зъби, Whitening комплекти

teeth whitening kits Като получите по-стари, вашият зъбите естествено потъмняват. Ако пия чай, кафе, червено вино или консумират други храни и напитки със силни са, ви зъбите може да стане безцветни по-рано в живота ви. Друга главна причина за обезцветяване се непушачи, което може да ви се появява жълт зъби. Зъб разпад, подплънки и Тартар натрупването (твърда форма на табела, която се формира от филм на бактерии на повърхността на зъбите, пране) могат да допринесат за обезцветяване.

Зъб, whitening продукти може да помогне за да се облекчи си зъби. Те обикновено съдържат химически наречен водороден прекис или carbamide прекис. Когато тези вещества се разбивка, кислород се в твърдата външната повърхност (емайла) на зъбите, пране, които ги whitens. Whitening ефекти, може да продължи от няколко месеца до до три години. Това варира от човек на човек.

Има няколко различни начина, можете да whiten вашите зъби. Например можете да закупите избелващи комплекти да използвате у дома или ви зъболекар може да whiten вашата зъбите вместо вас. Избелващи няма да работи на false зъби, корони, фурнири или пълнежа (включително зъб оцветена подплънки). Вместо това ви зъболекар може да може да ги замените с по-светъл от тях. Той / тя може да ви даде съвети относно различните методи за избелване и които ще бъде най-ефективните вместо вас.

Ако имате зъб разпад или гума болест, това ще трябва да се третират преди да имате каквато whitening обработка. Има някои случаи, когато ви зъболекар може да препоръча, че не разполагате със си whitened зъбите. Например, избелване не е обикновено препоръчва за бременни и кърмещи жени, или за всеки на възраст от 18, чиито зъби разработваме под.

>> щракнете тук, за да закупите зъби Whitening комплекти

Какви са алтернативите на измиване на зъби whitening?

Проста начини за подобряване на вида на обезцветени зъби, включват:

  • редовно изтъркване с флуорид зъби
  • спиране на тютюнопушенето
  • намаляване на храни и напитки, които могат да се оцветяват си зъбите, като чай, кафе и червено вино
  • посещава вашия зъболекар редовно – той / тя може да мащабирате и полски си зъбите да премахнете Тартар, който е изградила

Whitening пасти за зъби са леко абразивни, което може да ви помогне да премахнете повърхностно оцветяване, но не променят естествени нюанс на вашите зъби. Експертите са са в момента преглед как ефективно whitening пасти за зъби.

>> щракнете тук, за да закупите зъби Whitening комплекти

Комплекти за whitening на извънборсовия зъб

Комплекти за извънборсовия whitening се продават в повечето големи аптеките в Обединеното кралство. Те обикновено съдържат каучук устата тави (модули, които са приблизително една и съща форма като зъбите, пране) и тръби от избелването гел. След някои от гел в устата тави изстискване, вие ги поставят над си зъбите, обикновено за около 30 минути в даден момент.

Избелващи съставка в гел обикновено е водороден прекис. Комплектите ще съдържа само слаб водороден прекис, така че не може да бъде толкова ефективни, колкото по-продукти, използвани от вашата зъболекар. Някои продукти, които можете да купите извънборсовия пазар са по-ефективни от други. Това зависи от колко избелващи съставка съдържат.

Винаги говорите с вашия зъболекар преди да използвате извънборсовия зъб whitening комплекти.

>> щракнете тук, за да закупите зъби Whitening комплекти

Whitening на професионален зъб

Професионални избелването се извършва от вашия зъболекар. Тя може да бъде външен или вътрешен. Ако имате външни избелване, гела се поставя върху външната повърхност на вашите зъби. Вътрешна избелване включва избелващ продукт, допускането в ви зъб. Външни избелването е по-често, тъй като вътрешни избелване може да се използва само ако корен канал третиране, което прави по-лесно достъп до вътрешната част на вашия зъб.

Външни избелване

Външни избелването е подобна на извънборсовия зъб, whitening комплекти. Вашият зъболекар ще направи тави за устата на каучук, които точно съответстват на зъбите, пране, и гел ще бъде по-силен и следователно по-ефективно. Той / тя ще ви даде тръби от избелването гел и инструкции как да гелът в устата тави. Ще трябва да носят редовно устата тави за 30 минути до 1 час, в продължение на две до четири седмици.

Мощност или ‘ лазера ‘ избелване може също да се извърши от вашия зъболекар. Той / тя ще постави каучук печат около си зъбите да защитите вашата клей. След това избелващи гел се поставя върху зъбите си и специална, ярка светлина се използва за ускоряване на процеса на whitening. Тази обработка обикновено отнема около един час.

>> щракнете тук, за да закупите зъби Whitening комплекти

Вътрешна избелване

Вътрешна избелване може да се прави само ако сте имали корен канал лечение. Това означава, че кръвоносните съдове и нервите в ви зъб са заменени с гумена гарнитура.

Ако имате вътрешно избелването, ви зъболекар ще пробиват дупка във вашия зъб и пуснати избелващи продукт в дупката. Той / тя ще използва дупка, която преди това е направено за вашия root обработка, въпреки че тя може да се наложи да се направи малко по-голямо. Вашият зъболекар ще запечатва дупка с временно пълнене, оставяйки избелващи във вашия зъб.

Ще трябва да се върнете към вашия зъболекар около една седмица по-късно, за да се постигне временно пълнене и избелващи, взети. Той / тя ще попълни дупка със зъб оцветена гарнитура.

>> щракнете тук, за да закупите зъби Whitening комплекти

Какви са рисковете?

Както и при всяка процедура, има някои рискове, свързани със зъб whitening. Ние не включени шанс на тези на апаратурата, тъй като те са специфични за вас и се различават за всяко лице. Попитайте вашия зъболекар да обясни как тези рискове се отнасят за вас.

Странични ефекти

Странични ефекти са нежелани, но най-вече временни ефекти може да се покаже след процедурата.

Странични ефекти от зъб whitening включват временно чувствителност на зъбите, пране в горещи и студ, възпалено гърло, оферта лепила и бели участъци на вашия клей. Тези странични ефекти трябва да изчезват след няколко дни. Обърнете се към вашия зъболекар, ако страничните ефекти да трае по-дълго от това.

>> щракнете тук, за да закупите зъби Whitening комплекти


Search for зъби, Whitening комплекти


Related Post: