Audiolejátszó Kits

teeth whitening kits Idős korban is fogaitok természetesen válik sötétebb. Ha inni, tea, kávé, vörös bor, vagy más élelmiszerek és italok erős színezőanyagokat fogyasztanak, fogaitok válik elszíneződött az korábban az életedben. Egy másik fontos ok, elszíneződés dohányzás, amely, hogy a fogak, megjelenik a sárga. Tooth decay, a tölteléket és a tatár felhalmozódását (erősített képernyő ebben az esetben festőanyag-film baktériumok fogaitok felületen képződik plakettet) is hozzájárulhatnak az elszíneződés.

Fehérítés termékek tooth segíthet a legyen könnyebb a saját fogak. Általában tartalmaznak egy kémiai hívott hidrogén-peroxid vagy a carbamide-peroxid. Amikor az ezekben a vegyi anyagokban bontani, oxigén lesz a kemény külső felülete (bevonat) a fogak, amely whitens őket. Fehérítés hatása tarthat néhány hónappal-legfeljebb három évre. Ez a személy, aki változik.

Vannak különféle módokon lehet whit a saját fogak. Például vásárolhat fehérítő kits használja otthon, vagy a fogorvos is whit fogaitok-az Ön számára. Fehérítés szokás dolgozik-ra hamis fogak, a korona, a furnérok alkalmazása vagy a tölteléket (beleértve a szegletfogak színű tömések. pontot). Ilyenkor a fogorvos képes helyettesíteni, ezek világosabb is lehet. Ő vagy ő lehet give you advice fehérítő módszerei, és kizárólag az Ön számára a leghatékonyabb.

Ha tooth bomlási vagy gumi betegség, ezt kell kezelni, mielőtt bármilyen whitening kezelés. Vannak néhány esetben, amikor a fogorvos javasolhatja, hogy nincs-e a fogak, fehérített. Például, fehérítés nem általában ajánlott terhes vagy szoptatós anyák, vagy amelyek a fogak még kialakulóban van 18 éves kor.

>> kattintson ide vásárolni, Teeth, Whitening Kits

Mik azok a kezelés hiányában a fog whitening alternatívák?

Egyszerű ways-hoz tökéletesít a megjelenés, elszíneződött fogak közé tartoznak:

  • fluorid-fogkrém rendszeresen ecset
  • a dohányzás abbahagyása
  • vágás meg is szennyeződésállóság fogaitok, például a tea, a kávé és a vörös bor étkezés a
  • a fogorvos felkeresése rendszeresen – ő vagy ő lehet skála és lengyel fogaitok eltávolítani bármilyen tatár, el

Whitening fogkrémekben kissé a csiszolóeszköz, május segít-hoz eltávolít a felszíni festés, de nem módosíthatja a fogak természetes árnyalatú. Szakértők állnak jelenleg áttekintése, mennyire hatékony whitening fogkrémekben.

>> kattintson ide vásárolni, Teeth, Whitening Kits

Tőzsdén kívüli tooth whitening kits

Tőzsdén kívüli whitening kits értékesítik, a legtöbb nagyobb gyógyszertárakban, az Egyesült Királyság területén. Általában tartalmaznak gumi száj tálcák (öntőformák, amelyek körülbelül ugyanazt az alakzatot mint a fogak), és a gélt fehérítés csövek. Után néhány, a száj tálcák be gél sajtolással, azokat fölé visszük a fogak általában egyszerre csak egy körülbelül 30 percig.

A fehérítő a gél-összetevő általában hidrogén-peroxidot. A készletek csak a gyenge hidrogén-peroxidos fogja tartalmazni, így nem lehet olyan hatékony, mint a fogorvos által használt erősebb termékek. Néhány, tőzsdén kívüli vásárolhat termékeket hatékonyabb, mint a többiek. Ez attól függ, mennyi fehérítő összetevő a bennük.

Mindig beszélni, hogy a fogorvos tőzsdén kívüli tooth whitening kits használata előtt.

>> kattintson ide vásárolni, Teeth, Whitening Kits

Szakmai tooth whitening

Szakmai fehérítés végzi a fogorvos. Lehet külső vagy belső. Ha külső fehérítés, a gél fogaitok külső felületén elhelyezni. Belső fehérítés magában foglalja a belső rész a fogát szerepeltetés fehérítő termék. Külső fehérítés sokkal gyakoribb, mint a belső fehérítés csak akkor használható, ha a you had Gyökérkezelés kezelés, hogy könnyebb hozzáférést a fogát belső.

Fehérítés külső

Külső fehérítés hasonlít, a készletek fehérítés tőzsdén kívüli tooth. A fogorvos, hogy a fogak pontosan illeszkedő gumi száj-tálcák, és a gélt erősebb és hatékonyabb ezért. Ő vagy ő akarat ad ön csövek fehérítést gél, és a gélt betesz a száj tálcák útmutatást. Szüksége lesz a rendszeresen viselnek a száj tálcába egy óra, két-három héten át 30 percig.

Energia- vagy fehérítés lézer a fogorvos is megteheti. Ő vagy ő helyez a gumi pecsét a fogak, annak érdekében, hogy védje a gumi körül. Ezután a fehérítő gél kerül a fogak alakzatot, és egy különleges, a ragyogó fény whitening folyamat felgyorsítása szolgál. Ez a kezelés általában a körülbelül egy órát vesz igénybe.

>> kattintson ide vásárolni, Teeth, Whitening Kits

Fehérítés belső

Belső fehérítés tud egyetlen lenni megtett meg, ha már Gyökérkezelés kezelés. Ez azt jelenti, hogy a véredények és idegek belül a fogát felváltotta a gumi tömés.

Ha belső fehérítés, a fogorvos a fogát egy lyukat fúr, és fehérítő termék üzembe a lyukba. Ő vagy ő használja a lyukba, a legfelső szintű kezelésre korábban végrehajtott, bár valamivel nagyobb arról, hogy szükséges lehet. A fogorvos vámzár fog egy ideiglenes töltési nyílással belül a fogát kifehérít elhagyása.

Szüksége lesz a fogorvos, egy hét később ahhoz, hogy az ideiglenes a töltésre és az életbiztosítástól kifehérít való visszatéréshez. Ő vagy ő tölti ki a szegletfogak színű tömés nyílással.

>> kattintson ide vásárolni, Teeth, Whitening Kits

Milyen kockázatai a?

Mint-val minden eljárás vannak bizonyos kockázatok tooth whitening. Mi az esélye, hogy történik, mint az adott meg, és minden egyes személy számára eltérő, ezek nem szereplő. Kérje meg a fogorvos elmagyarázni, hogyan ezek a kockázatok vonatkoznak Önre.

Mellékhatások

Mellékhatások a nem kívánt, de többnyire átmeneti hatások jelenhetnek meg az eljárás után.

Tooth whitening mellékhatások tartalmazzák a melegen fogaitok és a hideg, az egy torokgyulladással, a pályázati enyvek és a fehér tapaszt a gumi ideiglenes érzékenységét. Ezek a mellékhatások néhány nap után eltűnik. Lépjen kapcsolatba a fogorvos, ha ennél hosszabb a mellékhatások tart.

>> kattintson ide vásárolni, Teeth, Whitening Kits


Search for Audiolejátszó Kits


Related Post: