Apple Iphone 4G Quadband 16gb κόσμο GSM τηλέφωνο

apple iphone 4g 16gb quadband world gsm phone

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Νομισματοκοπείο κατάσταση. Unlocked με gevey pro. Μόνο τηλέφωνο.
 • Unlocked με GEVEY

Λεπτομέρειες προϊόντος

 • Θέση Βάρος: 4,8 ουγκιές
 • Βάρος: 1.1 κιλά (Δείτε τα έξοδα αποστολής και πολιτικές)
 • ASIN: B00414WBT4
 • Το σημείο αριθμός μοντέλου: 4 16GB
 • Μέση Βαθμολογία επισκεπτών: 3,6 από 5 αστέρια Δείτε όλες τις αξιολογήσεις (30 κριτικές πελατών)
 • Amazon Best Sellers Κατάταξη:# 224 σε Κινητά τηλέφωνα & Αξεσουάρ (Βλ. Top 100 στα κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ)
  • # 9 σε Κινητά τηλέφωνα & Αξεσουάρ> ξεκλειδώνουν τηλέφωνα

Περιγραφή προϊόντος

Ολοκαίνουργια. Εργοστάσιο ξεκλείδωτη.

>> Αγοράστε το Apple iPhone 4G 16GB Quadband GSM World τηλέφωνο

Για τα τελευταία 2 χρόνια έχω μεταφέρουν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα iPad αφής, ένα iPad Shuffle, και (όταν σκέφτηκα ότι θα το χρειάζεστε) μια φωτογραφική μηχανή. Περίμενα μια συσκευή που θα τα κάνει όλα σε ένα, χωρίς όμως να αναγκάζει μου σε μια ανεπιθύμητη 2-ετή σύμβαση κινητό τηλέφωνο (εγώ χρησιμοποιώ ένα AT & T προπληρωμένο λογαριασμό GoPhone). Το iPhone 4 είναι ότι η συσκευή. Για το μεγαλύτερο μέρος, λατρεύω νέο iPhone μου. Μόνο τα υποβαθμισμένα ενσωματωμένο λογισμικό που κρατά από το να είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων προϊόν, IMHO. Περισσότερα για αυτό αργότερα.

Όταν διάβαζα σχόλια πριν από την αγορά μου, ήθελα να ξέρω αν «εργοστάσιο ξεκλείδωτη” εννοούσε αυτό που είπε. Ναι, θα πρέπει να πω ότι το κάνει. Αυτό ήταν προφανώς ένα ολοκαίνουργιο τηλέφωνο σε συσκευασία εργοστάσιο, όχι ένα τηλέφωνο που είχε ξεκλειδωθεί παράνομα. Από την κάτω πλευρά, επειδή είχε συσκευαστεί για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ήρθε με ένα βρετανικού τύπου βύσμα του φορτιστή τοίχο! Αυτό δεν είχε σημασία για μένα γιατί χρεώνει πάντα τη συσκευή μου από τον υπολογιστή μου, αλλά ο πωλητής θα πρέπει να το είχε αναφέρει.

Το σημαντικό στοιχείο ήταν το κατά πόσο ήταν πραγματικά το δικό μου να κάνει με όπως εγώ ευχαριστημένος. Πήρα την AT & T κάρτα SIM από το παλιό τηλέφωνο Motorola μου, κόψτε το κάτω στο μέγεθος με ένα SIM κόφτη, και έσκασε το στο iPhone. Όταν συνδέεται σε έναν υπολογιστή που εκτελεί το iTunes, το τηλέφωνο αμέσως άρχισε να εργάζεται με το ίδιο παλιό αριθμό τηλεφώνου μου. Ήταν τόσο απλό.

>> Αγοράστε το Apple iPhone 4G 16GB Quadband GSM World τηλέφωνο

Έτσι, τώρα έχω 750 δολάρια τηλέφωνο με $ 100/year προπληρωμένο τηλεφωνικό σχέδιο. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο ανόητη όσο ακούγεται, γιατί έχω επίσης τα εξής:

1) Ο κόσμος είναι καλύτερο PDA. Η υψηλής ανάλυσης οθόνη είναι τόσο όμορφο που θέλω απλώς να καθίσουν και να κοιτάζουν επίμονα σε αυτό. Το ενσωματωμένο εφαρμογές είναι αρκετά κουτσός, αλλά η απίστευτη γενναιοδωρία που είναι το iTunes App Store περισσότερο από κάνει για αυτό.

2) Μια εκπληκτικά καλή φωτογραφική μηχανή. Στο 5MPs περίμενα να είναι μόλις και μετά βίας επαρκή ως μια φωτογραφική μηχανή, αλλά νομίζω ότι παίρνει καλύτερες φωτογραφίες από 10MPs μου point-and-shoot. Όποια και αν είναι αυτό που χρησιμοποιεί για ένα ελαφρύ μετρητής είναι μίλια μπροστά από οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή που έχω ανήκει. Παίρνει το καλύτερο χαμηλού φωτισμού εικόνες που έχω δει ποτέ, και όταν το φλας είναι αναγκαία δεν είναι ποτέ πολύ φωτεινά. Μου αρέσει να είναι σε θέση να λειτουργήσει τον έλεγχο φλας, αυτόματη εστίαση σημείο, και ψηφιακό zoom δεξιά στην οθόνη αφής. Η λειτουργία HDR είναι λεπτή, αλλά καταπληκτική. Και το 3ο-party εφαρμογές (πολλά από αυτά δωρεάν) – μόλις SOOO πολλή διασκέδαση. Αυτό δεν είναι μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή της ποιότητας, φυσικά, αλλά αυτό ακριβώς να είναι όλα τα σπορ φωτογραφική μηχανή που θα χρειαστείτε ποτέ.

3) Μια συσκευή με σύνδεση στο Internet. Επειδή δεν έχω ένα πραγματικό σχέδιο τηλέφωνο, μπορώ να χρησιμοποιήσω ως επί το πλείστον wi-fi για τις ανάγκες δικτύωσης μου. Αλλά έχω επίσης περιορισμένη 3G σχέδιο στοιχείων ως ένα αντίγραφο ασφαλείας, εάν δεν είμαι σε wifi φάσμα. Να πάρει ένα προπληρωμένο πρόγραμμα δεδομένων στην εργασία είναι λίγο δύσκολο. Θα πρέπει να ορίσετε το APN, και ούτε η AT & T, ούτε η Apple θα σας πει πώς να το κάνουμε αυτό. Είναι εύκολο, αν και – Google απλά.

4) Μια OK μηχανή μουσική. Λειτουργεί όπως και οποιοδήποτε iPod, αλλά 16GB δεν έχει την ικανότητα να κρατήσει όλη τη μουσική συλλογή μου. Αν είμαι απλώς πρόκειται να φορτώσει τη μουσική προσωρινά για on-the-go χρήση προτιμώ λίγο Shuffle μου. Αν υπήρχε κάποιος τρόπος να διακόψετε τη μουσική για το iPhone με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού θα βρει πολύ πιο εύχρηστο, όπως ένα iPod.

5) Μια επαρκής τηλέφωνο. Ειλικρινά, το πιο αδύναμο λειτουργία για το iPhone είναι το τηλέφωνο. Το σχήμα είναι δύσκολη για ένα τηλέφωνο και ο ήχος δεν είναι τίποτα να καυχηθεί για. Από την άλλη πλευρά, δεν είχα κανένα πρόβλημα με διακοπή κλήσεων ή ασθενές σήμα. Μου αρέσει το μεγάλο αναμμένο εικονικά πλήκτρα, και το γεγονός ότι ολοκληρώνεται με τον κύριο βιβλίο διευθύνσεων μου. Κυρίως, ως ένα σπάνιο χρήστης κινητού τηλεφώνου, στην καλύτερη περίπτωση, μου αρέσει το γεγονός ότι έχω ένα κινητό τηλέφωνο αν χρειαστεί, χωρίς να χρειάζεται να φέρει μια πρόσθετη συσκευή.

6) Ένα φωτεινό, κατεύθυνσης φλας LED. Η λάμπα LED που χρησιμοποιείται για το νέο φλας της κάμερας λειτουργεί επίσης ως ένα ικανό μικρό φακό! Πόσο δροσερός είναι αυτός; Η Apple δεν έκρινε σκόπιμο να περιλάβει μια εφαρμογή φακό, όπως ένα ενσωματωμένο, ώστε το πρώτο πράγμα που ο νέος χρήστης θα πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το εξαιρετικό δωρεάν iLED app φακό.

7) Μια εκπληκτικά αποτελεσματική εφαρμογή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων. Σίγουρα η οθόνη είναι μικρή, αλλά το ψήφισμα είναι τόσο εξαίσια που μπορείτε πραγματικά να διαβάσετε σε αυτό. Διάβασα “Moby Dick” στο iTouch μου, και η ανάλυση της οθόνης είναι ακόμα καλύτερο σε αυτή τη συσκευή.

Απαισιόδοξη – το ενσωματωμένο εφαρμογές είναι τρομερό. Ο διαχειριστής επαφών, σημειωματάριο και το ημερολόγιο είναι πρωτόγονες. Δεν υπάρχει τυπικός τρόπος για backup / restore δεδομένων εφαρμογής, ακόμη και για ενσωματωμένες εφαρμογές. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα διαχείρισης φωτογραφιών είναι σαγόνι-droppingly κακό. Όλες οι φωτογραφίες που τραβάτε με την κάμερα iPhone πάει σε ένα τεράστιο φάκελο με το όνομα “Camera Roll.” Δεν μπορούν να μετακινηθούν σε υπο-φακέλους, μετονομάστηκε, ταξινομημένο, ή περιστραφεί αν τον προσανατολισμό καταλήγει προς τα πίσω (η οποία συμβαίνει περιστασιακά). Και τι δικαιολογία μπορεί να υπάρχει για να μην περιληφθεί μια εφαρμογή φακό για να πάει με το νέο φως LED;

Ευτυχώς, είχα περάσει από αυτό με το iTouch μου, έτσι είχα ήδη μια ωραία σειρά από εφαρμογές για τη διαχείριση καταλόγους, επαφές, συναντήσεις, συνταγές και ούτω καθεξής. Ωστόσο, μου πήρε μια-δυο εβδομάδες του πειραματισμού και της έρευνας, συν μια μικρή δαπάνη των χρημάτων που καταβάλλονται για εφαρμογές, για να ενεργοποιήσετε την υπέροχη iPhone4 υλικού φωτογραφική μηχανή σε μια συσκευή που πραγματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της κάμερας. Με λίγα λόγια, το iPhone 4 είναι μια συσκευή που είναι καλό, αλλά όχι μεγάλη από το δικαίωμα από το κουτί. Αλλά αν είστε πρόθυμοι και ικανοί να περάσουν λίγο χρόνο για την εγκατάσταση εφαρμογών, μπορεί να είναι μαζικά προσαρμοστεί για να κάνουν το καλύτερο ηλεκτρονικό φίλος που είχατε ποτέ.

>> Αγοράστε το Apple iPhone 4G 16GB Quadband GSM World τηλέφωνο


Search for Apple Iphone 4G Quadband 16gb κόσμο GSM τηλέφωνο

 • Αξεσουάρ GSM
 • ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ QUAD BAND

Related Post: