη φωτογραφία με την προσθήκη μιας μέσα στη μηχανή Οδηγός Χαρακτηριστικό. Η εμφάνιση στην οθόνη LCD της μηχανής, ο οδηγός Χαρακτηριστικό εμφανίζει μια απλή περιγραφή ή συμβουλές για την αντίστοιχη λειτουργία. Εμφανίζεται σε κάθε λειτουργία λήψης, κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων επιλογέας λειτουργιών, καθώς και για λειτουργίες Quick οθόνη ελέγχου (κατά την κανονική λήψη, λήψη Live View, γυρίσματα ταινιών και αναπαραγωγής). Ο οδηγός Feature εμφανίζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων επιλογέας λειτουργιών και όταν μια λειτουργία έχει επιλεγεί στην οθόνη Quick Ελέγχου.

Ευέλικτη αποθήκευσης με κάρτες μνήμης.
Συμβατότητα με κάρτες SD / SDHC / SDXC κάρτες μνήμης.

Η EOS Rebel T3i χρησιμοποιεί δημοφιλή SD, SDHC και SDXC κάρτες μνήμης. Συμπαγής, φθηνή και διαθέσιμη σε όλο και πιο μεγάλες ικανότητες, SD, SDHC και SDXC κάρτες μνήμης είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα για συμπαγή και ελαφριά κατασκευή του σώματος του EOS Rebel T3i DSLR της.

Επιπλέον, η EOS Rebel T3i είναι συμβατή με το Eye-Fi * κάρτες SD, οι οποίες είναι εφοδιασμένο με ένα δίκτυο Wi-Fi πομπό (IEEE 802.11b / g) και μια εσωτερική κεραία για την ασύρματη, υψηλής ταχύτητας μεταφορά των εικόνων. Με ένα Eye-Fi κάρτα εγκατασταθεί, η EOS Rebel EOS Rebel T3i μπορεί να εμφανίσει το Eye-Fi σύνδεση του κατάσταση και τις σημειώσεις λάθος με ευκολία, για πλήρως λειτουργική ασύρματη αποστολή εικόνων απευθείας από τη μηχανή.

* Φωτογραφικές μηχανές Canon δεν είναι εγγυημένο ότι υποστηρίζει την Eye-Fi λειτουργίες της κάρτας, συμπεριλαμβανομένης της ασύρματης μεταφοράς. Σε περίπτωση που ένα ζήτημα με την κάρτα Eye-Fi, παρακαλούμε να διαβουλεύεται με τον κατασκευαστή της κάρτας. Η χρήση της Eye-Fi κάρτες δεν μπορεί να είναι διαθέσιμες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά? Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της κάρτας για τη διαθεσιμότητα έδαφος.

Το Best Optics για τις καλύτερες εικόνες.
Συμβατό με την πλήρη σειρά της Canon EF και EF-S φακούς.
Φακοί EF

Η EOS Rebel T3i είναι συμβατό με όλους τους φακούς της Canon στο lineup EF, συμπεριλαμβανομένων συμπαγές και ελαφρύ EF-S φακούς, που κυμαίνονται από εξαιρετικά ευρεία γωνία μέχρι υπερ-τηλεφακούς. Canon φακούς απασχολούν προηγμένη οπτική εμπειρία και micron ακρίβειας να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και να παραδώσει όμορφα αποτελέσματα. Ειδικές τεχνολογίες όπως το Image Stabilizer Canon τεχνολογία σε επιλεγμένες φακούς βοηθά στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων από το κούνημα της μηχανής, αποτελεσματικά προσθέτοντας έως και τέσσερις στάσεις του φωτός. Με μια συγκλονιστική σειρά των φακών ιδανικό για ταξίδια, σπορ, νεκρές φύσεις και τα πάντα στο μεταξύ, οι φωτογράφοι μπορούν να μεγιστοποιήσουν πραγματικά την ποιότητα και την απόδοση της EOS Rebel T3i τους, με εξαιρετική οπτική Canon.

Φωτογράφηση με φλας

Με μια ταχύτητα συγχρονισμού flash 1 / 200 του δευτερολέπτου, η EOS Rebel T3i διαθέτει επίσης το διάσημο E-TTL II σύστημα μέτρησης φλας. Με οποιοδήποτε από τα αναβοσβήνει στη γραμμή EX Speedlite, E-TTL II παρέχει αξιόπιστη απόδοση flash αν γυρίσματα συμπληρώστε φλας εικόνες στο φως του ήλιου, ή με τη χρήση flash σε απόλυτο σκοτάδι. Με το E-TTL II, την ίδια ακριβώς 35-ζώνη αισθητήρας μέτρησης που χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση το φως του περιβάλλοντος είναι επίσης χρησιμοποιείται για τη μέτρηση φλας – δίνοντας πιο κομψός εντολή μέτρησης της περιοχής της εικόνας. Αν προτιμάτε μια ευρύτερη περιοχή για τη μέτρηση φλας, υπάρχει ένα μενού για να αλλάξετε το "όρος" μέτρησης φλας – όπου το σύνολο της 35-ζώνη περιοχή μετριέται ομοιόμορφα για έκθεσης με φλας. Επιπλέον, η EOS Rebel T3i έχει ένα πομπό Speedlite ενσωματωμένο για άνετη, με πλήρεις δυνατότητες ασύρματης έλεγχο των EX Speedlite της σειράς που αναβοσβήνει ως μονάδες slave.

Η Canon Speedlite 430EX II είναι το ιδανικό βήμα-up αξεσουάρ για ισχυρό γυρίσματα φλας με το T3i Rebel EOS. Έχει εξαιρετική δύναμη φλας (μέγιστος αριθμός οδηγός από 141 ft./43m με ISO 100), και είναι ο ιδανικός τρόπος για να πάρετε τις μεγάλες εικόνες φλας, όταν δεν μπορεί να πάρει μέχρι και το θέμα. Το 430EX ΙΙ είναι επίσης μεγάλη για φλας αναπήδηση, με την κλίση του και γυρίζοντας το κεφάλι φλας. Θα μεγεθύνει αυτόματα την κεφαλή του φλας για την κάλυψη των φακών που κυμαίνονται από 16 χιλιοστά μέχρι 105 χιλιοστά ή και περισσότερο με την T3i Rebel EOS. Φυσικά, αυτό λειτουργεί με τη φωτογραφική μηχανή για να παρέχουν πλήρη E-TTL II αυτόματο φλας έκθεσης. Και το 430EX II έχει ένα ισχυρό υποβοήθησης αυτόματης εστίασης δοκού, το οποίο επιτρέπει στην κάμερα να αυτόματη εστίαση ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι για θέματα όσο ως 32 πόδια από την κάμερα.

Περιγραφή προϊόντος

Η Canon 5169B003 περιλαμβάνει την EOS Rebel T3i Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR και EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS τύπου ΙΙ φακού. Αυτή η φωτογραφική μηχανή και ο φακός θα βοηθήσει τους φωτογράφους που ψάχνουν για μια εύκολη στη χρήση φωτογραφική μηχανή για να δημιουργήσετε επόμενο αριστούργημά τους. Η επόμενη σε μια μακρά σειρά από πρωτοφανή compact μηχανές DSLR, η EOS Rebel T3i συνεχίζει την παράδοση των Rebel εύκολη λειτουργία, συμπαγή σχεδίαση και απόδοση χωρίς κανένα συμβιβασμό. Με νεότερο επεξεργαστή DIGIC 4 της Canon εικόνας και 18,0 Megapixel αισθητήρα εικόνας CMOS καθώς και τεχνολογίες αιχμής όπως η εγγραφή Full HD βίντεο, λήψη Live View, ασύρματο φλας φωτογραφία και ακόμη και μια μεταβλητής γωνίας 3,0 ιντσών οθόνη LCD, η EOS Rebel T3i προσφέρει την καλύτερη φωτογραφία της EOS σε ένα συμπαγές πακέτο.

Αγορά Canon EOS Rebel T3i 18 MP CMOS ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR και DIGIC 4 Imaging με την EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS Lens


Search for Canon EOS ανταρτών T3i 18 MP CMOS ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR

 • t3i σειρά 600d χαρακτηριστικα

Related Post: